Za naše buduće partnere i saradnike, odgovorili smo na često postavljena pitanja kako postati saradnik sa sajtom za upoznavanje Lepotica i Zver, kako zaraditi novac i šta je potrebno znati. U slučaju da ne možete pronaći odgovor ovde, ili možda imate predlog za saradnju, na dnu stranice ćete pronaći naše kontakt podatke.


Da li je potrebno uplatiti novac da bih postao partner?

NE! Postati naš partner (affiliate), ne košta apsolutno ništa dok su mogućnosti zarade neograničene. Osim što je besplatna registracija, ceo proces je veoma brz i jednostavan.

Registrujte se kao partner!


Šta nakon registracije?

Nakon što ste se registrovali i nakon što je Vaš nalog aktiviran, ulogujte se u affiliate odnosno partnerski program. Osim što tamo možete izabrati odgovarajući baner (ili nas kontaktirajte ako imate posebne zahteve) i linkove, možete pratiti Vašu zaradu, statistiku i sve vezano za Vaš partnerski nalog.


Da li mogu da oglašavam sajt za upoznavanje www.lepoticaizver.com na bilo kojim stranicama?

Većina interenet stranica se kvalifikuje za partnerstvo sa nama. Ipak, zadržavamo pravo da odbijemo stranice koje nisu prikladne i odgovarajuće, uključujući ali ne i ograničavajući se na stranice koje promovišu nezakonite aktivnosti, nasilje, diskriminaciju i slično...


Koje su glavne prednosti ako postanem partner sa sajtom za online upoznavanje www.lepoticaizver.com?

Naš sajt je veoma popularna i jedinstvena stranica za upoznavanje preko interneta, gde uspešni i ostvareni muškarci upoznaju atraktivne, inteligentne i ambiciozne žene, a naša stranica svakodnevno ima sve više članova i posetioca. Ova jedinstvena kombinacija, pomoći će Vam da veliki deo Vaših posetioca koje vi pošaljete, postanu VIP član, a samim tim to znači, VIŠE NOVCA i za Vas. Osim toga, tim koji je zadužen za brigu o našim partnerima je tu za Vas, za ideje, pomoć, savete kako bi Vi, zaradili što je više moguće.


Kako i koliko je moguće zaraditi novca kao partner?

Mogućnosti su neograničene i sve zavisi od Vas, odnosno od toga koliko Vaših posetioca uplati članarinu. Svaki posetioc koji dođe preko Vašeg unikatnog linka, banera ili promo koda i uplati VIP članarinu, vi dobijate deo, odnosno procenat koji iznosi 20%. Za naše VIP partnere koji donose više od 100 VIP ZVER članova mesečno, imamo posebne promocije, bonuse kao i posebne pogodnosti, poput većeg procenta zarade!

Ukratko, ako preporučite 100 članova koji dođu i uplate minimum mesečnu članarinu prvi put, Vaša zarada je 580 Eura, odnosno u slučaju uplate godišnje VIP ZVER članarine, Vaša zarada bi bila 2580 Eura.

Kao što smo rekli, mogućnosti zarade su neograničene!


Da li mogu zaraditi novac tako što mogu preporučim ovaj sajt za upoznavanje svojim prijateljima?

Naravno, i ne samo prijateljima već svima koje poznajete i koji postanu VIP ZVER član. Najvažnije je da pošaljete link koji je povezan sa Vašim partnerskim nalogom.


Ko može da postane affiliate partner i šta moram da znam da bih mogao da Vas promovišem i zaradim novac?

Ako znate kako da uradite „copy/paste“, odnosno da kopirate link/baner i stavite ga negde na Vašoj stranici, Facebook grupi, Instagram nalogu ili sl., onda ste u mogućnosti da budete naš partner za saradnju. Za partnere koji rade offilne odnosno direktan marketing (flajeri, bilbordi, radio, tv reklame, „usta do usta“ i slično“), molimo prvo da se jave na partner@lepoticaizver.com


Kada mogu da počnem da reklamiram sajt za upoznavanje www.lepoticaizver.com?

Odmah nakon što ste se registrovali i aktivirali Vaš partnerski nalog.


Kako i kada će zarađeni novac od procenta biti isplaćen?

Svi partneri će biti isplaćeni izmedju 10. i 20. u mesecu, za zaradu prošlog meseca. Jedan od načina na koji nudimo isplatu je PayPal ali radimo na tome da naši partneri imaju više izbora. Da bi se zarada isplatila, potrebno je imati na računu minimum 100€ ili u protivvrednosti druge valute.


Šta u slučaju da član traži novac nazad?

U slučaju da je član zatražio novac nazad ili u slučaju problema oko plaćanja/transakcije, gde je novac vraćen, Vaš račun će biti umanjen za taj iznos. Ipak, naš sajt ima politku bez povratka novca za članarine.


Kako i gde mogu da pratim statistiku, klikove, zaradu?

Naš partnerski, affiliate program Vam pruža kompletan uvid, statistiku kao i zaradu od Vaših posetioca. Moguće je takođe izvući i kompletan izveštaj za određeni period.


Kako mogu da dobijem linkove/banere?

U našem partnerskom programu, pronaći ćete banere u svim standardnim veličinama, koje odgovaraju za većinu pretraživača. Takođe, klikom na „link“, dobijate link koji je povezan sa Vašim nalogom, a on služi za praćenje, odnosno statistiku.


Kako da kontaktiram affiliate marketing tim?

Možete nas kontaktirati putem email-a na partner@lepoticaizver.com, a mi ćemo Vam odgovoriti u roku od 24 sata na sva Vaša pitanja, ideje, sugestije i predloge.