Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

​5 stvari koje jake žene nikada ne rade i kako da budete jedna od njih

Nije lako biti snažna žena danas: treba biti uvek lepa, doterana, dobra domaćica, majka, sestra, supruga... Hiljadu i jedna stvar leži na plećima jedne dame koja mora biti psihički i fizički snažna da bi bila uspešna i da se njen život ne bi pretvorio u haos, već ostao koliko toliko organizovan.

jake zene

Kada dama traži muškarca za vezu ili brak, ona mora biti snažna jer u suprotnom i kada pronađe srodnu dušu, neće znati da je zadrži kraj sebe. Svi smo mi nesigurni kada se upoznajemo prvi put sa nekim, ali sajt za upoznavanje vam daje dovoljno vremena da formirate svoj profil i da prvi utisak koji ostavite na potencijalnog partnera bude upravo utisak da ste vi sposobna žena koja zna šta želi. Pročitajte naš članak kako se istaći tj. 10 saveta za profil koji će biti zapažen i sigurni smo da će vaš profil odavati utisak snažne žene koja zna šta želi u životu.

Šta je to što razlikuje snažne od onih malo manje jakih žena?

1. Jake dame nikada neće promeniti fizički izgled zbog druge osobe

Bilo da je reč o manjim promenama kao što su dužina kose, boja kose pa do estetske hirurgije, snažna žena nikada neće promeniti svoj fizički izgled samo da bi se dopala nekom drugom. Ukoliko vaš partner to od vas zahteva, znači da nije vredan vaše ljubavi i pažnje, jer nijedna osoba koja vas voli neće to zahtevati, jer je ljubav upravo voleti osobu takva kakva jeste i ne pokušavati da je promenimo. Kada je reč o težini koja je čest „problem“ danas, ukoliko vi smatrate da izgledate i osećate se dobro u svojoj koži, nemojte dozvoliti da vas tuđi komentari poljuljaju. Dokle god ste zdrave i osećate se komotno takve kakve jeste, drugi nemaju šta da prigovaraju.

2. Kompromitovanje stvari koje voli

Jaka žena se ni u kom slučaju neće odreći svoje strasti, bilo da je reč o slikanju, jogi, sviranju instrumenta, posećivanju kulturnih ustanova, kolekciji figura iz kinder jaja... Koliko god se nekome banalne ove stvari činile, ako vam voljena osoba traži da ih izbacite iz svog života, razmislite o izbacivanju te osobe a ne stvari u kojima uživate i koje vas čine srećnom. Snažna dama će napustiti i bolje plaćeni posao da bi se bavila onim što voli i što bi u budućnosti moglo biti perspektivno i značiti ostvarenje njenih snova. Ako vas partner podržava u svim (razumnim) odlukama, znači da vas iskreno voli i ne želi da vas menja.

3. Jake žene ne čekaju odobrenja

... niti poštuju tuđa pravila, već igraju po svojima ne čekajući instrukcije od drugih. Ako želite da budete jake, morate biti asertivne, probijati se kroz život i donositi odluke samostalno umesto da čekate nekog ko će vam potvrditi da li ste u pravu ili ne, i šta vam je bolje činiti.

4. One ne otkazuju planove

Ukoliko je dan već isplaniran i čekaju je važne stvari poput poslovnog sastanka, kafe sa prijateljicom koja ima problem i treba joj podrška, pa čak i obećan film sestričini, snažna žena neće otkazati sve samo da bi bila dostupna njemu. Zašto? Jednostavno jer su i drugi ljudi podjednako važni, ali i zato što cenite svoje vreme i vreme drugih. Ovim činom dama je pokazala da nije na dugme i da je sat njenog vremena itekako vredan i ne može se tek tako zaslužiti. Sledeći put se dogovorite unapred.

5. Snažna žena ne dopušta partneru da je promeni

Nikad nemojte menjati sebe da bi vas drugi zavoleli, jer ćete tako izgubiti najvažniju osobu u svom životu – sebe. Da, svi treba da se menjamo na bolje, da ispravljamo neke sitne mane koje se daju ispraviti i promeniti ali ako neko od vas traži da menjate svoje principe, da menjate ponašanje iz korena ili da živite po tuđim pravilima znači da vas osoba ne voli i da treba da udaljite tu osobu iz svog života dok nije prekasno.