Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

​Muškarci, možda vam dame ovo ne govore, ali morate znati ovih 7 stvari

Svi smo svesni da su žene ponekad enigma i da ih je teško dešifrovati, i upravo zbog ovoga postoji naš sajt za upoznavanje sa blogom koji vam pruža članke o muško-ženskim odnosima, kako bi se jaz između muškog mozga i ženskog smanjio do nivoa razumevanja. Ukoliko vam se nije desio „eureka“ momenat kao Mel Gibsonu u „Šta žene žele“, teško da ćete moći da proniknete u razmišljanja nežnijeg pola. Šta žene žele da muškarci znaju?

dame

1. Budite muškarac

tj. nemojte biti beskičmenjak, slabić i sl. Poslednje što dame žele je otirač s kojim mogu kako žele. Da, verovatno je lakše samo klimati glavom i govoriti „da draga“, i nekada je to ok, ali ono što zaista žele jeste muškarac koji će znati kada da kaže ne, ne slažem se. Nemojte ići u krajnost i biti pećinski čovek, ali imajte svoje ja i svoj stav.

2. Provodite vreme sa drugarima

Kada ste u ispunjavajućoj i srećnoj vezi poslednje što želite je da se odvojite od partnera. Ovo je sjajno na početku veze, ali kako vreme odmiče, postaće zamarajuće. Žene žele da imate svoj lični prostor i da se viđate sa društvom. Ne samo zato što je bitno da imate svoje (samo svoje) prijatelje već zato što i njoj treba malo prostora. Ustalom, razdvajanje (naravno ne na dug period) zbližava parove.

3. Podsetite je da je volite

Dame obožavaju ljubavne afirmacije koje im govore da su vaše i samo vaše. Nije reč o „volim te“ svaki dan, već iskreni podsetnici da je obožavate i da ste zahvalni što je vaša. Svi se mi plašimo da ćemo biti zamenjeni nekim boljim od nas samih i podsećanje koliko ste srećni što je s vama čini da se oseća sigurnom i voljenom. Kavaljerstvo nije izumrlo, niti su kavaljeri davno prošlo vreme. Jednostavan gest kao što je držanje vrata, buket ruža, masaža stopala može biti više nego dovoljno da vas vidi kao svog viteza na belom konju.

4. Prepoznajte kada lažira

Ne orgazme, već svakodnevne stvari. „Da, super, baš mi se gleda utakmica/emisija o kolima i sl.“ Veze se vrte oko kompromisa i uglavnom su žene te koje pristaju na više kompromisa od mušaraca jer vole da ugađaju muškom egu kako bi se oni osećali kao „alfa muškarci“. Jedini način da zaista saznate šta se mota po njenoj glavi je da je pitate. Možda vam se odgovor neće dopasti, ali budite spremni da primite udarac u svoj ego ako želite da ona bude istinski srećna.

5. Možete biti i nestašan i dobar muškarac u isto vreme

Svi znamo da većina dama pada na „loše momke“. Ima nešto uzbuđujuće u tom buntovništvu. U domenu veza, buntovništvo i „loš momak“ je npr. momak koji je centar žurke, svi gledaju u njega, ludira se na plesnom podijumu a onda priđe i poljubi svoju damu. U isto vreme je to i nežno i buntovno, ne? Dobar muškarac nije onaj koji ugađa, već onaj koji brine o dami, koji je štiti i čini da se oseća voljeno pored njega. Možda je vreme da se broj žurki smanji, a broj intervjua za ozbiljan posao poveća?

Zašto dobri momci ne prolaze najbolje kod atraktivnih žena

6. Ne sređuje se za vas

Svi muškarci su doživeli isto: cupkali u mestu, gledajući na sat i slušajući „Samo još 5 minuta“. Istina je da se ona ne sprema za vas, već za sebe. Lako je reći „lepa si takva kakva si, prirodna i bez šminke“ ali reč je o tome kako se ona oseća. Budite strpljivi i budite srećni i zahvalni kada šetate gradom sa tako samouverenom i prelepom ženom.

7. Ćutite i slušajte

Slušanje dame u vezi je najbitnija stvar ako želite harmoniju. Ne, nije dovoljno samo slušanje, već je morate zaista ČUTI. Da, teško je razumeti baš sve ali ako ne želite da je čujete, nećete razumeti baš ništa. Imajte razumevanja i budite svesni da za nešto što muškarci kažu u 10 reči, ženama treba 30.

5 običnih sitnica koje ukazuju da je partneru stalo do vas