Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Kad on traži nju, sreća je u samom putovanju

On je muškarac koji je prošao sve i svašta – video je svetla raznih gradova, vozio motore, limuzine, poseduje šarm, otvoreno srce, prijateljske ruke, dobar ukus i volju za uživanjem u životu. Jer, šta je život ako nije dobro odsvirani ton na saksofonu, uz glatkoću vina i lepotu žene? Sve je to on prošao i nije uopšte bio nezadovoljan. Uvek je dobijao ono što je tražio, uvek su prave žene bile uz njega, nije se kajao ničega, nije prekrštao i lomio ruke ni posle srećnih ni posle tužnih ljubavnih iskustava. On je prvenstveno džentlmen sa stilom i stavom, svestan svojih srednjih godina, ohrabren iskustvima, opijen suncem, precizan kao kazaljke na Rolex-u, pomalo gorak, ali samo kao Amer Picon. On je čovek koji zna šta žene traže – muškarca koji će biti njihov heroj u nekoj životnoj oblasti, od jednog trenutka do zamišljene večnosti. A i trenutak je večnost. On je čovek koji traži partnerku koja ga razume i koju on razume. Na kraju krajeva, on je muškarac koji zna da priđe ženi jer prilaženje je isto kao i ustati i reći svoje ime jasno i glasno, pred celim svetom, u odsjaju tuđih zadivljenih pogleda.

on trazi nju


Online upoznavanje je za njega bila samo još jedna pozitivna mogućnost, još jedna staza i most koji može preći sa lakoćom, zašto da ne, jer se perifernim internet vidom može otkriti mnogo iskustava koje čekaju, mnogo žena koje žele isto kao i on, kao i muškarci koji od njih nešto traže, mnogo još uvek neotkrivenih školjki i bisera. On traži nju, ženu koja će odmah shvatiti da se on ne plaši njenog uspeha jer je i sam uspešan i sposoban. Uspešan u onom očiglednom materijalnom smislu ali takođe i u duhovnom – mnogo pređenih staza je iza njega, mnogo učaurenih osećanja koje je izbacio na svetlost dana, mnogo snega, vetra, kiše, padova iz kojih se dizao i ustajao jači. Zato je on neko ko nema u sebi zavisti i ne plaši se žene koja zna šta hoće. Naprotiv, takve ga privlače jer će i one onda ceniti njega u pravom svetlu i u pravom sjaju. Muškarci i žene su tu da jedni druge podržavaju, bilo to već spomenuti trenutak ili večnost, možda je i manje bitno. Ono što se ceni i što se broji su dah, kragna, osmeh, pogled, razmena reči, parfemska opijenost, dodir kože, prijateljstvo, oslonac.

20 saveta muškarcima vezano za online upoznavanje

Registrovao se na sajt i proveo izvesno vreme, slao je poruke raznoraznim devojkama, bio je zadovoljan, opušteno se igrao ali bez prevara, nego šmekerski, sa malom dozom misterije, ali, opet, iskreno, pravo u centar. Bio je strpljiv i pritom je uživao u procesu, jer sreća u ljubavi je i sam put ka njoj, traženje, iščekivanje, bez opsesija, prebacivanja i bezrazložnog letenja pod oblake.

On traži nju, i ne odustaje

Nastavio je da traži. Nisu mu se sviđali profili žena koji su eksplicitni i koji direktno aludiraju na seks. Prava žena je ona koja muškarcu dođe u misli kada je ležerna, opuštena, kada se, kao, sprema na skok ali je mirna, sa osmehom boje zumbula koji može da kaže spremna sam ali ta reč mora da se nađe, žena mora da joj u sebi tiho aplaudira jer je muškarac u tome uspeo. On je voleo takve žene i prepoznavao ih je, a znao je i kako da uspešno omiriše njihovu dušu ispod profila svakodnevice, znao je kako da brzo stekne utisak na osnovu energije na fotografiji, prvih poruka, razmene energije.

Onda se, posle izvesnog vremena, pojavila devojka koja je na izvestan način bila za nijansu zanimljivija od ostalih, mada mu je i sa njima bilo zanimljivo. On svakako nije bio muškarac koji u online upoznavanju odmah aludira na stvari koje bi devojci bile neprijatne te se i on njoj dopao. Da je probao tako nešto, rekla bi mu i on je to dobro procenio. Ali, nije bilo bojazni, jer on ima stila jer je u konstantnoj potrazi za stvarima u kojima može biti dobar, perfektan i koje će ga zadovoljiti u svakom smislu, i duhovnom i erotskom i životnom i zbog toga će probati sve mogućnosti, neke čak i nestandartdne, ali nikada vulgarne i napadne.

20 saveta ženama za upoznavanje preko interneta

Našli su se i sastali relativno brzo jer online upoznavanje pruža ljudima šansu i da se preko dopisivanja upoznaju, kada nisu „u igri“ tela i realne situacije, a takođe i šansu da se dogovore koje bi to mesto bilo najbolje za njihov prvi susret. Šta čini da se muškarac zainteresuje za neku ženu, da sebi kaže ovo je žena koju trenutno tražim? Ponekad se čini da je to kompletna misterija koju je nemoguće rešiti. To je često tajming, određeni kvaliteti koje on traži a ponekad je čista, neobjašnjiva hemija. U svakom slučaju, muškarac mora da bude totalno obuzet celim „paketom“ koji žena pruža, njenom ličnošću, pameću, telom, mirisom i njenom nepoznatom aurom, koju će želeti da istražuje. Sa tom devojkom je osetio da je može usrećiti, da joj može biti superheroj za šta bude htela – da joj pridrži kaput, da joj skuva čaj, da joj ponudi mehuriće sreće.

Žene i muškarci, na kraju krajeva, žele isto – žele da se osećaju povezanost, da osete privlačnost i da iskuse strast. To može biti strast mirisa, ukusa, dodira, razgovora, razmena informacija, festival životnih boja između njih, može biti bilo šta. Važno je da se povežu.

Njemu je bilo važno da je pronašao ženu sa osmehom i da se može osetiti uspešnim dok je čini još više srećnom. Takođe, osetio je da će sa njom moći da iskusi lepotu u samom putovanju do strasti, povezanosti i ljubavi.

Zato su se i sreli i klupko je krenulo da se odmotava.