Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

6 stvari koje muškarac Zver traži u vezi sa Lepoticom

Privući, održati pažnju i zainteresovanost uspešnog muškarca nije lak posao, pogotovo nakon prvog sastanka. Još veći izazov može biti preko sajta za upoznavanje muškaraca zveri, jer im se pruža mogućnost izbora i konkurencija je velika.

Kako najlakše doći do svog uspešnog muškarca? Šta muškarci traže kod žene? Svaka mlada dama koja traži brak, vezu ili avanturu sa jednim takvim muškarcem treba da zna šta njegov tip, jedna Zver, traži od veze i svoje lepotice.

1. Inteligencija i atraktivnost

Ovakav tip moćnog i uspešnog poslovnog muškarca zna da zaslužuje ovakvu kombinaciju, ali i zna da se to ne nalazi tako lako. Zver će biti impresionirana devojkom koja ima obe ove karakteristike. Za jednog ozbiljnog i zrelog muškarca, lepota nije samo ona fizička, već i samo ponašanje i trud žene da izgleda lepo, negovano i ženstveno. Inteligencija ne podrazumeva samo urođeni IQ veći znatiželju mlade dame za svet oko nje, za dešavanja u svetu, ponekad i o politici, o sportu i sl. Opšte znanje je preduslov za kvalitetan razgovor i to je ono šta muškarci traže kod žena.

Sapioseksualna Zver : Inteligencija kao presudna za odabir Lepotice

2. Ispunjavanje fantazija...

...i ne samo seksualnih. Ostvareni muškarci ali i oni koji se tek penju na planinu uspeha često imaju neke fantazije koje bi voleli da ostvare za života ali nemaju vremena, odgovarajuće društvo ili jednostavno ne znaju kako. Devojka koja želi da zadrži jednog muškarca pored sebe treba da pokaže želju i volju da bude podrška muškarcu, bilo da su to neka egzotična putovanja, ekstremni sportovi, ljubavne igre ili npr. neki drugi hobi.

3. Podučavanje o novcu

Ova stavka zavisi od tipa muškarca sa kojim mlada žena želi vezu ili brak. Neki poslovni muškarci ne vole da govore mnogo o novcu, bogatstvu i poslu sa partnerkama dok drugi žele da podele sve sa njom, koja će biti pored njih u životu. Na ovaj način, muškarac Zver edukuje partnerku i samim tim produbljuje vezu između njih dvoje, ali i stvara kvalitetnog sabesednika na svom nivou. Pravog muškarca ne interesuje „sponzoruša“, već inteligentna i atraktivna mladu damu koja je voljna da nauči „tajne zarađivanja“, da nauči kako se novac kontroliše ali i da racionalno uživa u stečenom novcu sa svojim muškarcem.

4. Reprezentativnost

Zver traži atraktivnu damu koja, između ostalog, poseduje i inteligenciju, ima svoj život kao i hobije kojima se on može pohvaliti. Svaki bogati muškarac koji je česti posetilac nekih društvenih zbivanja i važi za uglednog čoveka, odabraće pre devojku koja je zabavna, ima hobi (ili više njih), otvorena je za nova iskustva i komunikativna je, nego devojku koja je stidljiva i nema posebnog interesovanja ni za šta. Svaki muškarac je željan pažnje i želi da bude primećen u društvu, te da mu drugi laskaju na izgledu i inteligenciji svoje lepše polovine koja stoji pored njega, a kamoli kada ih još impresionira njen avanturistički duh, umetnička duša ili sportska nastrojenost.

6 saveta kako postati devojka iz snova svake Zverke

5. Privrženost

Muškarci koji traže mlađe žene za vezu i brak, žele da podele svoj život i svoje sve sa osobom koja je vredna toga. Ovo znači da jedan takav moćan muškarac traži devojku koja će ga ceniti i poštovati, koja neće gledati isključivo sa materijalne strane njihov odnos i neće se odnositi prema njemu bez osećanja, hladno i veštački. Privrženost je izraz podrške koju poslovni i bogati muškarci traže u mladim damama, a takođe je izraz poštovanja i želje da ta veza potraje.

6 stvari koje trebate izbegavati ako tražite vrednog i uspešnog muškarca za vezu odnosno brak

6. Iskrenost

Ni jedna veza ni brak ne uspevaju bez iskrenosti. Dama koja želi da ostvari brak ili vezu sa uspešnim muškarcem mora biti spremna da bude iskrena prema njemu, prema toj vezi ali i prema sebi. Iako je glavno pitanje šta Zver traži i želi, veza ne može uspeti bez njene iskrenosti koja treba da odgovori na pitanje: da li ja to mogu? Da li mogu ispoštovati njega, sebe, naše vreme? Da li mogu uložiti trud da postanem dobra partnerka?

Ako pozitivno odgovori na ovakva pitanja, može bez straha ući u vezi ili brak sa Zverkom, sposobnim da izgradi kvalitetan život za oboje.

Za ostale interesantne tekstove, pročitajte blog sajta za upoznavanje, Lepotica i Zver.