Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

​Osobine „savršene” žene – šta je to što svi muškarci traže?

„Juriti” za nekom osobom i ne zvuči najsjajnije, ali kada je ta osoba nešto zaista posebno, vredi svoje vreme posvetiti osvajanju te osobe jer upravo je to vreme potencijalna investicija u zajedničku budućnost i sreću u dvoje. Postoje dame koje nas obore sa nogu, ali onda jednostavno nešto pokvari magiju. Da li smo to mi, ili neko treći, nije bitno. Bitno je da nikad ne treba odustajati od osobe zbog faktora koji se mogu „ispraviti”. Npr. neko je previše tvrdoglav i to prouzrokuje probleme u vezi, ili su to druga problematična ponašanja kao što su učestali izlasci, otvoren flert sa drugim osobama, ali jedno treba da znamo: ponašanje se može promeniti ako je motivacija za to dovoljno velika, a evo osobina koje su znak da se vredi promeniti zbog dame.

savrsena zena

Kada bismo birali savršenu ženu, ona bi sigurno imala ove osobine.

1. Žena koja će uvek biti tu za vas

Naravno, najvažnija osobina ukoliko tražite životnog saputnika i saputnika jeste podrška. Niko ne može uspeti u dvoje, ukoliko ne postoji međusobna podrška i razumevanje. Bez obzira na okolnosti, ona će biti glas razuma, ali će vas i podržati bez obzira na sve jer je ljubav bezuslovna (naravno, ne govorimo o podržavanju nekih loših namera, već npr. promena posla, promena sredine, promena ličnog stajlinga i sl.) Kada vam je najteže i morate da razgovarate sa nekim, ona je tu kao prijatelj ili sestra, ili ljubavnica. U zavisnosti od prirode razgovora, u njoj možete imati sve, i sagovornika i domaćicu, i lavicu u krevetu.

2. Ona će biti vaša najveća motivacija

Prave žene se uvek trude da iz svog partnera izvuku najbolje u smislu da ga motivišu da raste, da napreduje i da stalno radi na sebi. Žena za kojom treba da trčite jeste ona iz koje zrači snažna pozitivna energija. Ona će vas i u najtežim trenucima depresije dignuti sa dna i uliti vam volju i snagu da prebrodite krizu i krenete u dalja osvajanja jer je to ono šta kraljevi rade kada pored sebe imaju snažnu kraljicu – vladaju.

3. Žena koja ima stav

Prava dama se ne plaši da izrazi svoje mišljenje i ne preza od tuđih osuđivanja i komentara. Ona će obući žuti kaput, ili će obući majicu sa smešnim natpisom iako je dosta starija od 18. Ako je njoj lepo, briga je za ceo svet. Dokle god ne škodite drugima, a zabavljate se, ne treba da menjate način na koji živite. Prave žene su svesne ovoga ali i činjenice da je život previše kratak da bismo se prilagođavali drugima, tako da nemojte očekivati od nje da se menja zbog vas jer se one za kojima vredi juriti ne menjaju ni zbog koga, i upravo zbog toga su tako neodoljive i prave (pod ovim ne podrazumevamo promenu nekih loših navika koje svi imamo jer niko nije savršen).

5 znakova da niste sa pravim muškarcem

4. Žena koja čini stvari za vas iz ljubavi, iako joj nisu baš po volji

Da, opeglaće sve vaše košulje/uniformu/majice, oprati kola da vas iznenadi i spremiti vam morske plodove iako joj je muka od tog mirisa, ali ona zna da je vama to omiljeno jelo i potrudiće se da vam ugodi. Ovo ne znači da vam se „umiljava“ ili da je načinila nešto i sad traži iskupljenje. Dela ovog tipa su znak da je prava žena, jer stavlja vas pre sebe i želi da vama bude dobro i da se osećate voljeno.

Savršena žena ne postoji, ali se svaka dama može potruditi da bude bolja žena, devojka, partnerka i prijatelj u vezi/braku. Naravno, isto važi i za jači pol: svaki džentlmen svakim danom treba da se trudi da bude što bolji svojoj dami, jer samo tako oboje mogu uživati u vezi u potpunosti i živeti život punim plućima, znajući da su jedno drugom sve i da jedno drugo čine boljim ljudima.