Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

​3 veštine koje treba da savladate da biste našle dečka Zverku

Ako se pitate koje veštine treba da savladate da biste našle dečka prvo pitanje koje treba da postavite sebi je „zbog čega tražite dečka?“ Iako ovo zvuči kao glupo pitanje videćete da je to ustvari veoma važno i to će vam pitanje pomoći u daljoj potrazi za partnerom. Način na koji vi pristupate potrazi za dečkom zavisi od toga šta vi tražite od veze. Budimo iskreni, ako tražite onog pravog sigurno je da ćete pristupiti toj potrazi onog pravog drugačije nego što biste pristupili da tražite samo neku prolaznu šemu. Iako se nikada ne preporučuje snižavanje standarda, sigurno je da se nećete previše brinuti o fizičkom izgledu ako tražite nekoga za prolaznu šemu koliko bi brinuli o tome da se radi o potencijalnom dugoročnom partneru.

kako pronaci decka

Pretpostavićemo da ste u potrazi za dugoročnom vezom i partnerom koji će za vas biti „ona posebna osoba“ u životu. Ovaj članak je, dakle, napisan na tim temeljima. To ne znači da vam ovi saveti neće pomoći i u potrazi za kratkotrajnom šemom, ali je sigurno da će saveti uveliko pomoći ako želite da vaša veza postane ozbiljnija i dugoročnija.

1. Budite ono što jeste

Najvažnije od svega jeste da ne glumite da ste nešto što niste. Uvek kada upoznamo neku novu osobu mi pokušavamo da se pokažemo u najboljem svetlu, i to je skroz u redu i normalno, ali pogrešno je kada se vi lažno predstavljate. Jedno je kada se vi odjednom ponašate možda i previše pristojno pred tom nekom osobom a drugo je kada se vi pravite da ste nešto što niste i potpuno menjate svoj način ponašanja. Na primer, kada prvi put upoznate nekoga ko bi vam mogao biti potencijalni partner nemojte reći da volite kuglanje ako ne volite, nemojte reći da volite filmove ako ne volite. Ili nemojte reći da mrzite ići u muzej ako vi to stvarno volite. Stvar je u tome da nećete toj osobi nikada dopustiti da upozna pravu vas, ako se nikada ni ne ponašate kao prava vi. Budite ono što jeste.

2. Ne preterujte sa komplimentima

Ako smatrate da dečko ima lep osmeh dovoljno je da mu to i kažete, a ne da se smeškate na svaku njegovu reč kao da gledate u svoju omiljenu Holivudsku zvezdu. Jedna stvar je biti pažljiv, a nešto sasvim drugo je biti napadan. Budite iskreni sa komplimentima koje dajete drugima i nikada ne preterujte.

12 saveta za muškarce koji su i dalje u potrazi za "onom pravom"

3. Ne budite pasivne u razgovoru sa njim

Nikada nemojte samo sediti i pustiti njega da priča. Jer ako je muškarac zadovoljan što je proveo celu noć sa vama razgovarajući samo o sebi, znači da je možda previše sebičan da bi ikada bio idealan partner za vas. Ako on ne voli da vodi glavnu reč tokom razgovora verovatno će mu vrlo brzo postati dosadno ako i vi ne budete učestvovale u razgovoru. Naučite da budete aktivne u razgovoru sa njim tako da se možete bolje upoznati međusobno kroz razgovor.

9 znakova da ste u vezi sa muškarcem a ne dečakom

Istina je da ovo nisu neke posebne veštine, poprilično su jednostavne i baš to ih čini uspešnima. Ako želite vezu koja se zasniva na privlačnosti, zajedničkim interesima i poverenju samo pratite savete iz ovog članka i biće sve u redu.

Srećno u potrazi za dečkom i upamtite da na našem sajtu za upoznavanje Lepotica i Zver, možete upoznati interesantne, zanimljive i slobodne momke.