Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Sapioseksualna Zver: inteligencija kao presudna za odabir Lepotice

Sposobni i vredni muškarci ne bi uspeli u životu da nisu inteligentni. Oni koji vrede su svojim radom zaradili sebi (omanje) bogatstvo u kom danas mogu da uživaju i da nastave istim tempom da rade na umnožavanju cifara. Kada jedan uspešan muškarac traži mladu damu za brak ili vezu, ono što mu je vrlo bitno je inteligencija njegove potencijalne partnerke.

sapioseksualan muskarac

Zašto je to tako?

Zato što inteligencija nije prolazna...

Potencijalna partnerka uspešnog i poslovnog čoveka mora biti sposobna da živi životom koji on živi, a taj život uključuje verovatno i dosta psihičke aktivnosti zbog posla, zbog raspolaganja novca, investiranja i sl. Uspešan čovek želi mladu damu sa kojom može aktivno diskutovati o tim pitanjima. On želi da zna da ima pored sebe inteligentnu osobu koja razume svaku situaciju i koja ume da razgovara o najrazličitijim temama.

Sapioseksualci su ljudi koji partnere biraju po inteligenciji, tj. inteligencija je „ono nešto” što nalaze izuzetno privlačnim i možda važnijim od fizičkog izgleda.

Kada je mlada, a pritom i atraktivna dama, elokventna i obrazovana nema te Zveri koja neće poželeti da je izvede među prijatelje. On će se ponositi svojom damom i učiniće sve da se ona oseti vrednom, poštovanom i potrebnom.

Bitne odluke u životu sastavni su deo veza i brakova, pa tako i uspešan muškarac koji traži mladu damu za saputnika spreman je da sa njom donosi te bitne odluke. On mora znati da mlada dama razmišlja dovoljno racionalno, inteligentno i smireno da bi joj mogao poveriti donošenje takvih zajedničkih odluka.

9 znakova da ste u vezi sa muškarcem a ne dečakom

Inteligencija donosi samopouzdanje

Ono što inteligencija donosi sa sobom kod mladih i atraktivnih mladih dama jeste i samopouzdanje. Takve mlade dame su neustrašive, one znaju koliko vrede i znaju da su „ugrožena vrsta” danas. Imaju sve: izgled, pamet, samopouzdanje. Tri najmoćnija oružja koje mlada dama može imati ako traži uspešnog i situiranog muškarca koji će je tretirati kao Kraljicu. Nema te Zveri koja ne bi pala na kolena pred jednom mladom, pametnom i lepom damom koja zna šta želi od života i od veze, odnosno braka.

Ako postoji formula za osvajanje muškaraca to ona bi glasila: izgled + pamet + samopouzdanje.

Sapioseksualci će se oduševiti kada Lepotica započne neku temu o kojoj malo koja žena zna dovoljno da samoinicijativno započne razgovor. Uspešan i moćan muškarac će zanemeti kada elokventna atraktivna mlada dama jasno i bez ustezanja izrazi svoje mišljenje na neku temu i kada stoji iza svojih reči i tvrdnji.

Drage Lepotice, ovo ne znači da ne možete poraditi na sebi i privući sapioseksualca iako smatrate da niste dovoljno „pametne” za njega. Redovno informisanje o najrazličitijim temama, od politike, sporta, kulture do situacije u svetu, od čitanja raznih zanimljivosti na internetu, pa čak i Zabavnika, može značajno uticati na vašu elokventnost, razboritost i umeće razgovora na najrazličitije teme sa uspešnim i inteligentnim muškarcima koji znaju šta traže.

Ostale interesantne tekstove sajta za upoznavanje Lepotica i Zver, možete pročitati na blogu.