Poštovani/a,

hvala Vam što se interesujete za sajt za upoznavanje Lepotica i Zver.

Kako bi Vam olakšali, ali i kako bi uštedeli Vaše i naše vreme, za Vas pripremili kratak kako postati član vodič.

Besplatna registracija

Registracija na sajtu za online upoznavanje Lepotica i Zver je 100% besplatna. Kako bi nastavili sa registracijom, molimo Vas da kliknite OVDE ali Vas pre toga molimo da pročitate ovaj kratak vodič.

Informacije na sledećoj stranici koje je potrebno da unesete su :

- Email adresa (Molimo Vas da proverite da li ste uneli ispravnu email adresu. Nakon registracije, stići će Vam email gde je potrebno verifikovati Vašu email adresu)

- Lozinka (Potvrdite i izaberite lozinku kojoj jedino Vi imate pristup)

- Unesite željeno korisničko ime (Ukoliko je željeno korisničko ime zauzeto, potrebno je izabrati drugo. Imajte na umu da neprimerena korisnička imena se ne prihvataju)

- Pol (Molimo Vas da izaberete Vaš pol - ukoliko ste osoba ženskog pola, izaberite Lepotica, a ukoliko ste osoba muškog pola, izaberite Zver. Upamtite da Lepotice mogu da vide Zverke, i obrnuto. Takođe, imajte na umu da ćete Vaš profil morati verifikovati, kako bi bili sigurni da Vi stojite iza Vašeg profila (više o tome, možete pronaći i pročitati ispod))

- Unesite sigurnosni kod sa fotografije i

- Prihvatite Pravila i Uslove sajta, kako bi mogli da nastavite dalje sa popunjavanjem profila

Popunjavanje profila sa Vašim informacijama

Nakon što se završili sa registracijom, vreme je da popunite Vaš profil. (10 saveta kako napraviti dobar profil)

Na ovoj stranici se od Vas traži da popunite stvari kao što su :

Vaš datum rođenja; mesto i grad u kome živite; Vaša visina i težina; boja očiju i boja kose; Vaše obrazovanje i zanimanje; bračno stanje, da li imate decu kao i jezike koje govorite.

Nakon što ste popunili sva polja iznad, potrebno je da popunite polja "O meni" kao i "Koga želim da upoznam". - Molimo Vas, imajte na umu da sajt za upoznavanje Lepotica i Zver prima isključivo ljude koji znaju šta traže i šta mogu da ponude drugima. Savetujemo Vam da pročitate interesantne ženske odnosno zanimljive muške profile, kako bi imali inspiraciju. Takođe, da li ćete biti uspešni sa online upoznavanjem zavisi isključivo od Vas, tj. od Vašeg profila.

Nakon što ste popunili sve detalje, vreme je da postavite Vašu profilnu fotografiju. Molimo Vas, imajte na umu da fotografija mora biti Vaša i da se na njoj, morate isključivo videti Vi.

Odmah nakon postavljenje profilne fotografije, biće Vam poslat email na Vašu registrovanu email adresu, kako bi mogli da potvrdite da ste vi vlasnik iste.

Ukoliko ne možete da pronađete email od nas u Vašem sandučetu, molimo Vas da proverite i SPAM sanduče.

Aktivacija, prva prijava na sajt i verifikacija Vašeg profila

Nakon što ste popuniili sve detalje i verifikovali Vašu email adresu, Vaš nalog ide na ručnu proveru profila, koja može potrajati između 5 minuta i 24 sata. Nakon ručne provere Vašeg profila, dobijate email da li je Vaš nalog prihvaćen ili odbijen.

Kada je Vaša nalog prihvaćen, možete se prijaviti na sajt . Odmah nakon prijave, potrebno je dodati minimum 3 Vaše fotografije i jednu fotografiju koja služi za verifikovanje Vašeg profila. Ukratko, potrebno je poslati jednu fotografiju na kojoj držite papir gde se vidi ime sajta Lepotica i Zver ili domen www.lepoticaizver.com.

Odmah nakon što ste to uradili, Vaš profil će biti ponovo proveren i ako je sve u redu sa Vaše strane, Vaš nalog će biti 100% verifikovan.

Dobrodošli kao član sajta za upoznavanje online, Lepotica i Zver, koji je eskluzivno mesto za upoznavanje, klub za odrasle i zrele ljude.

Lepotica i Zver sajt za upoznavanje je 100% besplatan za dame

Nakon što je Vaš profil kompletan, možete početi da koristite. Ukoliko ste registrovani kao Lepotica, sajt za upoznavanje preko interneta Lepotica i Zver je 100% besplatan za dame.

Ukoliko ste registrovani kao muškarac Zver, da bi sebi omogućili čitanje i neograničeno slanje poruka i ekskluzivnu promociju Vašeg profila, potrebno je postati VIP ZVER član.

VIP ZVER članarine je moguće kupiti u trajanju od 24 sata do 365 dana. Takođe, ako želite da budete VIP ZVER ANON i da Vas mogu kontaktirati samo dame koje Vi prvi kontaktirate, i ta opcija Vam je omogućena.

Cene VIP ZVER članarina za muškarce

Cene VIP ZVER članarina su sledeće:

- SMS VIP ZVER članarina u trajanju od 24 sata iznosi od 2 Eura do 10 Eura, u zavisnosti iz koje države šaljete SMS

- VIP ZVER članarina u trajanju od 30 dana iznosi 29 Eura

- VIP ZVER članarina u trajanju od 90 dana iznosi 69 Eura

- VIP ZVER članarina u trajanju od 180 dana iznosi 99 Eura

- VIP ZVER članarina u trajanju od 365 dana iznosi 129 Eura

- VIP ZVER ANON članarina u trajanju od 30 dana iznosi 49 Eura

Ukoliko imate bilo kakva pitanja, možete nam poslati poruku preko kontakt formulara a tim sajta Lepotica i Zver Vam stoji uvek na raspolaganju.