Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

6 saveta kako postati devojka iz snova svake Zverke

Nije lako ispuniti očekivanja jednog uspešnog i sposobnog muškarca koji zna šta želi. Kako jedna devojka može postati savršena Lepotica, svojoj Zverki? Sajt za upoznavanje Lepotica i Zver, sastavio je listu od 6 bitnih saveta kako postati devojka iz snova skoro svakog muškarca Zverke.

1. Budite dobar slušalac

Muškarac Zver koji traži damu za vezu ili nešto više, želi pored sebe osobu sa kojom će moći da razgovara o najrazličitijim stvarima. Bitno mu je da ga devojka sluša i da joj je zaista stalo do toga što čuje. Uspešni i poslovni muškarci su elokventni i znaju kako da artikulišu svoje misli i ideje jasno i glasno, tako da im je bitno da je dama pored njih dobar slušalac kome može da poveri svoja razmišljanja i da očekuje adekvatan komentar, sugestiju ili kritiku od nje.

2. Budite razborite

Razboritost je još jedna karakteristika uspešnih Zverki. Njima je bitno da devojka, osim štoj je fizički lepa, je takođe sposobna da reaguje u određenim situacijama kao zrela osoba, da razmišlja racionalno i da odnosi odluke razborito, kao i on sam. Nikome nije potrebna tenzija u stresnim situacijama, niti ijedna osoba voli kada se od muve pravi slon, a pogotovu jedan ozbiljan muškarac koji je staložen i zna šta hoće od života.

6 stvari koje muškarac Zver traži u vezi sa Lepoticom

3. Ako nemate hobi, pronađite ga

Zverka koja je često zauzeta poslom, želi da pored sebe ima devojku koja ima neka interesovanja van te veze ili braka. Zašto? Jer ne želi da ona po ceo dan smišlja probleme po kući... On bi sigurno cenio kada bi se ona zanimala tokom dana sportom, slikanjem, posećivala neke izložbe, humanitarnim radom... Šta god se njoj dopada, samo da ima svoje „mini-obaveze” i život, osim veze. Ovim se bi se takođe veza učvrstila jer bi se rodilo još tema za razgovor između partnera. Ona bi mogla da se pohvali svojim uspehom, ostvarenjem ili jednostavno kvalitetno i lepo provedenim danom u kom je uživala u svom hobiju.

4. Usavršavajte se

Uspešan muškarac se stalno usavršava: u svojoj profesiji, u svom hobiju ili radi na svom fizičkom izgledu. Važno je napredovati u svakom aspektu života, koliko je to moguće. Ovakav tip muškarca bi želeo da i njegova lepša polovina sledi njegov primer i da radi na sebi, bilo u fizičkom, intelektualnom ili duhovnom smislu.

Savetujemo Vam da pročitate tekst zašto je rad na sebi bitan, ako želite da "ulovite" muškarca Zverku.

5. Budite ženstvene i držite do sebe

Svaki muškarac voli da vidi kada je devojka negovana i koja drži do sebe i svog izgleda, a pogotovo jedna Zver koja se sigurno dosta kreće i posećuje društvene događaje. Takav muškarac želi moćnu i atraktivnu ženu koja prosto sija i izdvaja se od mnoštva drugih. On želi da mu drugi zavide na njoj, ali i da sam bude ponosan što je sa takvom damom u vezi.

Sada možete sebi da priuštite i skuplje tretmane u spa centru, kod frizera, manikira, pedikira i sl. Učinite to. I same ćete uživati, a i vaša Zver će sigurno uživati gledajući svoju divnu damu kako se trudi da izgleda najbolje što može.

6. Samopouzdanje i odlučnost su bitni

Poslovni ljudi su uspešni u tome što rade iz jednog razloga: znaju šta žele, odnosno imaju cilj(eve). Budite i vi takvi, po uzoru na svoju moćnu Zver. Dignite glavu i uvek razmišljajte pozitivno. Zverka je puna samopouzdanja, voli sebe zbog uspeha i svog uloženog truda, i takođe je svestan svojih mogućnosti i inteligencije.
Lepotica iz njegovih snova je definitivno dama koja zna šta želi u životu, uvek hoda sigurnim hodom i ne boji se grešaka jer zna da se iz njih uči i da je svaka greška, samo korak bliže još većem uspehu.