Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

​Prve poruke i šta obavezno izbegavati kod dopisivanja sa novim ljudima

Uspeli ste: odvažili ste se da pronađete sajt za online upoznavanje, kreirali ste profil i okačili svoje najreprezentativnije fotografije. Sada je na red došlo čekanje da vam se neko javi. Ili je to greška?

Greška je čekati da vam se neko javi.

Odvojite vreme i pogledajte bazu korisnika, pritom kontaktirajući svakog potencijalnog partnera koji vam se čini zanimljivim.

Jedna od najvažnijih stvari je: „Šta napisati?“. Svi želimo brze odgovore, pozitivne i pune lepih reči, ali budimo realni. Početak je najvažniji jer baš kao u životu, prva dopisivanja ostavljaju najsnažniji utisak i odlučuju da li će vam se neko ponovo javiti ili ne.

Šta sve treba reći o sebi, koliko detaljno izlagati zanimljivosti i šta tačno potencijalni partner treba da zna o vama nakon prvog dopisivanja?

1. Obratite pažnju na njegov profil

Dobro iščitajte informacije koje je korisnik podelio, obratite pažnju na eventualne hobije o kojima možete početi razgovor i biti sigurni da ćete dobiti odgovor u kratkom vremenskom roku. Izbegavajte klišee u širokom luku. „Šta ima?“ je verovatno najdosadnija i najgluplja stvar kojom možete početi odgovor sa osobom koja vam se dopada. Isto tako smajliji spadaju u klišee jer pokazuju da niste baš uložili napor moždanih vijuga da započnete komunikaciju sa potencijalnim partnerom.

10 saveta kako da Vaš profil za upoznavanje bude interesantan i zanimljiv

2. Nemojte koristiti izrične rečenice već uvek postavite pitanje

Na ovaj način "uslovljavate" korisnika da vam odgovori, što će njemu biti mnogo lakše nego da smišlja rečenicu koja bi imala smisla i odnosila se na vašu prethodnu iskaznu rečenicu. Pokušajte da koristite i ime korisnika u tom pitanju jer ćete stvoriti prijateljsku atmosferu i pre otpočete komunikacije.

3. Budite iskreni, izbegavajte hvalisanje i „Ja“ rečenice

Veoma je lako u predstavljanju početi hvalisanje samog sebe i svojih dostignuća kakva god ona bila. Budite svesni ove zamke i promišljeno odgovorite, bez preuveličavanja i „šarenog perja“. Ako tražite ozbiljnu vezu, a potencijalni partner kasnije postane partner, svejedno će saznati istinu i to će imati zasigurno neke posledice po vas.

Kako postati devojka iz snova

4. Protivno globalno rasprostranjenom mišljenju da treba „igrati igre“...

...i „udarati čežnju“, istraživanja pokazuju da igranje „toplo-hladno“ igara i ostavljanje partnera u neizvesnosti ima loš uticaj na komunikaciju i da partner neće brže odgovoriti ako ga ostavite da sedi i razmišlja „Gde li je sad on/ona, zašto mi ne odgovara?“

Sociološka istraživanja su došla do zanimljivih rezultata koji navode kakav tip komunikacije je najpodesniji za početak dopisivanja i zaključili su da je smanjena upotreba „Ja“ rečenica mnogo efektivnija i da bolje prolazi kod korisnika. takođe i smanjena upotreba reči „film“, dok su češće upotrebljavane reči „Ti“ i „veza“ ili „pomoć“ („Pomaže mi da...“) prave reči koje treba da koristite ako želite da ostavite snažan utisak.

Trik je da zamislite da vodite uživo razgovor sa partnerom i da se ponašate u skladu sa etikecijom kakva bi se mogla očekivati da je prvi sastanak u pitanju.. Da vas neko pita pitanje dok sedi preko puta vas, a vi ga samo izignorište, bilo bio veoma grubo i nepristojno, zar ne?

Uvek ovako razmišljajte i ne obraćajte pažnju na ljude koji vas drže u neizvesnosti. Znajte da su oni nezreli i produžite dalje, ne gubeći više vreme sa njima.

Ako niste probali online upoznavanje do sad, Lepotica i Zver je sajt za upoznavanje koji je namenjen ljudima koji znaju šta žele - uspešnim muškarcima, i atraktivnim i inteligentnim devojkama.

Registrujte se ovde i upoznajte interesantne ljude!