Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Privlačne žene – da li je “ono nešto” kod dama danas retkost?

Pojam lepote se menjao kroz vekove. Šezdesetih su bile privlačne žene one koje su imale dečačku figuru, osamdesetih su to bile one koje su bile fit, a danas su privlačne one devojke i žene koje imaju izražene obline. Kada razgovaraš sa prijateljicom ili drugom o tome kakav je novi potencijalni partner, često se prvo povede razgovor o fizičkom aspektu te osobe. Da li je privlačan ili ne uglavnom počinje i završava na fizičkom nivou.

4 razloga zašto dama nema jaču polovinu

Interesantno je da iako gradom šeće pregršt lepi’ teta, malo koja ima ono nešto zbog čega ćeš reći „Je... kakva devojka. Pa to je nešto!”. Faktor X je danas redak a evo i zašto.

privlacne zene


Ako ćemo meriti po uzanim strukovima, malim nosevima i velikim usnama, obaračica s nogu danas ima mnogo, ali da biste nekome pomutili razum nije dovoljno biti lep. Morate imati ono nešto. Danas je previše devojaka „na kalup”. Iste frizure, isti način šminkanja, isti dugi, predugi nokti. Zašto? Jer zbog da ... mediji (znamo šta ste pomislili da ćemo napisati, ali ste se prevarili!). Mediji popularizuju određene tipove figura (kao što je pomenuto, to su danas izražene obline, pogotovo zadnjica). Devojke svesno ili nesvesno kopiraju te modne trendove, popularne balijaževe, paževe i sližne „eve” ne bi li bile prihvaćene od strane društva. Ne želimo da uvredimo ni jednu pripadnicu nežnijeg pola, i naglašavamo da se ovo možda i ne radi svesno, ali je uticaj socijalnih mreža toliko snažan da oblikuje naše ponašanje (ako ga uopšte više možemo zvati svojim i samovoljnim).

Osobine "savršene žene" - šta je to što skoro svi muškarci traže

Privlačne žene su....

Činjenica da se vodimo kojekakvim modlama i modelima dovodi do toga da se naglašava fizičko, dok onaj „vau!” deo naše ličnosti, oku nevidljiv, pada u drugi plan. Mnoge mogu privući pogled, ali ne i zadržati ga. „Vau” su one dame koje su jedinstvene, originalne, koje se ne plaše da obuku nešto što odskače od stila današnjice, a savršeno im stoji i naglašava njihovu lepotu. One su odvažne, dovoljno snažne da same sebi budu dovoljne, ali i dovoljno realne da priznaju da bi bilo lepše u dvoje. One neguju svoje lice i telo, ali se ne skrivaju iza gomile šminke. Njima je potrebno malo da istaknu svoje atribute i time privuku pažnju, a ostalo je na elokvenciji, manirima, inteligenciji, ljubaznosti...

Sapioseksualna Zver - Inteligencija kao presudna za odabir Lepotice

Privlačne žene znaju kada je vreme za crveni karmin, a kada za zakopčanu košulju. Takve dame znaju da nema smisla glumiti kučku pred osobom koja vam se dopada, samo da bi vas „poželeo više”. One znaju da nije lepo biti kučka ni prema drugim ljudima jer jednostavno to nije nešto što jedna odrasla i zrela žena može da dozvoli.

Ono što je bitnije, privlačne žene su te koje umeju da prepoznaju unutrašnju lepotu kod drugih ljudi. One ne stvaraju utisak na osnovu fizičkog izgleda, automobila, cipela (iako će se svaki muškarac koji drži do sebe potruditi da izgleda pristojno i privlačno na sastanku). Snažna i atraktivna dama će dozvoliti drugoj osobi da pokaže svojem oku nevidljive kvalitete, a nakon toga će prosuditi i presuditi da li su kompatibilni.

Dame, budite više privlačne žene, a manje „seksi ribe”, jer u današnjem svetu treba biti nešto što traje, nešto što je bezvremenski, a ne nešto što je popularno jer se pojavljuje u video spotu nekog pevača sa ultrakratkim rokom trajanja.