Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Šta muškarci žele? 7 stvari koje muškarac Zver želi od Lepotice

Muškarci uopšte nisu toliko komplikovani koliko se čini. Postoji nekoliko bitnih stvari koje morate znati o muškarcima i načinu na koji oni funkcionišu. Sajt za upoznavanje Lepotica i Zver, napravio je kratku listu stvari koje svaki muškarac Zver i džentlmen želi od svoje izabranice.

sta muskarci zele

1. Želimo da vas zaštitimo

Da, čak i kada vam zaštita nije potrebna, mi to želimo jer je bitno da se osećamo potrebno i zato snažne, samostalne i uspešne žene kojima praktično ne treba muškarac imaju problema sa povezivanjem s muškarcima.

2. Ponekad ni mi ne znamo šta bismo (zvuči poznato?)

Naravno da je to nekad slučaj i sa vama, samo što to zvuči mnogo dramatičnije kada muškarac kaže. Ovo ne znači da se on igra sa vama. To znači da ima egzistencijalno pitanje na koje zaista ne zna odgovor, npr. „Da li želim da se oženim njom i imam decu?“ je jedno od takvih pitanja.

3. Nećemo vas prevariti

Sociološka istraživanja su pokazala da oko 85% muškaraca NEĆE PREVARITI partnerku. Činjenica da ste bili u vezi sa nekim ko vas je prevario govori o vašem odabiru muškarca i pogrešnoj proceni osobe sa kojom stupate u odnos. Nemojte suditi većini na osnovu jednog pojedinca.

Zašto se ljudi upuštaju u afere

4. Želimo da vas učinimo srećnom (i želimo da nam kažete kako to da uradimo)

Često se čuje da su devojke razočarane svojim snažnijim polovinama jer nisu dovoljno romantični, pažljivi, ne znaju kako da joj ugode i sl. RECITE NAM šta želite i mi ćemo to učiniti. Obično ovakve kritike dolaze nakon nekih razmirica ili svađa, umesto da se tema potegne direktno. Recite partneru šta vam treba za sreću, sigurni smo da će dati sve od sebe da vam to obezbedi.

5. Stvarno „nismo to mislili“

Kada kažemo „ma ne to“, „znaš na šta mislim“ ili „nisam to mislio“ zaista to mislimo. Kada partner kaže nešto što vas uvredi ili povredi, nemojte odmah pomisliti da je to uradi sa namerom da vam naškodi. Uvek razmotrite koje su bile njegove namere i šta je želeo da time kaže. Iskreno popričajte i recite da vam je zasmetalo, sigurno će pokušati da vam objasni.

6. Dovoljno ste dobre za nas

Ne, ne morate da smršate. Ne morate da se podmlađujete. Ne morate da zarađujete više. Ne morate da izmišljate nove hobije samo zbog nas. Ne morate ništa da činite osim da učinite da se osećamo potrebnim. Ukažite nam poverenje i nemojte previše analizirati stvari...

Devojka iz snova svake Zverke

7. Želimo da znamo da nas cenite

Zašto vam pomažemo oko selidbe? Zašto vam kupujemo poklone za rođendan? Zašto dođemo kolima po vas na posao? Zašto vam popravljamo elektroniku i zašto se toliko trudimo da vas zadovoljimo u krevetu? Iz jednog razloga: želimo da nas cenite.

To je naša nagrada za sav trud. Cenite nas i mi ćemo nastaviti da vam olakšavamo život i da vam pružamo svet na dlanu. Recite nam da smo dosadni i da vam ni na koji način ne pomažemo, i otići ćemo bez osvrtanja.

Drage dame, budite uvek ono što jeste i cenite svog partnera. Muškarce nije teško pročitati ako znate tajnu azbuku njihovog ponašanja. Budite uverene da će svaki muškarac biti duplo bolji prema vama ako pokazujete koliko vam znači to što vam je podrška i pomoć u životu.

Ostale interesantne tekstove možete pročitati na Lepotica i Zver Blogu.