Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Seksi fotke - Iskrica je dovoljna da privuče prave džentlmene

Zašto je dovoljna samo iskrica da zapali maštu muškarca? Zato što je danas dama koja zna da je muškarcu interesantnija samo jedna iskrica njene vatre od otkrivanja svih atributa prava retkost. Ukoliko želite da pronađete i privučete pravog džentlmena, vodite se pravilom „manje je više“. Fejsbuk, snapchat, instagram... Socijalne mreže kao da imaju za cilj otkrivanje svega: detalja iz života, otkrivanje prošlosti, budućnosti i – tela, te tako ohrabruje devojke i dame da otkrivaju previše na svojim fotografijama, hraneći njihov ego lajkovima i pratiocima, kao da je to nešto dobro, dok u stvari ruše vrednost devojaka i pretvaraju ih u isprazne fotografije bez identiteta koje samo skupljaju požudne komentare.

iskrica


Dama zna koliko je dovoljno da zavede

Gola ramena, otkriven vrat ili malo dublji izrez na suknji mogu biti najubojitije oružje koje dama može da poseduje. Kada žena zna koliko vredi, ona nema potrebu da se odeva previše ekstravagantno. Neće njena prekratka haljina privlačiti poglede, već njena harizma, osmeh, stav i način na koji osvaja sve oko sebe. Umerenost je znak zrelosti, ali i samopoštovanja, to je dokaz da ona zna da fizički izgled nije njen najjači adut, i to je iskrica koja daje muškacima želju da je bolje upoznaju i otkriju sve njene čari.

20 saveta ženama kada je online upoznavanje u pitanju

Iskrica je bitna, ali najlepše vatre su one koje dugo greju, a ne one koje brzo izgore

Kada ona traži njega - Džentlmena koji će biti tu i u dobru i u zlu, poslednje što želi da pronađe je zabava koja već unapred ima utisnut rok trajanja. Možda nedelja-dve, mesec-dva... Nije tačno određeno ali se zna da neće biti nešto „ozbiljno“. Dama koja traži muškarca želi da ostavi utisak žene koja zna šta želi i koja se neće „prodati“ za par jeftinih komplimenata. Tražite dugoročno poštovanje, a ne kratkotrajne komplimente i lajkove. Pravi muškarci će razumeti vašu Iskricu, tj. vašu unutrašnju vatru i posvetiti vam svoje vreme jer smatra da imate „ono nešto“.

Budite drugačije

U svetu kopija, kada svi gledaju da izgledaju poput XXX ili XX, budite jedinstvene i nemojte se voditi trendovima koje su zaludele čitav svet. Na ovaj način će vaša iskrica blistati jače i privući će više muškaraca, nego što će to uraditi generička slika poput hiljadu drugih na Fejsbuku. Neka vaše lice uvek bude u prvom planu, jer tako muškarci mogu da vide vaše oči koje su ogledalo duše, time dajete na znanje da imate dovoljno samopouzdanja da ne osećate potrebu za eksponiranjem ostatka tela.

5 saveta za Lepotice koje su i dalje u potrazi za svojom Zverkom

Nemojte obraćati pažnju na druge

Da, postoje „dame“ koje svojom ekstravagancijom i manjkom pristojnosti u odevanju privlače požudne poglede muškaraca, dok vas tako nikad niko neće pogledati. Budite zahvalne na tome, jer će ta „dama“ verovatno lako pridobiti muškarca, ali će ga vrlo teško zadržati pored sebe ukoliko nema ništa više da ponudi od svog fizičkog izgleda. Strpljenje donosi najbolje onima koji veruju i ne odustaju, a ključ samopouzdanja je da se nikad ne upoređujete sa drugima, da imate vere, poštovanja prema sebi i da volite sebe kako bi vas i drugi mogli voleti.

Ko su "kučke" i da li muškarce stvarno privlače takve žene?