Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

8 znakova da joj fali seks i intimnost

Seks je sastavni i preko potrebni deo svakog ljubavnog odnosa i utiče na svakodnevni život. Iako je u nekim zemljama i dalje taboo, kod nas se manje-više o seksu govori otvoreno. Problem je kada ljudi iz straha od osude ili sramote kriju svoje probleme u spavaćoj sobi i ne traže profesionalnu pomoć koja im može spasiti odnos. S druge strane, postoji ponašanje koje je relativno lako uočiti, a da niste profesionalac. Evo nekoliko signala koji ukazuju da dama žudi za više intimnosti, iako možda ne misli da je baš to što joj fali.

intimnost


1. Ima uzdrmano samopouzdanje

Iako ne deluje tako, češći seksualni odnosi mogu pomoći damama da steknu samopouzdanje. Manjak intimnog odnosa navodi je da pomisli da partneru njeno telo nije privlačno i ona je nezadovoljna sobom i svojim izgledom. Više seksa deluje pozitivno na organizam, kožu ali i na psihu oba partnera. Kada vidi da njeno telo pruža oboma užitak i da partner uživa u njenim savršenim nesavršenostima, shvatiće da mali višak kilograma, ili asimetrične grudi nisu prepreka ka zadovoljstvu.

Strast - kuda i zašto je nestala u našoj vezi?

2. Zaboravnija je

Seks podstiče oslobađanje kiseonika u krvi, koji putuje do mozga i poboljšava memoriju i olakšava sticanje novog znanja. Upravo iz ovog razloga su žene koje imaju ređe odnose zaboravnije. Iako deluje smešno, zaista je potkovano naukom i dokazano medicinom da seks potpomaže pamćenje.

Ovih 12 stvari će oboriti vašeg muškarca sa nogu

3. Bolešljiva je

Dobro je poznato da seks jača imunitet. Manjak intimnog odnosa utiče na prisustvo virusnih antitela u organizmu za čak 30%, što dovodi do stalno prisutnih simptoma bolesti. Osim što radite na imunom sistemu, takođe i sagorevate kalorije i znojite se, a znojenjem se aktivira lučenje hormona sreće.

Bez ovih 5 stvari, nema dobre seks šeme i kombinacije

4. Pije više lekova za bolove

Manjak oksitocima i estrogena usled neredovnog seksualnog odnosa dovode do češće konzumacije lekova protiv bolova. Razlog je jednostavan: manjak ovih hormona čini žensko telo osetljivijim na bolove.

5. Nije preterano druželjubiva

Dame koje dugo nisu bile u romantičnim vezama imaju tendenciju da se slabije druže sa drugim ljudima. Polako postaju povučenije, a postoji i rizik od javljanja depresije. Usled manjka endorfina, stiču drugačiju percepciju sveta i izbegavaju odnose sa oba pola.

20 bitnih saveta ženama u vezi upoznavanja preko interneta

6. Promene na koži

Promene na koži poput akni ili suvoće je još jedna stvar čiji uzrok može biti manjak seksa. U toku ljubavnog odnosa telo proizvodi progesteron, hormon zadužen za čišćenje i sjaj kože. Pozitivni efekti redovnih odnosa je zategnutija koža u predelu grudi i butina, kao i zdrava sjajna koža lica.

5 razloga zašto nije bitno sa koliko partnera ste bili

7. Izgleda starije

Nakon izvesnog vremena bez seksualnog odnosa, žena gubi svoju mladolikost usled nedostatka kolagena. Kolagen daje koži ujednačenost i svilenkastu teksturu. Osim kolagena, i znoj utiče na mladolikost jer se znojenjem izbacuju toksini kroz kožu.

5 znakova koji će Vam otkriti da niste u vezi sa pravim muškarcem

8. Manjak sna

Količina seksa je proporcionalan kvalitetu i količini sna. Ljubavni odnos deluje kao sedativ na naše telo i mozak, jer se zahvaljujući oksitocinu opuštamo, a oksitocin je upravo hormon koji se ispušta u toku ženskog orgazma. Dugo prevrtanje po krevetu može biti znak da vam manjka ovog hormona.

Da biste našle dečka Zverku, ove 3 veštine treba da savladate