Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

10 saveta da Vaš profil za upoznavanje bude interesantan i zapažen

Dobar profil na sajtu za upoznavanje koji će drugi lako zapaziti nije teško napraviti ako znate na šta da obratite pažnju. Iz višegodišnjeg iskustva u online upoznavanju, znamo šta je ljudima najbitnije, šta prvo primete na Vašem profilu ali i šta će ih zainteresovati i navesti da Vas kontaktiraju. Uvek krenite od i pitajte sebe : Kakav bi profil mene zainteresovao?

Ovo su saveti koji će učiniti Vaš profil atraktivnim i zapaženim, i sa kojim ćete sigurno imati mnogo više uspeha kada je upoznavanje preko interneta u pitanju.

online upoznavanje profil


1. Budite originalni

Svi eksperti za online dating a sa njima i mi, se slažu da klišee treba zaobilaziti u širokom luku. Bilo da je reč o profilnoj slici ili o tekstu u kom opisujete sebe, pokušajte da budete što originalniji i povećaćete šanse da vas neko kontaktira. Odaberite upečatljivu i originalnu fotografiju koja vas predstavlja onakvim kakvi ste, a u tekstu „o sebi“ pokušajte da personalizujete svoj profil koliko je god moguće. Nemojte pisati stvari poput „volim sve što vole mladi“. "kontaktiraj me pa ćeš saznati" i slično. Ovakve izlizane fraze više nikoga ne privlače niti intrigiraju, i samo su odraz manjka kreativnosti, ali i pokazatalj koliko ste (ne)ozbiljni.

Ako tražite i dalje srodnu dušu, ovo je jedini što trebate znati

2. Navedite svoje hobije

Hobiji su uvek veliki plus, pogotovo ako podrazumevaju neki vid socijalizacije. Zašto bi jedan hobi poput časova plesa, fudbal, ili neki drugi timski sport privukao potencijalnog partnera? Zato što svaka osoba koja traži drugu osobu za vezu ili brak, u startu pokuša da se zamisli kao deo njihovog života. Ako u opisu na profilu stavite da ste internet zavisnik i da ste introvertna osoba koja ne voli druženja i javnost, teško da ćete imati privatnih poruka jer će ljude odbijati pomisao da moraju da probijaju barijere da bi došli do vas.

Nezrele navike koje muškarci treba da zaborave

3. Odaberite pravu profilnu sliku

Profilna slika je prvi utisak koji ostavite na potencijalne partnere. Vaša slika predstavlja ono šta vi želite da drugi vide u vama. Nemojte nikad birati grupne slike u kojima se gubite među drugim ljudima jer ispada da time želite da pokažete koliko ste „voljeni“ ili ste „deo grupe“. Odaberite sliku na kojoj vam se vidi lice, bez sunčanih naočara i sličnih aksesoara koji vam zaklanjaju facu. Naše iskustvo sa online datingom nam je pokazalo da su slike na kojima konzumirate alkohol ili cigarete su veliki minus i da odbijaju partnere, tako da izbegavajte ovakve slike.

Uspešni ljudi treba da imaju „uredan“ profil: slika u odelu, ili „casual“ varijanta sa košuljom i farmericama ukoliko ne želite da delujete previše poslovno. Mlade i atraktivne žene nikad ne treba da otkrivaju previše. Elegantno izdanje i malo šminke na fotografiji će odati utisak da držite do sebe i da se ne trudite da sa previše šminke zavedete, već da ste sigurne da će vaš karakter to učiniti za vas. Iz iskustva znamo da su korisnicima uvek privlačnije slike u boji, jer ih naše oko bolje i brže registruje nego crno-bele fotografije ili fotografije sa filterima.

Ukoliko ste avanturističkog duha, ili imate određeni sport/hobi koji obožavate, slobodno stavite sliku na kojoj se vidi kako uživate u svom hobiju. Slike „u akciji“ su privlačne jer zaintrigiraju ljude i čest su „okidač“ koji navede korisnike da stupe u kontakt sa drugom osobom. Godine iskustva su nam pokazale da su korisnicima u gotovo 100% slučajeva privlačnije fotografije na kojima se osoba smeje, umesto onih na kojima ima ozbiljniju facu ili se vidi da je „spremna“ na fotografisanje. Izaberite fotku na kojoj ste spontani, svoji i gde ste ono što jeste.


4. Održite pozitivnu atmosferu na profilu

Izbegavajte bilo kakve negativne komentare, nemojte se žaliti na „današnje momke/devojke“ i sl. Ono što želite je da ostavite utisak pozitivne, aktivne i interesantne osobe a to svakako nećete učiniti jadikovkama i negativnim pogledom na svet. Ni u kom slučaju nemojte stavljati akcenat na svoje mane, bilo fizičke bilo karakterne i shvatite ovaj deo profila kao vaš dating CV u kojem trebate izneti informacije koje će zainteresovati svakog, ali će i biti 100% istinite.

6 saveta za bezbedno upoznavanje preko interneta

5. Budite iskreni

Uzalud je svo pretvaranje na profilu ako vam je cilj da upoznate nekog i odete na pravi sastanak. Pre ili kasnije će vaš partner shvatiti da stvari koje ste napisali na svojoj stranici nisu istinite, a ovo bi moglo dalje da izazove probleme po pitanju poverenja između partnera. Niko nije savršen i svi imamo mane, ali ne moramo ih pokazivati i namerno privlačiti pažnju na naše nesavršenosti. Istaknite svoje vrline, osobine na koje ste ponosni, a ove druge na koje ste malo manje ponosni ostavite za neki treći ili četvrti sastanak.

Bonton online upoznavanja - 9 saveta za uspešno upoznavanje

6. Budite konkretni

Slobodno iznesite neke konkretne podatke kao što su omiljeni restoran ili ukoliko volite da putujete, napišite koje je vaš omiljeni grad ili država. Ovakvi „opipljivi“ podaci otkrivaju dosta o vama ali i održavaju zainteresovanost čitaoca na visokom nivou. Dugi, zamorni opisi i bezlična poređenja odbijaju posetioca vašeg profila i on/ona neće poželeti da vas upozna ukoliko sam opis nije zanimljiv. Ko tvrdi da ste vi bolji od opisa na svom profilu?

4 interesantna načina da započnete dopisivanje

7. Kratko ali interesantno

Izbegavajte pisanje romana na svom profilu. Zamislite da imate par rečenica na prvom sastanku. Šta biste rekli partneru? Ne previše, ali dovoljno da poželi da čuje još o vama i da vas pozove na sledeći sastanak.

Kako izaći na kraj sa muškarcem koji želi sve da zna pre prvog sastanka

8. Proverite pravopis

Naš sajt je za inteligentne i ambiciozne ljude. Poslovni muškarci ali i mlade žene treba da budu pismeni, zato dvaput proverite svoj profil i uverite se da je vaš pravopis na najvišem nivou. Greške u opisu deluju odbojno i mogu vas predstaviti onakvima kakvi niste. Brzina u kucanju vas može koštati potencijalnog partnera, zato nemojte biti lenji i obratite pažnju na gramatiku i pravopis.

Nakon 100inu sastanaka za ženama koje sam upoznao preko sajtova za upoznavanje, muškarci ovo morate znati

9. Ažurirajte profil povremeno

Potrudite se da s vremena na vreme dopunite ili izmenite svoj profil. Pogotovo vodite računa o profilnoj slici. Nemojte stavljati slike starije od godinu dana i potrudite se da informacije budu „sveže“.

10. Nemojte biti napadni

Previše emotikona odnosno "smajlija" može zastrašiti ljude i poprilično je detinjasto, zato budite umereni, ali ne i previše ozbiljni. Kao što smo već naglasili, potrudite se da vaš profil deluje pozitivno, prirodno i prijateljski a ovome naravno, smiley face doprinosi. Nađite zlatnu sredinu.

10 saveta kako započeti dopisivanje koji povećavaju šanse za odgovorom