Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Česta pitanja i odgovori

Ispod možete pronaći najčešće postavljena pitanja ali i odgovore vezano za sajt za online upoznavanje Lepotica i Zver.

U slučaju da ne možete da pronađete odgovor na vaša pitanje, možete nas kontaktirati preko formulara za kontakt, gde ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.


Uvod o sajtu za online upoznavanje

Šta je www.lepoticaizver.com i kakav je to sajt za upoznavanje?

Lepotica i Zver je ekskluzivan sajt za online upoznavanje namenjen modernom društvu, koji spaja finansijski stabilne i uspešne muškarce sa atraktivnim i ambicioznim devojkama. Namenjen je ljudima koji znaju šta žele i koji nemaju vremena za „igrice“. Pročitajte više O nama.


Koje su prednosti i razlike ovog sajta naspram drugih sajtova za upoznavanje?

Ukratko - članovi našeg sajta. Za razliku od drugih, ovaj sajt za upoznavanje namenjen je atraktivnim i ambicioznim devojkama i uspešnim finansijski stabilnim muškarcima. Da li tražite srodnu dušu, avanturu, vezu bez obaveza, ljubav ili možda mentora, ovde možete pronaći ljude istih ili sličnih shvatanja i pogleda na svet.

Mi ne „spamujemo“ naše korisnike, ne prikazujemo reklame, niti delimo Vaše informacije sa trećim licima. Vaša anonimnost i diskrecija su naš prioritet.

Sigurnost našeg sajta je na veoma visokom nivou. Koristimo SSL sisteme enkripcije za sigurno i bezbedno prenošenje podataka.

Sajt za online upoznavanje www.lepoticaizver.com je napravljen na jedan veoma funkcionalan a opet jednostavan način, kako bi Vaše provedeno vreme na našem sajtu bilo pozitivno iskustvo. Naša ideja je da Vam ponudimo mogućnosti da pronađete i upoznate osobu, brzo i jednostavno.

Osim toga, naš blog sadrži razne zanimljivlje tekstove na temu muško ženskih odnosa. Da bi čitali naš blog, nije potrebna registracija.


Više sam za da upoznajem ljude uživo. Zašto da se registrujem na sajtu za upoznavanje kao što je Lepotica i Zver?

Postati član, znači više mogućnosti da upoznate zanimljive i interesantne ljude, sa istim ili sličnim ciljevima i interesovanjima, i naravno, mogućnost da pronađete partnera koji odgovara Vašem stilu života.

Nakon što ste ostvarili kontakt sa jednim ili više članova, i ako smatrate da ta osoba ima kvalitete i osobine koje Vi tražite, možete se odlučiti da li ste za korak dalje i upoznavanje uživo i prvi sastanak. Pre toga, savetujemo Vam da pročitate sigurnosne savete za upoznavanje preko interneta.

Upamtite da su članovi ovog sajta atraktivne i uspešne osobe koje znaju šta žele, sa raznim interesovanjima i iskustvima.

Takođe, sajt je 100% besplatan za Lepotice.


Koje su šanse da ću upoznati osobu kakvu tražim?

Ne možemo Vam garantovati da ćete pronaći osobu kakvu tražite niti da nećete, ali ako ste iskreni, znate šta želite i otvoreni ste za nova poznanstva, postoje velike šanse da ćete upoznati zanimljive osobe na našem sajtu.

Odvojte par minuta i predstavite se preko profila na jedan iskren, prijateljski, zanimljiv i samouveren način. Dodajte par slika što boljeg kvaliteta i vrlo je verovatno da ćete u kratkom periodu, ostvariti zanimljiva poznanstva.


O članstvu i registraciji

Kako da postanem član i šta je potrebno?

Na veoma jednostavan i brz način uz samo par koraka.

Registrujte se i potvrdite Vaš email tako što ćete kliknuta na link koji smo Vam poslali. Važno je napomenuti da je obavezno popuniti sekcije O meni, Osobi kakvu želite da upoznate i postaviti Vašu profilnu sliku, kako bi povećali šanse da Vaš profil bude odobren.

Za Vas smo pripremili smo tekst sa 10 saveta kako da profil bude interesantan i zapažen.

Napomena: administratori sajta zadržavaju prava da ne odobre profile koji nisu pravilno popunjeni i nisu u skladu sa Pravilima i Uslovima. Ipak, ako je Vaš zahtev za članarinu


Da li je ovaj sajt za upoznavanje besplatan?

www.lepoticaizver.com je 100% besplatan za dame, jer znamo da nijedan pravi džentlmen ne bi dozvolio da jedna dama plati članarinu.

Za muškarce postoji VIP ZVER članarina koja daje kompletan pristup sajtu, neograničen broj poruka kao i sve ostale funkcionalnosti koje pruža ovaj sajt.

VIP ZVER članarina iznosi 29€, 69€, 99€ odnosno 129€, za mesec, 3, 6 odnosno 12 meseci.

Takođe, shvatamo da neke Zverke žele maksimalnu diskreciju i zbog toga postoji mogućnost odabira mesečne članarine sa 100% anonimnim profilom. Anonimni profil znači da samo osobe koje ste kontaktirali, mogu stupiti u kontakt sa Vama i nevidljivi ste za druge članove.


Da li su moje informacije sigurne i bezbedne?

Da. Sve informacije, kao i komunikacija između Vašeg uređaja i naših servera su kriptovane savremenom SSL tehnologijom kako bi podigli sigurnost na što veći nivo. Sa ponosom možemo reći da smo jedini sajt za online upoznavanje u ovom regionu koji koristi sisteme enkripcije prenosa podataka, odnosno poruka. Ne samo to, svaki pokušaj da se ovaj sajt koristi u druge svrhe osim online upoznavanja, biće sankcionisan i korisnik izbrisan za stalno.

Vaše informacije ne prodajemo niti delimo sa trećim licima i delujemo u skladu sa našom Politikom Privatnosti, Pravilima i uslovima, kao i osnovnom ljudskom etikom.


Zašto profili i slike prolaze kroz ručnu kontrolu?

Zbog kvaliteta, profesionalnosti i ozbiljnosti ovog sajta.

Mi želimo da upoznate ljude koji znaju šta žele. U slučaju da profil ili slika nisu u skladu sa politikom sajta, profil, odnosno slika biće odbijeni. Ne samo to, naši sistemi imaju sposobnost prepoznavanja vulgarnih reči kao i svaki vid oglašavanja ili prodaje koji nije u skladu sa pravilima sajta. U tom slučaju, korisnik će biti uklonjen sa sajta trajno, kako bi zaštitili naše članove.

Ipak, koliko god se trudili, nemoguće je zaštititi svakog člana 100%, sve vreme. Zato Vas molimo, kao našeg sadašnjeg ili potencijalnog člana, da koristite zdrav razum pri korišćenju ovog sajta i komunikacije sa drugim članovima.

Takođe, uvek budite oprezni sa Vašim ličnim informacijama, brojevima telefona, kreditnih kartica i sl. U slučaju da Vas neko pita da mu pošaljete novac, molimo Vas da prijavite člana ali i da nas obavestite kako bi preduzeli potrebne mere.

Verujemo da će naši članovi pomoći i doprineti da ovaj sajt za upoznavanje ostane bezbedan i siguran.

Takođe bi želeli da Vam zahvalimo unapred za vašu podršku.


Da li mogu da oglašavam usluge, npr. kao što su erotska masaža, poslovna pratnja, itd...?

Ne. Strogo zabranjujemo svaki vid oglašavanja (poslovna pratnja, erotske masaže, prostitucija...), bilo da su to usluge ili proizvodi, kako bi zaštili naše članove. U slučaju da se tako nešto otkrije, zadržavamo pravo da tužimo člana zakonskim putem. Naš sajt je namenjen isključivo ljudima zbog upoznavanja i dobrih namera.

Molimo Vas, da u slučaju da Vam se neko obrati na takav način, prijavite člana kako bi preduzeli potrebne mere.

Hvala Vam unapred što činite ovaj sajt za upoznavanje sigurnim i bezbednim!


Pokušavam da se registrujem, ali mi sistem govori da je email adresa već registrovana?

Najverovatnije ste se već registrovali. U tom slučaju, koristite funkciju „Zaboravljena lozinka“. Unesite Vaš email i poslaćemo Vam korisničko ime i šifru u roku od par minuta.


Zašto moja šifra ne može da bude ista kao email adresa?

Zbog Vaše anonimnosti i sigurnosti profila.


Kako mogu da obrišem svoj profil?

Sve što treba da uradite je da pošaljete email sa kojim ste se registrovali na sajtu, sa Vašim korisničkim imenom i razlogom zašto želite da Vaš profil bude izbrisan, na info@lepoticaizver.com.
Upamtite da će sva Vaša podešavanja, slike, poruke i ostale informacije, biti izbrisane i nemoguće ih je vratiti.


Prijava na profil

Zaboravio sam svoje korisničko ime i šifru. Kako da se ulogujem?

Sve što treba da uradite je da kliknete na funkciju „Zaboravili ste šifru“, popunite Vaš email koji ste registrovali na sajtu, i poslaćemo vam Vaše korisničke detalje.
Savetujemo Vam da promenite šifru, nakon prijave.


Zatražio sam korisničko ime i šifru, ali nisam dobio email sa podacima. Šta da radim?

Postoje 3 moguća razloga zašto se ovo desilo.

  • Proverite da li ste ukucali ispravan email.
  • Email je verovatno završio u Spam-u. Proverite Vaše Spam sanduče. U slučaju da je ovo, stavite našu email adresu kao proverenu da se ovo više ne bi dešavalo
  • Problem sa internet, odnosno email provajderom

U slučaju da i daje imate problem sa šifrom, molimo Vas da nas kontaktirate kako bi Vam izašli u susret.

Ukucao sam ispravno korisničko ime i šifru, ali ne mogu da se prijavim. Šta da radim?

Pokušajte da očistite „cache“ i „cookies“, eventualno probajte da se prijavite preko drugog uređaja. U slučaju da imate problem i dalje, uvek nam se možete obratiti preko formulara za kontakt gde ćemo Vam rado izaći u susret.


Moj profil

Kako mogu da proverim kada ističe moja članarina?

Članarina je 100% besplatna za Lepotice i važi dok god je član aktivan, dok Zver može videti do kada je validna članarina u sekciji "Podešavanja".


Kako mogu da promenim korisničko ime i lozinku?

Zbog sigurnosti, kao i politike ovog sajta, korisničko ime nije moguće promeniti.

Da bi promenili lozinku, idite na „Podešavanja – Izmeni lozinku“.


Kako mogu da promenim registrovanu email adresu?

Da bi promenili registrovanu email adresu, idite na „Podešavanja“ i unesite Vašu novu email adresu.


Šta su Obaveštenja?

Email podešavanju su funkcionalnost koja Vam šalju email obaveštenja kada ste npr. dobili novu poruku, kada neko želi da Vas upozna, itd... Možete podesiti da li želite da dobijate obaveštenja ili ne.


Ako mi istekne VIP ZVER članarina, da li će moj nalog biti izbrisan?

Ne, Vaš nalog ostaje kao i podešavanja ali Vaša članarina se vraća na Standardni član, odnosno ograničen pristup sajtu i nećete moći kontaktirati članove.


Kako mogu da blokiram člana da mi šalje poruke?

Tako što ćete posetiti profil člana kojeg želite da blokirate i kliknuti na „Blokiraj člana“. Blokirane članove možete videti u „Podešavanja-Blokirani članovi“, gde i možete odblokirati člana.

Osoba koju ste blokirali, neće biti u mogućnosti da Vam šalje poruke, niti da vidi Vaš profil. Takođe, neće biti obaveštena o tome.


Šta je "Moji posetioci"?

Funkcija koja Vam prikazuje osobe koje su posetile Vaš profil.


Šta je "Interesantni članovi"?

Ako Vam je neki član interesantan, možete ga dodati na Vašu listu interesantnih članova. Takođe možete videti koji su to članovi koji su dodali Vas na njihovu listu interesantnih članova.


Kako mogu da izmenim moje podatke i informacije?

Vaše podatke možete izmeniti na početnoj stranici profila – Izmeni profil. Posle svake promene, Vaš nalog opet prolazi kroz kontrolu, zbog sigurnosti.


Šta bi trebalo da napišem na profilu?

Da bi lakše stupili u kontakt sa drugim osobama i kako bi ih zainteresovali, savetujemo vas da se ukratko opišete u sekciji "O meni". Napišite Vaša interesovanja, čime se bavite, šta radite u slobodno vreme, šta volite a šta ne.

U delu "Osoba kakvu želim da upoznam", napišite

Zašto?

Osim što ne gubite tuđe i Vaše vreme, dokazano je da profili sa više slika i sa kratkim, zanimljivim opisom imaju i do 10x više mogućnosti i uspeha kod online upoznavanja i uvek pođite od sebe - da li bi Vi kontaktirali nekoga bez opisa?

Lične informacije, poput punog imena i prezimena, brojeva telefona, email adresa i slično, nije dozvoljeno da stoje na Vašem profilu, zbog Vaše i sigurnosti svih drugih članova.


Gde mogu da dodam još svojih slika?

Kada ste se prijavili na Vaš nalog, imate opciju Moje slike. Možete dodati do 10 Vaših slika, maksimalne rezolucije 6000x6000, odnosno do 6Mb. Takođe, možete obrisati slike, promeniti informacije o slikama ili ih smanjiti. Savetujemo Vam da postavite minimum još 3 slike, osim profilne.

Slike koje nisu u skladu sa Pravilima i Uslovima sajta, neće biti odobrene.


VIP ZVER članarine

Koje su prednosti ako postanem VIP ZVER član?

Postati VIP ZVER znači 100% pristup sajtu – neograničene poruke kao i mogućnost čitanja poruka, odgovaranja na poruke i pristup svim Lepoticama suprotnog pola kao i druge prednosti.


Koliko košta VIP ZVER članarina?

Postoje 4 VIP ZVER članarine, i one koštaju, u zavisnosti od trajanja – 29, 69, 99 i 129€ za 1, 3, 6 odnosno 12 meseci.
Takođe, ako želite 100% anonimnost i diskreciju i da Vas mogu kontaktirati samo osobe koje vi prvo kontaktirate, postoji ANON VIP ZVER članarina u trajanju od mesec dana koja iznosi 49€.


Kako mogu da uplatim članarinu?

Uplatu možete izvršiti preko PayPal-a odnosno kreditnih kartica. 100% diskretno, anonimno i sigurno, i bez naznake da je plaćeno za usluge online upoznavanja.

Radimo na tome da obezbedimo našim članovima i druge načine uplate za članarinu.


Diskrecija, sigurnost i privatnost

Kako www.lepoticaizver.com štiti moju sigurnost i diskreciju?

Mi shvatamo koliko su diskrecija i sigurnost bitni našim članovima, i zbog toga su sve informacije koje se razmenjuju između Vašeg uređaja i naših servera, kriptovane SSL tehnologijom.
Osim toga, striktno se pridržavamo politike sajta, pravila i uslova, kao i politike privatnosti naših članova.
Vaše informacije nećemo deliti niti prodavati trećim licima.


Da li mogu i kako da sarađujem sa vama?

Ukoliko želite da promovišete naš sajt za upoznavanje Lepotica i Zver i zaradite novac, pogledajte partnerski program gde Vam nudimo 20% od ukupnog iznosa svih Vaših članova. Sve što je potrebno je kratka registracija nakon čega dobijate Vaš unikatan link. Pročitajte više o partnerskom programu sa često postavljenim pitanjima i odgovorima kako zaraditi novac.