Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

4 razloga zašto bogati muškarci žele ženu koja nije previše materijalno bogata

Većina žena na svetu je pod utiskom da bogati muškarci preferiraju bogate žene za vezu, jer smatraju da su one već navikle na takav način života, slobodno možemo reći bogataški. Suprotno tom popularnom verovanju, iz iskustva znamo da bogati muškarci više vole žene koje nisu previše materijalno bogate. Takođe naš sajt za upoznavanje uspešnih muškaraca je nudi mogućnost da se ovakva poznanstva brže i jednostavnije ostvare.

Evo 4 razloga zašto muškarac Zver preferira žene za vezu koje nisu previše bogate:

Ne žele biti u vezi sa nekim ko je materijalista

Većina bogatih žena ima svoje ciljeve u životu, zarađuju dobro i materijaliste su jer im to omogućava njihovo bogatstvo. Bogatim muškarcima ne treba to bogatstvo koje im pruža ta žena jer ga i oni sami već imaju. Oni žele vezu sa partnerkom koja će im biti emotivna podrška i koja će biti uz njih i u dobru i u zlu. Osim toga, žene koje nisu bile bogate će više znati ceniti to bogatstvo koje im muškarac može ponuditi.

Zašto su ženama privlačniji loši momci?

Oni traže porodično orijentisanu partnerku

Bogati muškarci su okruženi ženama koje su karijeriste i koje ne odvajaju vremena za porodicu, prijatelje i svog partnera. Temelj svake uspešne dugoročne veze je u načinu na koji partneri komuniciraju u vezi, ali i način na koji žena percipira vezu. Žena je ta koja drži porodicu na okupu i ako njoj porodica i partner nisu prioriteti, veza ili brak su osuđeni na propast. Porodica je ženin najveći i najbitniji posao. Ukoliko partneri ne provode dovoljno zajedničkog vremena i ne komuniciraju dovoljno neće biti u mogućnosti da razumeju jedno drugo i neće znati šta ko od njih želi od te veze. Kako je Majka Tereza jednom davno rekla: „Čak su i bogati ljudi gladni ljubavi“.

Da li ste sa pravim muškarcem? 5 znakova da niste

Muškarci vole da dominiraju

Činjenica je da većina muškaraca vole biti dominantni nad svojim ženama. Ne vole kad su žene finansijski moćnije i kada donose sve važnije odluke. Kada je bogati muškarac u vezi sa bogatom ženom on ima konkurenciju u vezi i mora se više truditi da dokaže svoju superiornost. Jednakost je nešto na šta muškarci ne obraćaju pažnju kad su finansije u pitanju.

Bogati muškarci izbegavaju sponzoruše ukoliko traže ozbiljnu vezu ili brak

Dobrostojeći muškarac ne mora potrošiti puno novca na vas, ne mora vas odvesti na večeru u skupi restoran ili vas voditi na odmor na egzotične lokacije. Ako žena smatra da muškarac treba da troši puno novca na nju bez njenog truda da održi vezu, ona se smatra sponzorušom. Sponzoruše su atraktivne žene koje nude svoje društvo u zamenu za novac i neke druge beneficije.

Da li trebate probati svoje sreću na sajtu za upoznavanje situiranih i uspešnih muškaraca? Sajt za upoznavanje Lepotica i Zver je jedan od najboljih i najefikasnijih načina da postignete svoj cilj. Ako tražite nekoga za dugoročnu vezu i nekoga ko će vam pružiti finansijsku stabilnost, bogat i uspešan muškarac vam je najbolja opcija. Najvažnije od svega je da ga stvarno volite, a ne da ste sa njim samo zbog novca (Pročitajte tekst : 3 koraka do pouzdanog odgovora da li je samo novac interesuje). Nije važno da li ste bogati ili ne sve dok imate sposobnost da volite nekoga srcem i dušom, a to se novcem imućnih i uspešnih muškaraca definitivno ne može kupiti.

6 stvari koje muškarac Zver traži u vezi sa Lepoticom