Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Zavirite u Zverkine odaje - mobilni telefon. Treći deo

Drage dame, do sad ste imale priliku da pročitate serial tekstova o Zverkinoj psihi kao i o njegovoj spavaćoj sobi. Deo I: Psiha i deo II: soba su vas stavili u njegove cipele, a u ovom trećem delu, Lepotica i Zver, otkriva šta sve krije mobilni telefon jednog uspešnog i situiranog muškarca.

Mobilni telefon starijeg muškarca karijeriste

Mobilni telefon je danas postala veoma privatna stvar u kojoj su sačuvane čak i najpoverljivije informacije. Stariji muškarci uglavnom nisu „opsednuti“ tehnologijom kao mlađi i ne pate od toga da imaju najnoviji iPhone i sl. jer njima je važna praktičnost telefona. Imajući u vidu njihove godine i njihovo iskustvo, oni u mladosti dok su se borili za vrh i uspeh najverovatnije nisu imali mnogo dodira sa naprednom tehnologijom, i ta tehnologija kojom su se koristili bila je na nekom osnovnom nivou. Oni znaju da uspeh u poslu ne zavisi od marke mobilnog telefona, već od onoga za šta se on koristi i kako se koristi. Njima je važnije da taj telefon služi svrsi, tj. da mogu obaviti važne pozive kad god im treba a danas je dosta bitno i da imaju pristup elektronskoj pošti u svakom trenutku jer se danas poslovni ugovori i sl. najvećim delom odvijaju elektronski.

5 razloga zašto mlađe devojke preferiraju starije muškarce

Žene treba da shvate da jaz u godinama često donosi i ovakve razlike, te će njima biti čudno što čovek koji može sebi da priušti sve ne priušti jedan skup, luksuzan telefon na kom će mu zavideti svi. Ove dame treba da pročitaju još jednom naš članak i da pokušaju da se stave u cipele starijeg, ostvarenog i uspešnog muškarca karijeriste koji je iskusan, staložen i ne pati od toga da drugi vide koliko novca ima.

Poruke starijeg poslovnog muškarca su jasne i oni se retko kad koriste emotikonima, skraćenicama i sl. Imajte na umu da je nova tehnologija napredovala i da je čak i mlađima nekad teško da se naviknu na nove telefone i sve njegove mogućnosti. Tako i zreli, stariji muškarac, uglavnom, smatra neprimerenim slanje „klinačkih“ emotikona mladoj, inteligentnoj ženi sa kojom želi nešto više. On se drži reči i smatra da ono što poruka ne može preneti, u ličnom susretu preneće pogled ili dodir i ne trudi se da ulepša poruku „smajlijima“ i sl.

Nemojte se razočarati ili misliti da nije raspoložen. Jednostavno – takav je. Svi smo različiti, stoga drage Lepotice, nemojte donositi preuranjene zaključke i stvarati predrasude.

Mobilni telefon mlađeg uspešnog muškarca u usponu

Mlađi muškarci koji su na vrhuncu svoje poslovne gladi nekad pokleknu pred taštinom i žele da drugima pokažu svoju sposobnost, svoj naporni rad i svoju teško stečenu zaradu. Nema ništa loše u ovome. Prija nam pažnja i laskanje drugih i često je baš ovo „gorivo“ za dalje napredovanje u poslu. Mlađi muškarci su upoznati sa naprednom tehnologijom, često prate najnovije trendove i žele da imaju najbolje pored sebe, bilo da se radi o ženama, automobilima ili da li je mobilni telefon u pitanju. Ukoliko jedan uspešan i mladi karijerista u usponu može da priušti sebi luksuzan telefon, on će to i učiniti. On zna da danas mnogi ljudi sude drugima na osnovu odeće, automobila, telefona i sl.i on je ponosan što može da priušti taj telefon, tako da mu neće biti žao da odvoji i poveću sumu ako smatra da je taj telefon toga vredan.

Još jedna razlika između starijih i mlađih uspešnih i situiranih muškaraca je što mlađi često više izlaze od starijih a u izlasku zna se šta se stavlja prvo na sto: telefon, ključevi od auta i cigarete. Ova slika je ista kod 99% mladih muškaraca u usponu, stoga nije čudo što se ne dvoume i ne premišljaju kod kupovine novog mobilnog telefona.

Što se dopisivanja sa mlađim muškarcem koji grabi ka uspehu tiče, od njega slobodno možete očekivati i emotikone, smajlije i skraćenice, žargon i sl. On je deo živog jezika, tj. "jezika ulice" jer je u kontaktu sa mlađim osobama, izlazi i kreće se u krugovima u kojima se žargonski jezik koristi. Mlađi momci su razigraniji od starijih jer se nalaze u delu svog života kada sebi mogu priuštiti mnogo toga, a to je zabavno i oni žele da im to donosi razonodu i dobar osećaj. U poređenju sa starijim ostvarenim i dobrostojećim muškarcima, oni ne racionališu previše, ne analiziraju i spremni su odmah, sad i na sve sa vama. Zašto da ne? Oboje ste mladi, puni energije, ambiciozni i želite da iskusite sve u životu.

Zašto starije dame sve češće biraju mlađe muškarce

Ipak, nema pravila...

Ova generalna podela se ne treba shvatati kao provereno pravilo, već kao gruba generalizacija koja će vam pomoći da izbegnete neke konflikte, razočaranja ili čak i greške. Od vaših preferencija zavisi i vaš odabir potencijalnog partnera, a ovo je jedan članak u nizu koji će vam pomoći da se odlučite koji je vaš tip uspešnog muškarca.

Kada napravite svoj izbor i kada pročitate sve naše članke na blogu pod nazivom „Zavirite u Zverkine odaje“ možete stvoriti okvirnu sliku o uspešnim muškarcima, o načinu njihovog razmišljanja i o običnim, svakodnevnim stvarima kao što su soba ili telefon.

Mlade, atraktivne i ambiciozne žene koje traže situiranog i poslovno uspešnog muškarca za brak ili vezu a imajući ovo u vidu, nemojte donositi nagle odluke ko je kakav, da je li škrt jer nema dobar telefon, ili se previše rasipa ukoliko ima. Ovo nisu stvari relevantne za jednu vezu ili brak, ali vam definitivno mogu pomoći da odredite ko je koji tip uspešnog i bogatog muškarca.

Kada pročitate sve naše članke iz „Zavirite u Zverkine odaje“ mini-priručnika za upoznavanje uspešnih muškaraca, postarajte se da se i vi ponašate u skladu sa tim „odrednicama“. Ukoliko je vaš potencijalni partner stariji, zreo i situiran muškarac nemojte se „igrati igrica“, slati neozbiljne poruke, emotikone i sl. Sada znate da to nije njihov stil, i da ovakav način komunikacije odgovara više mlađim muškarcima u usponu. Ako se ponašate dosledno ovim „pravilima“, sigurno je da ćete biti bliži ostvarivanju ozbiljne veze ili čak braka sa dobrostojećim muškarcem koji zna šta želi jer ćete pokazati da ste na istoj talasnoj dužini i da ste dovoljno ozbilje za njega, odnosno da ste dovoljno energične i razigrane ukoliko je reč o mlađem muškarcu.

Iako nema pravila, ove odrednice će vam u mnogome pomoći da se orijentišete i vidite da li vaš potencijalni partner odgovara vašem duhu i načinu života.