Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

​Kako biti „ona prava”? 4 saveta kako se izdvojiti kao Lepotica iz mnoštva drugih

Nekada je vrlo teško pridobiti pažnju jednog poželjnog i moćnog muškarca, pogotovo kad je konkurencija velika. Sposobni, vredni i dobrostojeći muškarci koji znaju šta žele danas su ugrožena vrsta, pa nije čudo što je i broj mladih dama koje traže takve muškarce velik.

Sajt za upoznavanje Lepotica i Zver vam donosi tekst šta bi trebalo da zna svaka devojka koja želi da upozna, zainteresuje ali i zadrži jednog takvog muškarca i kako "pobediti" konkurenciju, kako se izdvojiti i biti „ona prava” za njega. Takodje, na našem blogu možete pročitati ostale interesantne tekstove na temu muško-ženskih odnosa.

1. Budite prirodne

Biti ono što jesmo nekada zna da bude teško, ali ako tražite muškarca koji će poželeti da vas zadrži pored sebe, morate biti prirodne. Lako je pretvarati se da smo neko drugi na jednom sastanku, drugom, petom ali ako tražite uspešnog muškarca sa kim biste bile u braku, morate da znate da će vaše pretvaranje morati da prestane kad-tad, a i postoji mogućnost da budete "provaljeni". Žene treba da su ponosne na to ko su, šta su i kako izgledaju jer je to jedini siguran način da ih Zver prihvati i zavoli.

5 stvari kod žene koje privlači uspešne muškarce

2. Budite pozitivne

Dobro raspoloženje je prelazno i svaka mlada dama koja želi da privuče poslovnog i moćnog čoveka treba da ima pozitivan pogled na svet i život jer Zver često ima problematičnih i stresnih situacija u kojima mu je prekopotrebna osoba koja će ga oraspoložiti i razvedriti mu dan. Ako Lepotica želi da privuče pažnju i zadrži Zver, osmeh i šala su moćno oružje. Ni jedna osoba ne voli kada drugi zrače negativnom energijom i u stresnim situacijama „pucaju po šavovima”. Dokažite da vi niste ta, i da ste bolje od ostalih jer se izdvajate svojim pozitivizmom i vedrinom.

Zašto je rad na sebi bitan ako želite da "ulovite" Zverku

3. Volite sebe

Da bismo voleli druge, najpre moramo voleti sebe” istinita je izreka koja važi i za muški i za ženski pol. Devojke treba da vole sebe i da pokažu svoju samouverenost i stabilnost moćnim i uspešnim muškarcima koje žele da privuku. Svaki takav želi jaku i samouverenu osobu pored sebe koja neće manifestovati svoje nesigurnosti u svakom trenutku, neće potencirati svoje slabosti i daće mu do znanja da zna da ga zaslužuje. Atraktivne dame pune samopouzdanja i ljubavi pre svega prema sebi imaju prednost nad osobama punim nesigurnosti i sumnji u sebe. Osmeh na lice i sigurnim koracima osvojite svog uspešnog muškarca Zver.

4. Vodite inteligentne razgovore

Kada jedan moćan muškarac traži damu za vezu ili brak, on traži nekoga sa kim će moći da vodi i ozbiljne, inteligente razgovore. Partneri nisu tu samo zbog fizičkog zadovoljstva i reprezentativnog izgleda. Partneri pružaju jedno drugom podršku, savete i razgovaraju o problemima, o važnim stvarima, i raznim temama iz svakodnevnice. Inteligentna i atraktivna devojka može za čas posla zavesti jednu Zver svojom elokvencijom i šarmom. Sa razgovora o luksuznim automobilima i šampanjcu pređite na razgovor o umetnosti, svetskoj ekonomiji ili čak političke teme. Ovo će pokazati da u vama može naći kvalitetnog i inteligentnog sagovornika i zaintrigiraće ga vaše razmišljanje. U moru drugih devojaka, mlade dame se suočavaju sa pitanjem kako se izdvojiti i kako sa izazovom kada treba da privuku i zadrže jednog inteligentnog i uspešnog muškarca.

Ne postoji magična formula koja se može pratiti, postoje jedino smernice prema kojima se treba usmeravati i da kroz svoju komunikaciju sa muškarcem, prikazati sebe u najboljem ali i najrealnijem svetlu.