Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

​Ko su „kučke“ i da li muškarce stvarno privlače takve žene?

Popularna fraza „muškarci vole kučke“ danas diktira ponašanje mnogim devojkama. Ko su, zapravo, te „kučke“, kako izgleda njihovo ponašanje i šta je to tako magično kod njih što muškarce privlači?

Ko su kučke

„Kučke“ su žene i devojke koje uvek na prvo mesto stavljaju sebe, pa sve ostale. Ovo i ne zvuči tako loše, zar ne?

Problem je što nekada ova briga o sebi postane nebriga za druge. Tu je granica koju ne bi trebalo prelaziti. Npr. ok je u prvoj fazi veze pokazivati da sebe poštujete najviše, i da cenite svoje vreme te da ne možete uvek biti „na dugme“ i odgovoriti na svaki poziv na kafu, ali ako ste u vezi koju možete nazvati ozbiljnijom, nikada nemojte biti sebični prema partneru.

Kod prave ljubavi, nikada nećemo sebe staviti na prvo mesto, već osobu koju volimo...

1. Imaju visoko mišljenje o sebi

Ni ovo ne zvuči strašno, štaviše zvuči sasvim normalno i prihvatljivo jer ne možemo očekivati da nas neko voli ako ne volimo sami sebe. Gde je granica? Kada samopoštovanje i samopouzdanje prerastu u nekontrolisani egoizam. Niko nije savršen, te tako ne treba ni sebe bogotvoriti i pretvarati mane u vrline ako one to nisu. Budite svesni da niste najbolji na svetu i poštujte druge isto kao što želite da vas poštuju. Muškarci će u početku pasti na veliku dozu egoizma jer će im biti zabavno i misliće da je to zdravo samopouzdanje, ali kada muškarac zaista upozna egocentričnu osobu shvata da to uopšte nije zabavno i da ne želi budućnost sa osobom koja gleda zaljubljenije u ogledalo nego u partnera.

2. „Furaju“ svoj stil

Budite originalne. Muškarci vole „kučke“ koje se oblače onako kako se osećaju, pa makar to bilo neprihvatljivo po modnim pravilima. Ako znate da iznesete odevnu kombinaciju, i ako vaša figura lepo izgleda u tome, zašto da ne? Nismo svi pravljeni po istom kalupu, zato ne treba ni da se oblačimo tako. Najgore je kada vidite po gradu gomilu identičnih devojaka koje se isto šminkaju, oblače, pa čak i ponašaju. Budite original, a ne kopija. To privlači a i zadržava muškarca.

3. Briga ih za tuđe mišljenje

Žene koje nose etiketu „kučke“ obično ne mare šta drugi pričaju o njima iza leđa ili njima u lice. One stoje čvrsto na zemlji i ne dozvoljavaju da ih neka osoba izbaci iz takta ili utiče na njihovo ponašanje ili mišljenje. Zašto je ovo privlačno? Jer pokazuje da niste labilna osoba koja će se promeniti svaki put kada čuje drugačije mišljenje. Svetu se ne može ugoditi, a onaj koji to pokušava ubrzo poludi i izgubi svoj identitet pokušavajući da bude sve šta drugi žele.

Gde je granica? Kada „tuđe“ mišljenje postane mišljenje partnera. Ovo ni u kom slučaju nije prihvatljivo jer osoba sa kojom ste u vezi treba da bude važan glas koji ćete uvek saslušati, makar kasnije ne prihvatili mišljenje.

4. Nisu dostupne

Ni jedan muškarac neće biti privučen devojkom koja je dostupna 24/7. Ovo znači da ona nema svoj život, prijatelje, hobije i sl. Kučke su žene koje znaju kako da se postave prema muškarcu a to je kao prema detetu kome će pokazati igračke a potom ih oduzeti i ostaviti ga da čeka da mu se vrate. Granica? Naravno kod dugih veza nije potrebno „udarati čežnju“ ali je potrebno održavati lični život koji vodite bez partnera. Izlazite sa drugaricama na kafu, šoping, idite u spa centar, u bioskop. Ovim ga podsećate da ste samostalne i da niste postali starmali u vezi već da se trudite da imate socijalni život i van veze.

5. Nije ih lako osvojiti

Ni jedan muškarac ne želi lak plen. Koliko god ovo grubo zvučalo, istina je i toga smo svi svesni. Zašto je to tako? Jednostavno, to je pitanje ponude i potražnje. Ponosna i atraktivna, mlada dama ima moć da zavede svakog muškarca ako zna kako, ali ne može svako osvojiti damu. Pustite ga neka se potrudi, neka zasluži vašu pažnju i vreme, jer vaše vreme je itekako vredno i ne morate ga provoditi sa njim. Nekad je dobro podsetiti ga na to.

6. Misteriozne su

Muškarci obožavaju misteriozne dame. U početku veze se to može lako „odigrati“ ali, šta kasnije? U dugim vezama, pa i brakovima, često se gubi ta doza misterioznosti jer su partneri postali i najbolji prijatelji i ljubavnici koji znaju sve jedno o drugom ali muškarac će uvek biti zaintrigiran i najmanjom naznakom misterioznosti kod partnerke. Pokušajte da ne budete „control freak“, da ne zovete stalno, ne ispitujte gde je i s kim, ali isto tako nemojte ga obaveštavati o svakom svom koraku. Zašto biste, ako ne pita? Muškarci ne vole devojke koje moraju da imaju kontrolu nad vezom i njima samima.

7. Impulsivne su i nepredvidive

Impulsivnost može u mnogim situacijama biti pogubna (impulsivni šoping, npr) ali kada je reč o muško-ženskim odnosima, muškarci vole kada su dame pomalo nepredvidive i impulsivne. Zašto? Jer to znači da su avanturističkog duha, da su živahne i spremne na svakakve izazove i akcije. Upišite kurs fotografije. Vaš partner će biti i više nego iznenađen. A onda napravite golo fotkanje, sigurni smo da će biti oduševljen idejom. Postoji bezbroj „ludih“ načina da začinite vezu a i brak.

Da li muškarci zaista vole kučke?

Muškarci će se olako zagledati u takav tip devojke, ali niko ne želi vezu ili brak sa sebičnom „lujkom“ koja ga kontroliše i manipuliše njime. Razmislite iz ženske perspektive: ne želite brak sa slabim, nesigurnim i nesposobnim muškarcem. Ali ne želite vezu ni sa opsesivnim egoistom koji će kontrolisati i vas i vezu. Želite dobrog momka koji ima petlju. Isto tako ni muškarci ne žele slabe i nesigurne žene pored sebe, niti „ludače“ sa „fiks idejama“ koje neće da mu skuvaju ručak „jer mu nisu mame“ i sl. Muškarci žele dobre, fine devojke koje imaju granice i koje imaju tek malu dozu „kučkastih“ devojaka, dovoljno da mu zagolicaju maštu i probude interesovanje, pa čak i posle par godina veze.

Ovaj mit dakle, uopšte nije istinit, tačnije, zavisi šta tražite. Muškarac koji traži ozbiljne odnose, vezu, brak neće to tražiti u takvom tipu devojke, dok će momci koji žele nešto kratkoročno pasti na šarm jedne „kučke“.

A, da li su ženama privlačniji "loši momci"?