Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

​5 znakova da niste sa pravim muškarcem

Svi smo mi ponekad zažmurili na jasne signale da nam nije suđeno, i kasnije se pokajali što nismo završili vezu koja nikud nije vodila ranije. Nekada treba poslušati svoj instinkt, a nekada treba i analizirati vezu, ponašanje partnera i promene koje su nastupile otkako ste zajedno.

Ako prepoznajete ovih 5 znakova, vrlo je verovatno da muškarac sa kojim ste u vezi, nije pravi izbor na duge staze...

pogresan muskarac

1. Smirujete svoje strasti i obuzdavate se previše

... u smislu da ste prestali da istražujete, da se bavite novim stvarima, da otkrivate nove hobije, isprobavate novu hranu... Sve ono što vam je nekada bilo uzbudljivo i činilo vaš život zanimljivim, može pasti u drugi, ili treći plan ako partner preferira mirne večeri kod kuće uz TV i picu. Nema ništa loše u odmaranju, nekada je zaista lepše u intimnijoj atmosferi provoditi večeri, ali ne stalno. Ako ste primetili da ste se „zavukli“ u kuću i retko izlazite, razmislite da li je vaš partner previše vezan za ustaljene stvari i da li to vama odgovara, ili preferirate nekog više avanturističkog duha, ko je spreman da izađe u šetnju u 11 uveče, ako kažete da bi vam prijao vazduh.

7 navika izuzetno privlačnih ljudi

2. Sve aktivnosti obavljate zajedno

Nema ništa loše kada su dve osobe koje se vole zajedno i kada provode većinu slobodnog vremena zajedno, uživajući u hobijima koji ih oboje čine srećnim, ali ako primetite da partner zaista nema nameru da se „odlepi“ od vas, zapitajte se. Vrlo lako će se dogoditi da vas sputava u aktivnostima u kojima on ne učestvuje, jer želi da non-stop budete zajedno. Ako osećate pritisak i vaši prijatelji se žale da nemate vremena za njih, partner nije vaša srodna duša. Dvoje zrelih ljudi će uvek pronaći balans i dati slobodu jedno drugom.

9 znakova da ste u vezi sa muškarcem, a ne dečakom

3. Manjka vam motivacije

On je lenji od vas, i primećujete da ste se i vi ulenjile pored njega. Nemojte misliti da će se odjednom nekim čudom promeniti sutra i da će početi da ide redovno u teretanu, da će potražiti bolji posao ili da će samoinicijativno otići i učlaniti se u biblioteku. Ako ste probale da ga motivišete i vidite da nema efekta, možda je bolje da se raziđete, dok niste i vi upali u apatiju i ostali bez volje da svoj život svakodnevno unapređujete.

Kako pobediti nesigurnost u 5 koraka

4. On priča prazne priče

Kome se sviđaju muškarci koji samo pričaju, a ne pokazuju delima? Ako je muškarac s kojim ste u odnosu takav, razmislite da li vam je potreban u životu on, koji ima samo reči za vas, ili vam treba muškarac koji će zaista biti tu kad vam je potreban, koji će vam dati koristan savet, doneti vam namirnice kad se razbolite ili vam pomoći oko selidbe. Lepo je uživati u slatkorečivosti, ali je teško od nje živeti.

5 signala koje govore da je Zverka "wannabe"

5. Hemija postoji, ali je „onako“

Ako je hemija među vama „ok“, znači da niste u potpunosti kompatibilni sa partnerom. Seks postaje bolji što se duže i bolje poznajete, ali hemiju ne možete stvoriti ni iz čega. Nemojte ga pravdati „on je tako fin“, „inteligentan je i gradi karijeru“, „moja porodica ga obožava“ i sl. Sve je to bitno, ali je najbitnije da kliknete sa nekim. Budite iskreni prema sebi i prema partneru, uštedite oboma vreme i jednostavno nađite snage da kažete „nije to to“. Nemojte iz straha od samoće ostajati u vezi sa osobom koja vas ne ushićuje i zbog koje nikad niste osetili leptiriće u stomaku. Potražite muškarca sa kojim ćete moći da kažete „to je to“.

Kad on traži nju, sreća je u samom putovanju

Registrujte se na sajtu za upoznavnanje Lepotica i Zver i upoznajte prave muškarce!