Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Smokva je lek za vaše probleme: simbolika seksa i zašto je bitno voditi ljubav

Verovatno mislite da je ovaj članak zalutao na naš Lepotica i Zver blog o vezama i muško-ženskim odnosima, ali prevarili ste se. Smokva, na prvi pogled, nema ništa zajedničko sa vezama ili seksom, ali imamo dobar razlog za pominjanje ove slatke neobične voćke a to je simbolika koju smokva ima. Počnimo od činjenice da malo ko zna da su Adam i Eva prekrili svoje intimne delove listom ove voćke kada su izgnani iz Raja. Osim ovoga, smokva se u Bibliji pominje više od bilo koje druge voćke. Ona je simbol plodnosti, ljubavi, produženja vrste.

smokva


Ako niste pristalica hrišćanstva, udaljićemo se od ove religije i preći na nešto istočnije: i Buda je meditirao pod drvetom ovog slasnog voća koje mu je donelo prosvetljenje, te se danas smatra svetim drvom Hinduizma i Budizma.. Smokva je prema mnogim drevnim predanjima, ne samo biblijskim, simbol seksualnosti i seksualne energije, a danas se smatra da zbog svog vitaminskog sastava deluje i kao afrodizijak i poboljšava seksualne funkcije, ali i plodnost.

smokva upoznavanje


Vodite ljubav češće

Više seksa ne znači više ljubavi, ali više ljubavi bi trebalo da bude više seksa jer je seks uzvišeni način spajanja dva tela i dve duše u jedno i treba da bude nešto posebno što produbljuje vašu vezu sa partnerom. Onaj ko kaže da mu seks nije bitan, nije iskren, jer je veza bez seksa kao hrana koju gledate, a ne možete je okusiti. Iskrena i prava ljubav mora biti potkovana jakom seksualnom vezom koja treba da osnaži partnere, da ih zbližava i da ih učini intimnim, zato nemojte nikad pristajati da budete u vezi koja vas ne ispunjava i ne zadovoljava vaše seksualne apetite jer je to put u depresiju i frustraciju.

Odvojte vreme za ljubav

Današnji brzi tempo života diktira isto tako „instant“ vođenje ljubavi, koje se danas uglavnom svodi na čist „seks“ jer se nema vremena za predigru i opuštanje. Ova greška može biti fatalna po brak ili vezu jer se gubi intimnost i smanjuje se duhovna povezanost dve osobe koje se vole. Dajte sebi vremena da se pripremite psihički i fizički za vođenje ljubavi: pet minuta maženja ili masaže uz opuštajuću muziku je sasvim dovoljno da vas mentalno uvede u vođenje ljubavi. Primetićete da je seks neuporedivo bolji kada ste oboje dovoljno „zagrejani“ predigrom.

Od svih saveta za pronalaženje srodne duše, ovo jedino morate znati

Seks kao lek

Nije novost da mnogi naučnici i doktori tvrde da seks jača imuni sistem, poboljšava cirkulaciju i smiruje. Ovo je odličan način da se seks približi onima koji se od njega iz nekog razloga suzdržavaju ili im nije prijatna pomisao na vođenje ljubavi sa partnerom iz nekog razloga. Ti razlozi mogu biti strah od neuspešnog odnosa, kompleksi zbog fizičkog izgleda ili moralne barijere. Izdignite se iznad ovih strahova i uživajte u seksu jer on ne samo što vas zbližava sa partnerom i donosi izvanredan užitak, već ima i blagodeti po vaše zdravlje, kako fizičko tako i psihičko.

8 stvari koje treba da uradite u sobi da biste spasili brak/vezu

Fokusirajte se na putovanje, ne cilj

Uživajte dok traje i nemojte se opterećivati vrhuncem, jer što se više fokusirate na to, teže će vam biti da ga dostignete i manje ćete uživati jer će vam misli stalno biti negde drugde, umesto u trenutnom momentu vođenja ljubavi. Opustite se, volite partnera i volite svoje telo, igrajte se bez žurbe jer ništa nije važnije od vaše sreće i sreće partnera, a seks je definitivno jedan od faktora sreće u vezi zato mu posvetite dovoljno pažnje i nemojte ga zanemarivati.

Da li veliki seksualni apetit znači da je partner skloniji prevari