Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Upoznavanje preko neta i ​4 interesantna načina da započnete dopisivanje

Upoznavanje preko neta je odavno prisutno i istraživanja kažu da se danas svaki treći par upoznaje preko interneta, da ne pričamo o razmeni SMS poruka i njihovoj ulozi u modernoj istoriji ljubavnih veza. Nemoguće je sa sigurnošću reći da postoji „dobar“ i „loš“ stil dopisivanja, ali ono u šta smo sigurni je da definitivno postoji dobar i loš način da započnete dopisivanje sa (potencijalnim) partnerom. Veoma je bitno da pre prve poruke utvrdite kakav je tip osobe muškarac/žena sa kim nameravate da počnete dopisivanje jer nećete poruku iste sadržine poslati i ozbiljnom, poslovnom muškarcu koji je stariji i mlađoj i razigranoj Zverki koja će vrlo rado prihvatiti šaljive i dvosmislene igrice. Isto važi i za nežniji pol: prepoznajte damine preferencije, da li više voli ozbiljnost ili je, ipak, za duhovitost.

Izbegavajte klišee poput „Kako si?“, „Šta radiš?“ „Zašto se ne javljaš?“ (pogotovo ovo) i sl. jer niko ne voli dosadne poruke koje neće ni na koji način zaintrigirati maštu. Budite kreativni i pokušajte na sve načine da ga zainteresujete i ostavite sa znakom upitnika na licu. Neka vaš (potencijalni) partner poželi da se dopisivanje sa vama, a kasnije razgovor uživo, nastavi zauvek.

Naravno, dobar, interesantan i zanimljiv profil igra najveću ulogu da li će Vam neko odgovoriti, da li će Vas kontaktirati ili ne. Savetujemo Vam tekst sa 10 saveta kako da se Vaš profil za upoznavanje izdvaja i razlikuje.

1. Našalite se na račun njegovog/njenog profila

Ukoliko procenite da je vaš muškarac neko ko bi dobro prihvatio dobronamernu šalu, proučite njegov profil i našalite se na račun neke stvari koje je napisao o sebi a koja vama deluje dovoljno dobro da bude predmet šale. Npr. pitajte ga da li zaista voli životinje i decu ili je to napisao samo da bi privukao dame? Ukoliko dama ima sliku na kojoj je elegantno obučena i našminkana, uputite joj duhoviti kompliment praćen šaljivim emotikonom. „Da li izgledaš tako fantastično kao na slici uvek ili samo za profilnu?“ Obavezno stavite emotikon posle toga kako poruka ne bi bila loše shvaćena. Ovakve dobronamerne šale su odlične za probijanje leda i pokazaćete mu da ste duhovite i pozitivne osobe.

4 razloga zašto tražiti devojke za vezu preko interneta

2. Pitajte nešto intimno

Dovoljno intimno ali ne previše, kao npr. „Koja je najluđa stvar koju si uradio/uradila kao tinejdžer?“ i sl. Razmena priča iz života može biti odličan uvod u poverenje i iskrenost i pokazaćete mu/joj da ste spremni da ga upoznate na dubljem nivou, ali isto tako da i vi pružite priče iz svog života i dopustite mu/joj da zaviri u vaš svet.

3. Neka emotikoni „odrade posao“

Danas su ljudi ludi za emotikonima jer su zabavan način da ostvarite neverbalnu komunikaciju. Ukoliko smatrate da je vaša Zverka, odnosno vaša Lepotica, neko ko bi ovakvu poruku lako dešifrovao i smatrao je duhovitom, slobodno se prepustite šarenim sličicama. Pitajte ga/je da odete na piće koristeći samo emotikone (martini/vinska čaša i upitnik će biti dovoljni). Sigurni smo da neće odoleti da vam odgovori.

4. „Koja je najbolja knjiga/film/jelo koje si pročitao/pogledao/jeo u poslednje vreme?

Zašto da ne? Budite odvažni i pokažite da vas interesuje partnerov ukus i mišljenje po pitanju različitih sfera. Biće im drago da vide da želite neku konverzaciju na višem nivou od „Kako si? Gde ćemo na večeru?“ i sl. Iskoristite ovu temu da pokažete svoju inteligenciju i zainteresovanost za različite stvari. Pokažite svoj stav i svoje mišljenje, sigurni smo da ćete zaintrigirati svoju Zver/Lepoticu.


Sajt za upoznavanje Lepotica i Zver Vam preporučuje da pročitate savete za bezbedno i sigurno upoznavanje pre nego što zakažete prvi sastanak. Budite oprezni, zdravog razuma ali ono što je najbitnije je, da se dobro zabavite u potrazi za partnerom