Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

20 saveta muškarcima za online upoznavanje

Ne postoji loš način da upoznate nekog. Jedan od najčešćih načina da upoznate nekog u poslednje vreme je online upoznavanje, koje je sasvim legitiman, i, kako stoje stvari i dnevne obaveze svih nas, skoro jedini mogući. Međutim, kao i u svakom drugom obliku upoznavanja i interakcije i u online upoznavanju ima zamki. Možemo naići na svedočenja dama da su ostale zbunjene ili razočarane, a da se to ne bi dogodilo, evo nekoliko saveta koje muškarci mogu da primene, na obostrano zadovoljstvo. Takođe, savetujemo vam da pročitate 20 saveta za žene za upoznavanje preko interneta.

online upoznavanje saveti za muskarce


1. Budite energični i preduzimljivi

Setite se da dame vole muškarce od akcije, koji su puni energije i elana za raznorazne stvari – od malih do velikih avantura. Nemojte samo sedeti ispred ekrana tv-a ili kompjutera i biti online, u upoznavanju predlažite, budite puni raznovrsnih ideja, probudite devojci/ženi maštu šta bi sa vama mogla da doživi i to i ostvarite.

2. Ne budite patetični

Tanka je linija između razumno dozirane romantike, pesništva, idealizacije i dosade pa čak i straha koji se kod žena javljaju usled previše dugačkih lirskih poruka koje mogu da prerastu u neku vrstu opsesivnosti.

3. Ne učinite ništa da uplašite ženu

Iako mnoge žene vole dozu avanturizma, nemojte davati predloge koji su rizični ili zastrašujući. Balans je ključna reč.

4. Naučite da komunicirate otvorenog uma

Poruke mogu ponekad biti dvosmisleno protumačene. Nemojte se odmah ljutiti ili nervirati ili reagovati burno. Naučite da prihvatite reakciju ili poruku sa više opcija ili nivoa i probajte da razumete. Otvoreni razgovor sve rešava ali pre toga je potrebno da otvorite um.

Upoznavanje preko neta i 4 načina kako da započnete dopisivanje

5. Budite prisutni

Žene osete ako u isto vreme komunicirate sa više njih, a žele da muškarci budu prisutni i posvećeni razgovoru i odnosu, bilo koje da je vrste.

6. Održavajte ženinu pažnju

Potrudite se da ne budete previše navalentni, ali u isto vreme održavajte joj pažnju povremenim smajlićima u toku dana, da bi dama znala da mislite na nju

7. Ne budite nagli

Nemojte odmah krenuti sa hot porukama dok ne budete sigurni da je i druga strana zainteresovana za takvu vrstu razgovora.

6 saveta za bezbedno upoznavanje preko interneta

8. Ne oklevajte dugo

Ukoliko se sa damom dopisujete izvesno vreme a živite u drugoj državi, ne čekajte dugo da predložite posetu (posle tri nedelje je optimalan period koji se karakteriše kao „period sticanja navike“)

9. Budite ekskluzivni

Ukoliko vaše online dopisivanje i odnos postanu ozbiljniji, predložite da se dopisivanje ograniči samo na vas dvoje, jer tako pokazujete da ste ozbiljno zainteresovani.

10 saveta da Vaš profil za upoznavanje bude interesantan

10. Raščistite sopstvenu situaciju

Ukoliko u online upoznavanju želite da nađete ozbiljnu vezu, ostavite „emotivne kofere“ iza sebe, definišite i završite eventualne prethodne veze.

11. Iskoristiti muške prednosti

Muškarci su generalno opušteniji i ležernije gledaju na život, ako postignete da i ženu opustite i naučite da relaksiranije gleda na svet, obaveze i svakodnevicu, već ste dobar deo posla „obavili“.

12. Ne budite polovični u konverzaciji

Odgovarajte na poruke na vreme ili bar napišite kada ćete biti u prilici da joj odgovorite. Ukoliko se desi da niste odgovorili, nemojte davati lažna i neverovatna opravdanja zašto niste stigli, recite iskreno zašto se to desilo.

13. Stvarajte uslove

Ako muškarac želi da provede izvesno vreme sa nekom damom, on će stvoriti uslove da joj se obrati ili je vidi, ma koliko situacija izgledala teška ili beznadežna. Budite onaj ko stvara uslove. Žene takođe vole da vide da vi preuzimate kontrolu, tako da predlažite, ponudite ideje (oko mesta susreta, izlaska, vremena za četovanje, bilo čega).

14. Definišite odnos

Nemojte dozvoliti da prođe mnogo vremena a da niste definisali odnos, ako to ne uradite, neko može biti povređen. Bez obzira kakav odnos sa damom želite, posle izvesnog vremena ga definišite – da li želite nešto ozbiljnije ili ležernije, ali svakako joj to recite.

15. Budite samouvereni

Kada žene biraju, jedna od najvažnijih stavki koju gledaju kod muškarca je samopouzdanje. Najbolje bi bilo da izaberete temu za koju imate puno entuzijazma, na primer vaš hobi. Tako će dama osetiti vaše samopouzdanje jer ćete o toj temi pričati sa mnogo strasti. Ženama je važno da osete da vam je udobno u sopstvenoj koži.

16. Nemojte pričati samo Vi

Sačekajte da dama iskuca/kaže ono što ima pa onda reagujte i odgovarajte. Pokažite da možete davati kratke i koncizne odgovore. Nemojte da je „smarate“. Pitajte je raznorazna pitanja i ne stidite se pauza u četovanju/razgovoru. Slušanje je veoma važno.

17. Izbegavajte razgovore o bivšim devojkama

To je opasna teritorija. Dama će možda želeti da zna određene stvari o vašim bivšim vezama, ali o tome pričajte otvoreno kada vas pita, nemojte prvi počinjati sa tom temom.

18. Budite korektni

Ukoliko ne želite da nastavite sa online upoznavanjem, nemojte reći da vam se nešto nije svidelo. Recite da vam je bilo zabavno i sledeći put ne nastavljajte konverzaciju. Nemojte igrati igre.

19. Ne budite očigledni

Ukoliko baš niste dobili zeleno svetlo u smislu da je dama očigledno rekla da je zanima samo seks, vi to nikako nemojte raditi. Nemojte biti jedan od onih online muškaraca koji odmah daje seksualne aluzije i eksplicitne predloge.

20. Budite dostojanstveni

Održite svoje dostojanstvo i ako se desi da vas je dama na neki način odbila. Ne pišite joj uvredljive i preteće poruke.