Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

​12 saveta za slobodne muškarce koji su u potrazi za „onom pravom“

Izlazićete sa zanimljivim i fascinantnim ličnostima pre nego što naiđete na „onu pravu“. Pa zašto se onda ne biste zabavili i naučili nešto usput?

ona prava

Prema naučnim istraživanjima psihoterapeuta koji su specijalizovani za seks i veze ovo je 12 najboljih saveta muškarcima koji traže pravu ljubav:

1. Ostavite vaš ego po strani

Veze nisu za preosetljive osobe. Ako neka određena osoba nije zainteresovana za vas zbog vašeg izgleda ili zbog toga kakvi ste u krevetu ne zaboravite da se radi o njima i njihovim željama, a da nije problem u vama. Neka druga osoba će možda hteti da bude sa vama zbog neke stvari koja je ovoj prvoj osobi bila skroz nebitna. Shvatite da ništa nije lično i uverite se da je sve u redu sa vama.

9 znakova da ste u vezi sa zrelom ženom, a ne devojkom

2. Nemojte sami sebi biti prepreka

Poslušajte mišljenje o sebi, ali setite se da svako ima pravo na svoje mišljenje i ne dozvolite da vam tuđe mišljenje utiče na raspoloženje. Imajte strpljenja i saslušajte tuđe shvatanje i poglede na svet, kakvo god ono bilo i onda odlučite za sebe šta mislite o njima.

7 stvari koje morate znati ako i dalje tražite ljubav

3. Nikada ne igrajte igre sa potencijalnim partnerom

Ako niste sigurni gde vaša veza vodi ili koje su namere druge osobe treba da budete direktni. Rečenice kao što je: „Stvarno mi se sviđaš i želim da se bolje upoznamo, nadam se da se i ti osećaš isto u vezi ovoga“ bi trebale da budu dovoljne.

4. Budite ranjivi

Dozvolite sebi da preuzmete rizike. Govorite i činite stvari koje inače ne biste. Iskoristite to kao priliku da saznate kako želite biti u vezi.

Postoji 5 faza ljubavi ali većina ljudi stigne samo do treće. Evo i zašto

5. Ne dozvolite drugoj osobi da igra igre sa vama i da bude indirektna

Primate pomešane znakove i signale od druge osobe? Dovoljno je da započnete razgovor na ovaj način: „Osećam se zbunjeno jer sam mislio da osećaš nešto prema meni, ali tvoja dela pokazuju nešto sasvim suprotno. Možeš li mi reći kako se osećaš u vezi sa mnom?“ Ako su indirektni prema vama čak i nakon nekog dijaloga onda oni nisu prava osoba za vas.

6. Nikada ne sudite o sebi ili drugoj osobi kao pravoj ili pogrešnoj, dobroj ili lošoj

Kada ne ide najbolje u vezi najčešće vidimo stvari crno ili belo. To je jedna slepa ulica. Svako ima svoj način komunikacije i svoj vlastiti nivo svesti, što ćete otkriti kada budete izlazili sa različitim osobama. Ako određena veza ne funkcioniše iz nekog razloga, krenite dalje i potražite drugu osobu bez da etiketirate prošlu kao „lošu“ samo zato jer ta osoba nije prava za vas.

Osobine savršene žene i šta je to što skoro svu muškarci traže

7. Budite viđeni

Potrudite se da budete deo raznih grupa, volontirajte, idite na dobrotvorne događaje i humanitarne manifestacije. Kroz ove aktivnosti ćete učiniti dobro delo ali i postati viđeniji u društvu, te upoznati više ljudi.

8. Čak i kada stvari krenu loše, uvek sastanak gledajte kao zabavno iskustvo i avanturu

Opustite se. Proći će mnogo loših i smešnih sastanaka pre onog pravog. Iz svakog iskustva ćete naučiti nešto.

4 saveta da prvi sastanak bude uspešan

9. Naučite nešto novo o sebi od svake osobe sa kojom izađete

Da li ste bili dovoljno iskreni, otvoreni, direktni? Da li ste se ustručavali da se opustite u razgovoru samo da biste veštački zadržali atmosferu i održali vezu? Da li ste išli prebrzo ili presporo? Kada odgovorite na ova i druga pitanja, biće vam lakše pri sledećim sastancima jer ćete se fokusirati na izbegavanje ovih grešaka.

10. Naterajte se da prilazite ljudima

Nemojte sedeti i čekati. Budite otvoreni i na silu postanite socijalnija osoba. Budite pristupačni i iskreni. Započinjite sami razgovor i inicirajte komunikaciju.

11. Kreirajte profil na našem sajtu za upoznavanje ljudi

Mnogi su preko interneta pronašli pravu ljubav, zašto ne biste mogli i vi? Registrujte se besplatno na našem sajtu za upoznavanje Lepotica i Zver i upoznajte ljude koji znaju šta žele

4 razloga zašto tražiti devojke za vezu preko interneta kao i 10 saveta da se Vaš profil za upoznavanje izdvaja od drugih

12. Naučite da se smejete svom iskustvu

Ostanite pozitivni i naučite da se smejete prošlom, bilo ono loše ili dobro – deo je prošlosti a nerviranje, sramota, strahovi i sl. mogu samo da vam naškode u budućnosti. Ostavite to iza sebe i prihvatite to kao deo ličnosti i iskustva.

Za ostale interesantne tekstove, posetite Lepotica i Zver blog.