Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

5 saveta za Lepotice koje su i dalje u potrazi za svojom Zverkom

Slobodno se može reći da su ljubavni sastanci idealno plodno polje za pravljenje svih mogućih grešaka. Čini se da svaki minut može biti poguban i da u toj mizerno maloj minuti mogu izreći ili učiniti stvari koje će poslati vašu budućnost sa potencijalnim partnerom tamo odakle joj nema povratka.. Da stvari budu još gore, muškarac za kog ste zagrejane u 99% slučajeva neće reći ni reč o vašim greškama, ostavljajući vam time prostora da se još više zakopavate u živi pesak iz kog se nećete izvući. Šta svaka od nas može da učini da spreči najčešće greške koje su razlog neuspešnih sastanaka?

5 saveta za lepotice koje su i dalje u potrazi za svojom zverkom

1. Zaboravite bivšeg

Da, zvuči tako lako, zar ne? Ovo je jedno od najbitnih pravila za izlaženje i upoznavanje koje svako od nas zna. Teorijski ovo pravilo je logično, ali kada treba primeniti u realnosti, ova teorija je nešto najgore i najteže što smo ikad morale da učinimo. Tako lako nam se omane u razgovoru pominjanje bivšeg, njegovog fantastičnog posla, duhovitosti, iskustva u toj i toj oblasti i sl. Problem je ako i kažete nešto loše, ispašćete negativna osoba i vaš potencijalni partner će to smatrati krajnje odbojnim i zapitaće se šta ćete tek o njemu kasnije govoriti. S druge strane, ako hvalite bivšeg, muškarac za stolom preko puta vas će se zapitati da li ste uopšte spremni za novu vezu. Dakle, najbolje je da uopšte ne spominjete bivšeg, ni u kom kontekstu. Ni sad, ni kasnije a ovo su 5 razloga zašto ne bi trebali da se vratite bivšem partneru.

2. Budite autentične

Još jedno dobro poznato pravilo koje često zaobilazimo jer želimo da impresioniramo potencijalnog partnera. Muškarci su u biti veoma jednostavni. Sve što treba da učinite jeste da budete ono što jeste, jer je ovo jedini način da veza bude na jakim temeljima od samog početka. Neka vas zavoli kakva jeste, ako mu se ne sviđa, nek produži dalje.

5 koraka za preduzeti kada "budi ono što jesi" nije dovoljno

3. Ne trčite pred rudu

Usporite. U svakom smislu. Žene su sklone prebrzom projektovanju budućnosti sa osobama koje ne poznaju dovoljno. Sigurni smo da se i vama desilo da ste zamišljali kako bi izgledao život u dvoje (troje ili četvoro) sa muškarcem sa kojim ste bile na dva sastanka. Nikad nemojte razgovarati o porodici i deci na početku veze. Ovo muškarcima pali crvenu lampicu i uplašeni, oni beže glavom bez obzira. Dajte vezi vremena, steknite poverenje a priče o budućnosti ostavite za malo kasnije.

3 saveta za Lepotice koje su u vezi Zverkom

4. Nemojte umanjivati komplimente

Ovo je, opet, veoma česta reakcija dama. Situacija je sledeća: na sastanku ste sa muškarcim zbog kog osetite leptiriće u stomaku. On vam daje kompliment kako vam je bluza fantastična i kako vam lepo stoji. Vi automatski osećate kako ne zaslužujete kompliment i ukazujete na loše strane (na malu mrlju koju on nikad ne bi primetio, ili na to da ste bluzu kupile pre par godina. Još gore, da vam je bluzu kupio bivši!) Budite odmerene i prave dame. Prihvatite kompliment sa stilom i jednostavno se nasmešite u znak zahvalnosti.

3 veštine koje treba da savladate da biste našle dečka Zverku

5. Kažite šta mislite

Nekada treba „držati jezik za zubima”, ali kada je prvi sastanak u pitanju, ovo i nije tako loša ideja. Šta se podrazumeva pod „kažite šta mislite” ? Budite slobodne i iskažite svoje mišljenje (iskreno) na određene teme. Neki (ne tako uspešni) saveti za izlaženje predlažu da nežniji pol treba da se složi sa svim što muškarac kaže, ne bi li ga tako pridobila svojim laskanjem. Ovo definitivno nije dobar savet jer će pre ili kasnije doći do sukoba mišljenja jer se ne možete pretvarati sve vreme da se slažete sa nečim, ako to nije slučaj. Niko se ne slaže ni sa kim 100%. Uspešan sastanak je onaj na kom se vode pravi razgovori, sa razmenom ideja i mišljenja obe osobe bez laskanja i pretvaranja.


Ako ste i dalje u potrazi, registrujte se na sajtu za upoznavanje Lepotica i Zver, gde vas očekuje veliki broj Zverki iz regiona!