Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Kad ona traži njega, nađe sve što joj je potrebno

Ona traži njega jer je nna je devojka koja zna šta hoće. Doduše, pošto se niko naučen nije rodio, bilo je potrebno da prođe neko vreme da bi konačno uobličila ono što želi od muškarca. Na svakom putu je neminovno da sretneš žabe da bi došla do princa, slušala je tu rečenicu od kad je bila devojčica ali joj je bila jasna tek kada je malo odrasla. Na kraju krajeva, da nije bilo neuspelih veza, nikada ne bi znala šta joj je stvarno potrebno i, što je najvažnije, nikada ne bi saznala neke bitne stvari o sebi. Uostalom, pogrešne veze ne postoje, svako naiđe na naš put onda kada je to nama najviše nužno, sudbinski rešeno i kada je od te osobe potrebno nešto da naučimo.

Ona trazi njega


Posle nekoliko iskustava koja su usledila jedno za drugim i u kojima se rastala sa svojim ljubavima, odlučila je da proširi krug ljudi koje poznaje putem sajta za online upoznavanje. Kad devojka zna šta traži, onda su prvi preduslovi ispunjeni. Nije dobro kada se premišlja ili kada se sa nesigurnošću odnosi prema životu, to se odražava na sva polja, a najviše na to kako nas drugi posmatraju. Odabala je fotografiju na kojoj izgleda lepo, ali koja ne odaje utisak preterane perfekcije. Nije želela da izgleda previše savršeno, jer niko to nije, pa ni ona, a ni muškarac koga želi da upozna. Ona traži njega koji je dovoljno sličan njoj da može da ima normalnu komunikaciju i da je sa njim unapređuje, ali takođe i nekog ko je dovoljno različit da može da joj pokaže nove svetove i aspekte života.

Ona traži njega na sajtu za upoznavanje...

Registrovala se na sajtu za upoznavanje i provela izvesno vreme, dobijala poruke od raznoraznih muškaraca. Bila je strpljiva je i pritom je uživala u procesu, ne iščekujući i nije bila opsesivna u traženju – ako je potrebno, neko će se pojaviti, ako nije, život ide dalje. Svakako će preko online upoznavanja pronaći neke sagovornike te može da provede kvalitetno vreme, može da uživa, može da se raduje i nasmeje.

A onda, kada je od jednog muškarca dobila poruku koje je bila sasvim ista kao poruka koju bi ona poslala da je ona ta koja prva šalje poruke, zastala je i duboko udahnula. To može biti muškarac koga ona traži! Opet, bila je oprezna, ali i zaintrigirana, tu može biti nešto!

Razmenjivanje poruka sa njim je bilo drugačije od drugih, i on se otkrivao kao muškarac koji ne prebacuje odgovornost za svoj ljubavni život na neku zamišljenu, neodoljivu ženu, već kao zrela osoba koja takođe zna šta hoće i šta traži. Odmah je procenila da on nije čovek koji u jednoj drži daljinski upravljač a u drugoj telefon i po ceo dan ostaje na društvenim mrežama, šaljući beskrajne poruke. On je izgledao kao čovek od akcije, što je bio jedan od razloga zašto je bila zaintrigirana.

Ona traži njega a i on traži nju...

Takođe, on je nije pitao kao i drugi muškarci "Odakle ti ovde", što joj je bilo veoma iritantno. Jednostavno, znao je šta da pita i znao je koliko je dovoljno da ne pređe granicu pristojnosti a opet da bude i zavodljiv. Razmenjivali su informacije jedno o drugom ali suptilno i bez išćuđavanja. Uspevao je da je često nasmeje, a istom merom je razumeo i njene šale. Prošao je i test pismenosti, ali ni u tome nije bio cepidlaka, što joj se svidelo. Ima nešto iritantno u osobama koje insistiraju, recimo, da pišu znak tačka i zarez, ima nešto sumnjivo u osobama koje su preveliki perfeksionisti, ali, sa druge strane, ne zanimaju je ni osobe koje ne poznaju pravila i koje su vulgarne. On nije bio ništa od toga, bio je čista zlatna sredina, koju je ona i čekala.

Nije zahtevao od nje da mu pošalje još dodatnih slika van njenog online profila. Posle uljudnih komplimenata na njih, ponašao se kao da fotografije i nisu tu. U etru su bili samo njih dvoje i njihova energija koja pleše.

Između njih je bilo igre, ali ne one nameštene, već simpatične. Uostalom, sajtovi za online upoznavanje gde ona traži njega, ne bi trebalo da bude različito od bilo kog drugog načina upoznavanja. Ona je primetila da će on uraditi sve u njegovoj moći da je sretne uživo što pre. Kad muškarac odugovlači, i tu je nešto sumnjivo. Veoma rano je u porukama napisao da bi hteo da je upozna i vidi kako bi se stvari odvijale između njih. Njoj se dopadalo što period online dopisivanja nije trajao dugo i što on nije koristio floskule. Bio je iskren i direktan.

Kada su se sreli, videla je da se potrudio da izgleda lepo, što je i ona učinila. Imao je dobar sako, diskretnu maramicu u džepu ali sve to nije delovalo staromodno, naprotiv, bio je zanimljivo moderan. Kao i na mreži, i uživo je bio otvoren i direktan. Pohvalio je kako sedi i odmah su spontano krenuli da se smeju. Njegove rečenice su bile lišene patetike i ona je prihvatila tu lepu priču jer je znala da je onaj koga je tražila tu ispred nje...