Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

​Zašto starije dame sve češće biraju mlađe muškarce?

U današnjem svetu postoji mnogo „trendova“ što se tiče ljubavnih odnosa. Neki su naišli na odobravanje od strane šire narodne mase, dok su drugi osuđivani. Sve se češće pojavljuju slučajevi uspešnih veza poznatih zvezda u kojima su žene dosta starije od muškaraca. Razlika o kojoj govorimo je 10-20 godina. Jedan od najpoznatijih parova su Ešton Kučer i Demi Mur koji su svoju vezu krunisali brakom i time ućutkali sve nevernike koji su sumnjali u snagu njihove neobične ljubavi. Madona i Hesuz Luz (29 godina razlike), Dženifer Lopez i Kasper Smart (17 godina), Hale Beri i Gabrijel Aubri (9 godina) samo su neki od poznatih ličnosti koje su poznate po velikoj razlici između (bračnih) partnera.

U našem prethodom tekstu mogli ste da pročitate 5 razloga zašto mlađe devojke preferiraju starije muškarce.

Šta zrele žene koje su već formirane ličnosti vide i traže u mlađim muškarcima?

Ono što će svima najpre pasti na pamet (i sa razlogom) jeste fizički izgled i kondicija koje su starijim damama izuzetno primamljive. Neosporno je da muškarci sa godinama gube na agilnosti i posle izvesne starosne granice javljaju se isto tako izvesni problemi sa seksualnim funkcijama. Mladi muškarci, pogotovo oni koji drže do svog tela, odišu testosteronom i životnom energijom. Oni su puni avanturističkog duha, „neiživljeni su“ i spremni na svakakve ludorije. Starijim damama je nekada ovo preko potrebno kako se ne bi osetile previše „matorim“ i „zakržljalim“. S druge strane, postoje i one koje preferiraju zrelije i stabilnije muškarce koji svakako imaju niz pozitivnih i jakih aduta.

Danas je relativno lako održavati mladolikost uz pomoć kozmetike i estetske hirurgije koja postaje sve dostupnija. Uzevši ovo u obzir, dame ne moraju da se brinu da li će uspeti da zadrže svog mlađeg partnera pored sebe jer imaju pregršt mogućnosti kako da naglase svoje atribute i time očaraju muškarca koji bi se možda zagledao u mlađu, zategnutiju i slobodniju devojku od partnerke koja je pored njega. Neke dame se trude da prikriju godine, dok se neke njima ponose što je svakako bolja opcija ukoliko želite iskren odnos i srećnu vezu ili brak. Svakako, svaka dama je mnogostruko privlačnija ukoliko pokazuje da brine o sebi i neguje svoje telo, vodi računa o zdravlju i ishrani i čini sve kako bi ostala privlačna mlađem muškarcu pored sebe ali i zadovoljna sobom.

Dašak avanturističkog duha koji mlađi muškarci donose sa sobom deluju opijajuće na zrele, oformljene dame koje su možda i zapale u dosadnu rutinu posla i žude za uzbuđenjima (svih vrsta). Atraktivan mlad čovek, pogotovo ako je u dobroj fizičkoj kondiciji i posvećen je svom telu, redovno trenira i sl, uživaće da eksponira svoje remek-delo od tela u prisustvu dame, te će aktivnosti poput ekstremnih sportova, plivanja, planinarenja, vožnje bicikla/motora i sl. biti česte. Oba partnera će uživati u ovakvim dešavanjima.

Mladi muškarci su lakši za „kontrolisati“

Ukoliko je žena finansijski nezavisna, poslovno ostvarena i ima jako samopouzdanje, ona će želeti da svog mlađanog partera oblikuje prema svojim merilima, željama i preferencijama. Ovo može biti izuzetno iskustvo za muškarca koji će pored sposobne i inteligentne starije dame sazreti i naučiti mnogo toga o životu.