Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

​Zašto dobri momci ne prolaze najbolje kod atraktivnih žena?

Najpre treba reći ono što svi znamo: nisu svi muškarci isti, niti su sve žene iste ali činjenica je da svetom vlada jedno stereotipno mišljenje koje je, u većini slučajeva, istinito. Fini, dobri momci u većini slučajeva nemaju uspeha kod žena ali se ova statistika može promeniti u korist dobrih momaka ukoliko se pridržavaju par saveta koji se tiču odnosa sa ženama i odnosa prema ženama. Uspeh kod žena nežnijeg pola se može doslovno naučiti. Postoje obrasci ponašanja i jednog i drugog pola koji su predmeti socioloških istraživanja a koji su nam pružili određene odgovore koji mogu biti rešenje misterije zašto dobri momci ne prolaze najbolje kod atraktivnih žena.

dobri momci

Zašto su dobri momci sami?

Verovatno i vi poznajete makar jednog „dobrog momka“ koji je dobar kao duša uz to i relativno uspešan na poslovnom nivou, ali jednostavno nema sreće u ljubavi. Generalno, prva dva pitanja koje se nameće jeste:

1. Zašto su ženama privlačniji loši momci?

2. Zašto ženu odbija to što dajete sve od sebe da je usrećite?

Ova pitanja su realna ali i apsurdna jer niko ne bi očekivao da su zaista istinita. Osim žena, jer su i one same po sebi ponekad apsurdne i nerazumljive (bez uvrede, autor ovog teksta je žena).

Iako su muškarce majke učile da tretiraju sve dame s poštovanjem i ljubavlju, te majke nisu računale na moderne lepotice 21-og veka koje su site svog „princesizma“ i koje ne žele više staklenu Pepeljuginu cipelicu već bi radije Snežaninu otrovnu jabuku jer donosi više adrenalina i uzbuđenja.

No, ponovo napominjemo, nisu ni sve žene iste, ali ove koje traže Jabuku svakako neće biti srećne pored dobrog, mirnog momka koji ne voli da izlazi iz svoje zone komfora.

Najzad – zašto žene ne vole dobre momke?

Nije da ih ne vole, već ih jednostavno ne uzbuđuju. Atraktivne dame su okružene pažnjom i ljubavlju čitavog života. One su navikle da im se dive, navikle su na komplimente, navikle su da im je svet pod nogama. Po čemu je onda „dobar dečko“ drugačiji od ostatka sveta? Ni po čemu. Upravo u ovome je problem. On se ničim ne izdvaja iz mase drugih obožavaoca, te dami ne predstavlja nikakvo zadovoljstvo da bude u njegovom društvu ili da uživa u njegovoj pažnji. Zamislite da jedete punjene paprike ceo život. Nikad vam ne fali punjenih paprika. Da li biste otišli u restoran i naručili još jednu punjenu papriku? Pa, i ne biste baš. Jer vam je muka od njih...

7 stvari koje vam dame ne govore, ali ih morate znati

Moderna socio-psihologija donosi zanimljive (pomalo i zabrinjavajuće) podatke koji nam govore da današnje žene ne reaguju preterano pozitivno na očigledne izlive nežnosti ili znake pažnje i ne treba ih kriviti za ovo. Potrebno ih je zadiviti. Jednostavno, to je evolucija kojoj treba i moderan muškarac Zver da se prilagodi ako želi da bude partner jedne moderne žene, a promena ponašanja koju treba da usvoji muškarac da bi naučio kako da osvoji ženu koja pada na loše momke nije samo psihička promena već i mentalna i može biti pravi izazov.

Kako da budete „dobar momak“ i da osvojite Lepoticu?

Upoznavanje i prvi utisak mogu biti odlučujući za sliku koju će o muškarcu stvoriti dama koju želi da impresionira. Ono što je bitno jeste – originalnost. Niko ne želi kopiju Bred Pita (pogotovo sad kad ga Anđa tuži...) već interesantnog, duhovitog i originalnog muškarca. Momci, šarmirajte svojim stavom, samopouzdanjem i pojavom. Budite drugačiji i oborite je s nogu. Nauka je dokazala da žene odlučuju da li im se neko dopada ili ne u prvih pet minuta ili čak manje. Sada kada znate ovo, shvatate kolika je važnost tih inicijalnih par minuta i koliko je bitno da budete najbolji što možete u tom kritičnom momentu.

1. Imajte samopouzdanja

Ono što je bitno jeste da pokažete dami da volite sebe (ne podržavamo ekstremni egoizam, samo zdravo samoljublje) i samim tim ćete zračiti privlačnošću jer samopouzdanje je ono na šta žene najviše „padaju“ (a i muškarci, takođe). Zapišite stvari na koje se ponosite: svoja postignuća, svoje talente i sposobnosti. Pročitajte ih naglas pre sastanka, neka to bude vaša injekcija samopouzdanja koja će vam dati snage da šarmirate damu.

2. Budite asertivniji

Naučite da govorite malo više, provodite više vremena sa prijateljima, porodicom i generalno, više se socijalizujte. Na ovaj način vežbate asertivnost i komunikaciju. Okružite se pozitivnim ljudima koji su zainteresovani za vaše mišljenje i koji vam daju do znanja da je vaš glas bitan. Dobri momci su najčešće povučeni i stidljivi kad je reč o izjašnjavanju i davanju ličnog mišljenja. Da bi bili uspešni kod žena, dobri momci moraju naučiti da se bore za svoje mišljenje i da vladaju svojim govorom i rečima. Još jedna stvar koje žene gledaju kao slabost je preterano izvinjavanje, jer se stiče utisak da se muškarac plaši rekacije žene.

3. Budite staloženi

Naučite da kontrolišete emocije. Nemojte previše otvoreno i naprasno iskazivati ljutnju, tugu i emocije generalno. Na ovaj način pokazujete ženama da imate potpunu kontrolu nad sobom i svojim osećanjima. Dame ovo smatraju kvalitetom i veoma privlačnom osobinom.

Povezan tekst: Da li ste muškarac Zver?

4. Imajte poštovanja

Poštovanje ličnog prostora jedne dame je krucijalni faktor koji pokazuje da niste očajni za njenom pažnjom, jer ništa više ženu ne odbija od očajnog muškarca koji moli za ljubav i nežnost. Imajte poštovanja i prema sebi i svom vremenu. Vodite zanimljiv život van veze i bićete privlačniji drugom polu jer pokazujete da ste nezavisni, da imate različita interesovanja, krug poznanika i prijatelja i da poštujete svoje vreme i kvalitetno ga provodite. Zbog ovoga će dame više ceniti vreme koje provodite zajedno.

5. Ne tražite odobravanje

Žene se ne zaljubljuju u muškarce koji traže odobravanje za sve što žele da učine. Evolucija je ta koja je podelila uloge, te su dame privučene više muškarcima koji su nezavisniji, koji su asertivniji i koji se ne slažu uvek sa ženskim mišljenjem. Dame nalaze odbojnim dobre momke koji su nesigurni i koji konstantno traže odobravanje od strane lepšeg pola. Niko ne želi da se igra mame i deteta u vezi, već svako teži ravnopravnim odnosima dvoje zrelih osoba.

Dragi dobri momci, nemojte biti razočarani. Iskoristite ove savete, pročitajte ostale zanimljive tekstove na Lepotica i Zver Blog -u, i poradite na sebi. Loši momci će možda privući pažnju, ali je karakter muškarca i njegovo ophođenje prema dami dalje u vezi ono što zadržava lepši pol kraj snažnijeg. Niko ne želi grubijana pored sebe, koji tretira ženu kao niže biće od sebe i koji je zaljubljen u sebe samog više nego u nju.

Budite kombinacija najboljeg od obe strane i krenite u osvajanje.