Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Šta je potrebno da biste bili „dobri u krevetu“?

Seks odavno nije tabu tema, on je prisutan u svakodnevnom životu počevši od provokativnih slika na socijalnim mrežama do reklame za sladoled. Činjenica da „seks sve prodaje“ dovela nas je do realnosti u kojoj mladi ljudi imaju prevelika i nerealna očekivanja od partnera, ali i od sebe. Neretko se događa da su seksualni problemi u vezama i brakovima uzrokovani upravo činjenicom da društvo stvara nerealna očekivanja i fantazije koje sprečavaju ljude da uživaju u realnom iskustvu, te idealizuju muška, odnosno ženska tela, i time ostaju razočarani svaki put, ne znajući da je problem u njihovoj percepciji a ne u osobi ispred njih.

dobar u krevetu


Koji muškarac je „dobar u krevetu?

Da li je to muškarac s kojim seks traje dugo? Ili je to strastveni, atletski građeni muškarac koji možda „ne traje toliko“ ali zato ostavlja trajni i nezaboravni efekat na vas? Ili je to, ipak, nešto drugo?

Odgovor na ovo pitanje zna svako pojedinačno, i svaki je odgovor drugačiji, ali postoji „univerzalna formula“ koja bi trebala momcima da pomogne da shvate koji je to muškarac „dobar u krevetu“.

Fizičke predispozicije česta su prepreka muškom libidu, negativno utiču na samopouzdanje i performanse (znate na šta mislimo), ali činjenica je da fizičke predispozicije kod dama uopšte ne moraju igrati značajnu ulogu ako imate nešto drugo, mnogo važnije, a to je - želja da je zadovoljite.

1. Dobar je onaj koji se trudi

Džabe najzgodniji muškarac, kada on samo leži i očekuje da ga tretirate kao kralja. Seks je užitak za oba partnera, a nije igra sluge i gospodara (osim ako se oboje ne slože). Dobar je onaj koji se trudi da zadovolji svoju damu maksimalno.

Smokva je lek za Vaše probleme i zašto je bitno voditi ljubav

2. Dobar je onaj kome je Ona na prvom mestu

Muškarci su često egoistični u plamenu strasti, ali je od krucijalnog značaja da umeju da obuzdaju svoj egoizam i pokažu da su džentlmeni i u krevetu. Kada tražite nekog ko će vam pružiti zadovoljstvo, prvo im pokažete kakvo zadovoljstvo vi umete da pružite.

Seksi fotke - Iskrica je dovoljna da privuče pravog džentlmena

3. Dobar je i na rečima

Reči su izuzetno bitne kada govorimo o vođenju ljubavi. Ne bitnije od dodira, ali definitivno igraju važnu ulogu. Recite joj ono što želi da čuje jer nema boljeg afrodizijaka od šaptanja nečeg senzualnog na uho u toku predigre.

4. Dobar i u predigri

Svi znamo za eksplozivne scene seksa iz filmova. Činjenica je da većina mašta o takvim scenama, ali je realnost drugačija: džentlmen će razumeti da damama treba predigra, uvod koji će ih opustiti i pripremiti za eksploziju strasti. Sigurno je da će dame ceniti vaš trud, ali i strpljenje koje je danas velika vrlina.

Nije teško biti „dobar u krevetu“: ključ je da slušate želje svoje partnerke i posvetite joj dovoljno pažnje.

Utišajte sve misli osim jedne: one o sadašnjem trenutku. Zaboravite na svoje mane, nemojte primećivati tuđe i uživajte jedno u drugom. 80% zadovoljstva u toku vođenja ljubavi dolazi iz vašeg uma zato se opustite i nemojte brinuti da li ste dovoljno dobri: da niste, ona ne bi bila pored vas...