Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

12 seksi stvari koje će ga oboriti s nogu

Momci najviše vole kada su devojke slobodne i osećaju se udobno u svojoj koži. Nekada je teško izaći iz svoje zone komfora i učiniti nešto „neprimereno, ludo, odvažno“. Upravo tada jačate odnos sa partnerom i pokazujete da se ste spremni da radite na svom samopouzdanju, ali i da vam je stalo da ga usrećite.

Nekada je potrebno malo poludeti, da biste bili srećniji u ljubavnom odnosu. Monotonija je arheneprijatelj svake ljubavne veze, zato morate naučiti kako da je pobedite.

Život je prekratak da biste živeli u strahu, ali i da biste propustili priliku da budete malo nevaljale. Evo koje stvari momci žele od devojaka, a plaše se da vas pitaju.

Zašto je bitno voditi ljubav?

seksi fotke


1. Ples u krilu

„Nestašne“ devojke i žene će s vremena na vreme prirediti pravi spektakl muškarcu u spavaćoj sobi, kuhinji, dnevnoj sobi... Ukoliko se odlučite da pokažete svoju vatrenu stranu, pustite laganu muziku, recite mu da sedne na stolicu i šokirajte ga svojim izazovnim outfitom. Ovaj korak će ga sigurno očarati i odlepiće za vama. Nemojte razmišljati o svojim nedostacima već se fokusirajte na svoje atribute. Ako ne želite da se eksponirate previše, kupite seksi svileni kombinezon koji će otkrivati manje, a u kome ćete se osećati zavodljivo i razigrano. Pesma „Black Velvet“ (Allanah Myles) je klasik koji će probuditi u vama zavodljivu fatalnu ženu.


2. Striptiz

Sve devojke znaju koliko im je neprijatno i koliko mrze kada njihov momak „ima oči za druge devojke“, pogotovo one oskudnije obučene. Ukoliko ste sigurni da je vaša ljubav iskrena, nemate razloga za brigu, ali vam je opet „crv“ tu koji vas nervira i govori da niste dovoljno dobre. Jeste, ali nekada morate sebi i njemu dokazati da nema potrebe da gleda okolo jer sve što traži ima u vama. Oslobodite svoju seks boginju i zavedite ga striptizom. Biće vam jasno da je to bila dobra odluka dok vas bude gledao razrogačenih očiju u neverici i oduševljenju. Naš predlog za striptiz pesmu: The Weekend – “Earned It”


5 osobina kod žene koje privlače uspešne muškarce

3. Iznenadni seks

Ko ne voli iznenadni seks? Divlji, strastven i lud seks iz filmova je moguć ako vi to želite. To je jedna od čestih fantazija muškaraca, pa zašto ga ne biste malo iznenadili i ostvarili njegove dečačke snove? Zaboravite na to što „niste spremne“ u bilo kom smislu, ili što je jutro, podne, veče i gledate film ili treba da skuvate, operete, opeglate... Imate toliko vremena, a i šta je važnije od vas dvoje? Zaboravite na sve obaveze i „ali“, „moram“, „ne možemo sad“ i dajte sebi oduška. Zaslužujete da uživate jedno u drugom.

6 stvari koje muškarac Zver traži u vezi sa Lepoticom

4. Ljubavni ugriz

Za neke je ljubavni ugriz pomalo primalan instinkt, ali je sasvim prihvatljiv, štaviše dobrodošao gest kod snažnijeg pola. Muškarci vole da osete ljubav žene i njihovu (umerenu) posesivnost. Sigurno se neće ljutiti ako ostavite trag ili dva na njegovom vratu, shvatiće ovo kao da „obeležavate teritoriju“ što mu imponuje jer govori da vam je stalo do njega i da ga smatrate svojim. Dokle god imate mere i niste previše agresivne (mada neko voli i to), gricnite ga s vremena na vreme. Naravno obratite pažnju da ne bude na vidnom mestu ako ima važan sastanak sutradan ili je zbog prirode posla neprihvatljivo (npr. ako radi u školi, bolnici i sl.)

5. Provokativne slike

Favorit današnjice su definitivno provokativne slike i/ili videi. Njih preporučuju ljubavni savetnici kao sredstvo za rasplamsavanje strasti u vezi. Kako to funkcioniše? Pošaljite mu u toku dana neku seksi fotku, sa ili bez naslova. Ta slika će mu se urezati i neće vas izbaciti iz glave ceo dan, jedva će čekati da vas vidi.

Seksi fotke su dovoljna iskrica da bi privukla prave džentlmene

6. Bezobrazne poruke

Zašto da ne? Ako ste u vezi i verujete jedno drugom da to neće završiti na socijalnim mrežama kao ismevanje, ne postoji razlog zašto biste se stideli toga. Štaviše, ovo može da vam otvori novu dimenziju seksualnosti i uzbuđenja.

Kako biti ona prava? 4 saveta kako se izdvojiti kao Lepotica iz mnoštva drugih

7. Oralni užitak

Budimo iskreni - svi ovo obožavaju.

8. Eksperimentišite

Iznenadite ga nekim neobičnim outfitom (npr. stavite samo kecelju i parfem). Nemate šta da izgubite, a njega će prijatno iznenaditi vaša kreativnost. Videće da vam je stalo da osvežite seksualni život ali i da se malo zabavite.

Šta je potrebno da biste bili dobri u krevetu?

9. Golišave masaže

Nemojte dozvoliti da vam manjak samopouzdanja pokvari zabavu. Golišave masaže su nešto posebno. Ne samo što su izuzetno seksualne, već vas i povezuju na dubljem, duhovnom nivou i predstavljaju neverovatnu predigru. Opustite se uz vino, sveće i relaks muziku i dozvolite da utonete u raj svim čulima. Koristite bebi ulje za senzualan osećaj.

10. Razgolitite se

On vas voli, obožava vaše telo i želi da to znate. Ukoliko živite zajedno (ili ste dovoljno srećni da živite sami), razgolitite se i dozvolite sebi da uživate u svojim oblinama i komforu koji vam manjak odeće pruža. Kada dođe u posetu, sigurno će ostati na ručku, kafi, večeri.

7 navika izuzetno privlačnih ljudi

11. Doterajte se

Svi znamo da se posle izvesnog vremena u vezi pomalo ili malo više ulenjimo i sasvim je prihvatljivo da budete u trenerci i sa čupavom punđom po ceo dan, ali nemojte zaboraviti da je tajna srećnih veza zaljubljivanje u istu osobu svakog dana. Predložite da odete na večeru, u bioskop ili makar u šetnju. Obucite se lepo i diskretno se našminkajte. Sigurno će se ponovo zaljubiti u vas.

Zašto je rad na sebi bitan?

12. Obucite (samo) njegovu majicu

Ima nešto u tom činu što momke obara s nogu. Njegova stara siva majica koju odavno ne nosi na vama izgleda kao nešto posebno i izuzetno seksi. S druge strane, to što ste dovoljno odvažne da nosite samo njegovu majicu i da budete toliko privlačne u njoj pokazatelj je da zračite seksualnošću i da ste harizmatične šta god da obučete. To je definitivno kvalitet koji oni žele od žene.

Sapioseksualna Zver - Zašto je inteligencija presudna kod odabira partnerke

Nisu sve dame Bogom dane Femme fatal, ali je na njima da pokušaju da oslobode svoju seksualnost na različite načine. Sve što je potrebno jeste dobra volja, kreativnost i želja da učinite partnera srećnim i zadovoljnim. Sigurno je da on to neće zaboraviti i da će ceniti vaš trud, a blagovremeno možda uzvratiti lepim gestom koji će vas iznenaditi. Svaka od dama je zavodnica, pitanje je koliko će to prihvatiti i koristiti da zavodi svog muškarca svakodnevno.

4 razloga zašto je teško voleti ljude koji ne vole sami sebe