Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

​5 razloga zašto mlađe devojke preferiraju starije muškarce

Mnogo je devojaka u dvadesetim godinama koje starije muškarce smatraju izuzetno privlačnim. Nekima je razlog to što su stariji muškarci mudriji, zreliji, neki su interesantniji samim tim što su više proživeli u životu i imaju više smisla za humor (naravno, generalno gledano, uvek postoje izuzeci). S druge strane, stariji uspešni muškarci su privučeni mladim devojkama jer su lepe i pune života. Kroz istoriju se nižu primeri društava u kojima su mlade žene udavane za dosta starije muškarce jer su oni predstavljali izvesnu sigurnost, stabilnost i zaštićenost za mladu devojku.

Sajt za upoznavanje Lepotica i Zver, pripremio je 5 razloga zašto su stariji muškarci toliko privlačni mladim devojkama

1. Finansijska stabilnost

Mlade, atraktivne dame koje su još uvek na studijama najčešće nemaju stabilan izvor prihoda, kao ni njihovi vršnjaci ili momci stariji od njih par godina. Jednostavna logika govori da je nemoguće u samo nekoliko godina nakon fakulteta steći bogatstvo i započeti lični biznis, te tako postaje razumljivo zašto je stariji, situirani muškarac toliko privlačan mladoj dami u dvadesetim. Problem koji se javlja kod ove stavke jeste što se devojke klasifikuju kao „sponzoruše“, što ne mora uvek biti istina. Nekada je zaista samo reč o dobrom osećaju koji daje smiren i samouveren muškarac, ostvaren i poslovno veoma uspešan. Ne mora biti reč o količini novca, već o sticanju istog i o mogućnostima koje on pruža.

2. Seksualno iskustvo

Nesumnjivo je da su stariji muškarci poželjni zbog svog bogatog seksualnog iskustva. Naravno, uvek postoje izuzeci, ali uglavnom je matematika u pravu: sa godinama dolazi i iskustvo. Stariji muškarci su više fokusirani na pružanje zadovoljstva mladoj atraktivnoj dami, oni poznaju žensko telo bolje od mlađih muškaraca i jednostavno ga gledaju na drugi način. Stariji muškarci vas nikad neće ostaviti nezadovoljnu i nezadovoljenu. Problem koji se može javiti jeste smanjeni libido koji dolazi sa poznim godinama, ali to nije slučaj (naravno) sa svima. U zavisnosti od tempa života, mlade dame mogu ovo promeniti kod svog iskusnog starijeg muškarca.

Da li je bitno sa koliko ste partnera bile?

3. Očinska figura

Iako čudno zvuči i može se veoma pogrešno protumačiti, nema ništa loše ili morbidno u ovome. To je jednostavno prirodni nagon da se u muškarcu traži zaštitnik koji je do polne zrelosti bio otac,a kasnije treba da bude partner ili muž. S druge strane, postoji i psihološko Frojdovo tumačenje koje tvrdi da mlade dame traže starijeg muškarca jer imaju neki problem sa očinskom figurom u svom životu. Muškarcima koji su znatno stariji od svojih partnerki ovo imponuje jer imaju atraktivnu mladu osobu koja im se divi i koja se ugleda na njih.

4. Zrelost

Lepa i zgodna mlada devojka traži bogatog starijeg muškarca jer on predstavlja zrelost koja je njoj preko potrebna. Da nije, ona bi se držala vršnjaka ili malo starijih momaka koji su još uvek u mentalnim tinejdžerskim godinama i traže samo zabavu. Čast izuzecima koje čine mladi, sposobni i sazreli muškarci ali koji su danas, nažalost, manjina i teško ih je upoznati. Zrelost u rešavanju problema, u rezonovanju, u odlučivanju i pristupu životu deluje omamljujuće i simbol je sigurnosti i zaštićenosti koju pruža stariji čovek jednoj mladoj i neiskusnoj lepoj dami.

6 načina na koji vam se život menja ako ste u vezi sa uspešnim i bogatim muškarcem

5. Poštovanje

Možda i najvažniji razlog od svih je poštovanje koje stariji imućni muškarci ukazuju mladim damama. Nijedan muškarac vas neće poštovati ako same ne poštujete sebe, ali činjenica je da muškarci znatno stariji od mladih dama imaju veću dozu kavaljerstva, bolje manire i znaju na šta padaju mlade dame. One traže nekog ko će ih tretirati kao kraljicu i ponašati se kao pravi kralj, kako u javnosti, tako i u privatnosti. S druge strane, atraktivne,inteligentne mlade dame poštuju sposobne starije muškarce jer su uspeli da izgrade svoje kraljevstvo, jer su vredni, inteligentni i razumni.