Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

3 saveta za lepe devojke koje su u vezi sa Zverkom

3 saveta za lepe devojke koje su u vezi sa Zverkom

Budimo iskreni, ko ne bi želeo da bude u vezi sa uspešnim muškarcem?
Niko ne bi odbio priliku da bude u vezi sa poznatom ličnošću ili sa bogatim biznismenom, ali isto tako znamo da su skoro svi muškarci, slabi na pametne i lepe devojke. Međutim kada započnete vezu sa Zverkom postoje neke stvari koje morate izbegavati. Kada započnete vezu sa njim iskusićete drugačije društveno okruženje i morate biti spremne prihvatiti to okruženje jer u protivnom rizikujete da Zverka izgubi interes za vas i da vas napusti.Postoji mnogo stvari koje mogu krenuti po zlu i mnogogrešaka koje možete napraviti koje će naterati Zverku da ode od vas.Ipak,odlučili smo istaknuti neke od najvažnijih koje se mogu lako izbeći.


1. Nemojte očigledno pokazivati interes za njegov novac

To je ono što najviše odbija uspešne muškarce. Ako razmišljate više od njega o njegovom novcu onda ni ne zaslužujete da budete sa njim u vezi. To je najvažnija stvar koju treba da znate i pre nego što dođete u priliku da budete u vezi sa dobrostojećim muškarcem. Morate uveriti poslovno ostvarenog muškarca da vas zanima samo on, a ne njegov novac jer će inače pomisliti da ste sponzoruša koja samo traži bogate muškarce i koja želi da uživa u beneficijama života bogatih ljudi. Upamtite da ih trebate ceniti zbog onoga ko su oni, a ne zbog onoga šta vam oni mogu pružiti u životu.


2. Zaboravite na neprilično ponašanje

Kada ste u vezi sa Zverkom treba da upamtite da on pripada elitnom društvu. To je visoka klasa ljudi i oni imaju određeni stil života koji zahteva dobre manire i primereno ponašanje. Oni će od lepe devojke očekivati, skoro uvek, da budete na najboljem mogućem nivou i da se uvek ponašate najbolje što možete. To znači da trebate izbegavati konzumaciju alkohol u većim količinama, nemojte pričati glasno i koristiti proste reči, ponašati se seksistički i koristiti neke neslane šale. Morate pokazati određeni nivo klase u načinu na koji hodate i pričate jer to je najmanje što možete uraditi kada ste u vezi sa Zverkom, a i bićete zadovoljnije sobom.


3. Oblačite se primereno i sa ukusom

Ne treba ni reći da uspešni muškarci često imaju sjajan ukus za oblačenje i nikada ih nećete videti loše obučene ili da nose neke jeftine stvari koje im loše stoje. Naravno izuzeci uvek postoje, jer "odelo ne čini čoveka", ali generalno svi poslovni muškarci drže do svog izgleda jer su često prisutni na bitnim sastancima i važno je da odaju utisak elegantnog i ozbiljnog čoveka. Ako ste u vezi sa Zverkom treba da osvežite svoj ormar i pronađete svoj elegantni i ženstveni stil. To ne znači da trebate tražiti isključivo dizajnersku odeću jer novac nije toliko neophodan da biste se oblačili sa stilom. Dobar „ukus“ u odabiru odeće nekima je urođen, dok drugi traže pomoć u buticima u kojima se oblače ili pak po magazinima. Oblačite se primereno za svaku priliku. Ukoliko idete na večeru, odaberite lepu i elegantnu haljinu koja laska vašoj figuri. Nemojte se oblačiti previše provokativno jer ne želite da izgledate „jeftino“ već ženstveno i prefinjeno. Imajte na umu da lepe devojke koje izlaze sa poslovnim i dobrostojećim muškarcima, uvek treba da izgleda kao „premija“ jer se njen muškarac kreće u visokom društvu u kome odeća i stil oblačenja ostavljaju prvi i bitan utisak na druge.