Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

4 saveta da prvi ljubavni sastanak bude uspešan

Ne postoji tajna formula koja bi vam obezbedila uspešan ljubavni sastanak, ali postoje smernice koje su veoma korisne u većini slučajeva, sudeći po istraživanjima psihologije. Sajt za upoznavanje Lepotica i Zver donosi ova mala „pravila“ koja mogu da važe kako za žene, tako i za muškarce.

1. Nemojte se truditi previše na početku

Psiholozi i eksperti za ljubavne sastanke koji imaju svoje klijente čuju najrazličitije priče koje im pomažu da shvate psihologiju ljubavnih sastanaka i ponašanja muškarca i žena. Jedan primer je čovek koji je želeo da impresionira devojku i za sastanak iznajmio limuzinu. Naravno, nije potrebno biti naučnik da se shvati kolika je ovo bila greška.

Koja je poenta greške ovog muškarca?

Previše se trudio da impresionira devojku i zbog toga je prešao granicu ukusa. Ovakve pogreške nas prikazuju kao nesigurne u očima partnera jer se trudimo na sve načine da ih osvojimo odmah u startu i pokazujemo da nas „imaju u šaci“ od starta. Nismo pristalice „Igrica“, ali je dobro ostaviti malo tajnovitosti i ne otkrivati sve svoje adute odmah. Zavodite polako i osvajajte korak po korak.

5 ideja za sastanak iz snova sa Zverkom koja će ga oduševiti

2. Prvi sastanak - bez planova za budućnost...

Ne možemo kriviti nekog ako ga ponesu emocije i kaže na drugom sastanku kako vidi našu zajedničku decu za par godina kako se igraju u kući koju ste tek kupili. Jeste previše, ali je normalno da projektujemo budućnost kada smo sa osobom koja nas izuzetno privlači. Ovo je urođena potreba za reprodukcijom i produženjem vrste, ali definitivno ne treba na glas govoriti ono o čemu možda mislite na sastanku jer će vaš partner/partnerka pobeći glavom bez obzira. Ne treba forsirati stvari. Ako vam je suđeno da budete zajedno, bićete, te nema potrebe za potenciranjem budućih velikih planova koji mogu uplašiti sagovornika sa druge strane stola.

3 saveta za lepe devojke koje su u vezi sa Zverkom

3. Obuzdajte seksualnu želju

Interesantno je da i jači i nežniji pol često žele da iniciraju seksualne gestove tokom prvih sastanaka ali ukoliko želite da bude sledećeg, pokušajte da se suzdržite od manifestacije seksualne privlačnosti. Krenite malim koracima i uvek pratite reakciju partnera. Ukoliko je reakcija pozitivna, slobodno nastavite, ali ni u kom slučaju ne treba forsirati i truditi se da napravite „lažnu seksualnu napetost“ među vama dvoma. Rezultati istraživanja pokazuju da je velik procenat žena koje su želele i maštale da čovek sa kojim izlaze inicira seksualne gestove, dok s druge strane imamo velik broj muškaraca koji su pretpostavljali (pogrešno) da žene ne žele takav pristup.

Sapioseksualna Zver: Inteligencija kao presudna za odabir Lepotice

4. Nemojte imati svoj „tip“ partnera

Postoje razni stereotipi ali i dokazana istraživanja koja pokazuju npr. da žene u većini slučajeva odbijaju da izađu sa nižim muškarcima. Mnoge dame prave ovu grešku i sa predrasudama kategorično odbijaju da izlaze sa ovakvim muškarcima. Nemojte imati „svoj tip“. Dajte šansu svakome jer fizičke karakteristike nisu najbitnije u vezi. Bili biste iznenađeni kada biste posetili neku od prestižnih holivudskih zabava i videli koliko su poznate zvezde, umetnici, glumci i dr. niski i sitni građom. Da bi bio velik čovek ne mora biti visok ili perfektno građen. Bitno je da vas tretira kao damu i da se pored njega osećate kao Lepotica kojoj je pružio ceo svet na dlanu.

5 osobina kod žene koje privlače uspešne muškarce