Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

​Ko su "sponzoruše" i da li su toliko bezdušne kao što se misli?

Nesumnjivo je da današnji svet i društvo nameću stalnu opsesiju novcem i statusom, stoga nije neočekivano što su mnoge devojke počele da traže alternativne načine za obezbeđivanje bezbrižnog života i luksuza.

Da li je to dobro ili loše i na koje sve načine te devojke dobijaju ono što žele?

Svako ima svoje mišljenje, ali je činjenica da su te devojke koje su često na lošem glasu, ipak vredne pomena i pozitivnog komentara jer su, ipak, one te koje se bore za sebe i ako nešto žele, naći će način da to i dobiju. Dok drugi sede ispred televizora i jadikuju, žaleći se na svoj život, one rade na sebi i stvaraju kontakte koji će im pre ili kasnije omogućiti da ostvare svoj san.

Pročitajte odgovor na ovaj tekst koji smo dobili od jedne naše čitateljke : "Ispovest jedne sponzoruše - 6 stvari koje želim da kažem"

sponzoruse

Ukratko, ko su "sponzoruše"?

„Sponzoruše“ su mlade i atraktivne devojke koje zahvaljujući svom izgledu stiču mogućnost za upoznavanje sa dobrostojećim muškracima kojima je stalo da pored sebe imaju mlade devojke vrhunskog fizičkog izgleda. Da li zbog svog ega ili društvenog statusa i imidža koji moraju da održavaju, ovi (često) stariji i iskusni muškarci ne nalaze ništa loše u „sponzorušama“. Obe strane dobijaju ono što žele, zar to nije idealno?

Uvek će se potezati pitanje moralnosti, ali ukoliko bismo o tome započeli, sponzoruše uopšte ne bi bile toliko veliki problem na ovom svetu kao npr. nemoralni političari, nekorektni doktori i ljudi sličnih zanimanja od čijeg morala i rasuda zavise tuđi životi. Zgodne devojke traže starije bogate muškarce i u tome ne čine nikakvu štetu trećoj strani. One rade na sebi (zašto je rad na sebi bitan) i za sebe. Otkud takav (pogrdan) naziv?

Naziv za ove devojke proističe iz činjenice da u njihovom odnosu prema partneru prioritet nije ljubav, tj. osećanja već materijalno bogatstvo kome one teže i koje za njih predstavlja uspeh u životu. U tome nema ništa vredno zgrožavanja, jer svako od nas želi materijalno stabilan i osiguran život, zar ne? „Sponzoruše“ vole sve što je skupo i što je statusni simbol: skupe, brendirane štikle, haljine, šminku, parfeme, pogotovo nakit, satove. Sve što vam na prvi pogled može reći: ovo košta pravo bogatstvo. Možemo li ih kriviti za ovo? Ne. Nikome ne škode, dokle god, naravno, ne osuđuju druge i ne nanose štetu ljudima koji to sebi ne mogu priuštiti ili ih to uopšte ne zanima, i ne smatraju to velikim uspehom u životu.

Starlete - priča o malim zvezdama u usponu

Da li su "sve iste"?

Fizički izgled mladih i atraktivnih devojaka koje traže bogatog "sponzora" ne podrazumeva uvek napadnu šminku i minimalnu odeću. Nekada su u pitanju i devojke sasvim „prosečnog“ izgleda, tj. bez napadne šminke i visokih potpetica, ali se u sitnicama može videti da li imaju i da li traže nekog ko će im priuštiti brendove i skupe koktele. Način na koji one pristupaju odnosu sa muškarcem je uglavnom merilo da li neko traži novac ili ljubav, ili možda oboje samo što, ipak, prednost daje finansijskim zadovoljstvima umesto emotivnim.

10 stvari koje sam naučila izlazeći sa starijim i bogatijim muškarcima

Naravno, nikad se ne zna šta nosi dan a šta noć, pa se dešava i da te ozloglašene „sponzoruše“ pronađu neočekivanu ljubav i pruže mnogo više nego što je iko od njih očekivao...