Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

8 laži koje govore „fini“ momci

Termin „fin momak“ se danas koristi za nekog ko ima istinski dobre namere i tom svojom finoćom na prvi pogled privlači devojke u potrazi za muškarcem koji bi zaista pružio bezuslovnu ljubav i brigu svojoj dami. Zašto devojke padaju na dobre momke? Dobri ili „dobri“ momci slušaju dame, a ženama je često potreban dobar slušalac i zato će se lako prikloniti muškarcu koji ume da sasluša i čuje. Danas je veoma teško razlikovati momke sa istinski dobrim namerama i onim koji se pretvaraju da su fini kako bi dobili ono šta žele, i zbog toga morate znati koje su to fraze koje „fini“ momci govore kako bi im se priklonili brže.

fini momci


1. Biću bolji prema tebi nego iko do sad

Laž kojom muškarac pokušava da obmane ženu a koja naglašava kako je on sve ono što vam je do sad falilo. Upoređujući sebe sa drugima, on jasno stavlja do znanja da je egoista i da ima izuzetno visoko mišljenje o sebi, čim je uveren da može nadmašiti svakog vašeg bivšeg partnera, iako nema ideju ko su oni bili. On će vas ubeđivati kako je baš on najbolja stvar koja vam se desila u životu i kako ćete sa njim „progledati“. Nemojte zaboraviti da niste u obavezi da se vidite posle prvog sastanka, tako da ako je ovo njegova uvodna špica, možda je bolje da drugog sastanka ni ne bude. Ako nastavite da se viđate sa ovim momkom, velike su šanse da će vam kasnije prigovarati zbog prošlih neuspelih veza i preuveličavati vaše mane, i mane vaših bivših odabranika.

5 saveta za Lepotice koje su i dalje u potrazi za svojom Zverkom

2. Treba da mi daš šansu jer sam dobar

Da, baš sam fin, i zaista sam pravi džentlmen, slatkorečiv sam, otvaram vrata i laskam ti. Dok te ne osvojim, a onda mogu da prestanem da lažem i pokažem svoje pravo lice. Nikada nemojte davati šansu nekom samo zato što je „fin“, pogotovo ne ako on sam traži da ga potapšete po ramenu zbog toga. Postoji tanka linija između pravog dobrog muškarca i onog koji na silu pokušava da ubedi damu da je takav. Ako vidite ovu liniju, odlično, spasili ste se muka, ali ako ne vidite, onda morate da budete veoma oprezni jer ćete u suprotnom završiti u vezi prepunoj drame i boli. Ovaj tip muškaraca ne odustaje lako od svog plena, jer znaju da su pridobili devojku relativno lako, pa zašto bi se onda odrekli toga kad verovatno mogu da manipulišu njom da ostane još sa njim? Preplaviće vaš inbox porukama da treba da mu date šansu, makar još jedan sastanak, jer je on vredan toga, i vredan je vas.

3. Ja sam svim devojkama samo drug

Iliti popularan termin „friendzoned“, što označava odnos jednostranog romantičnog osećanja. Kada muškarac potencira kako je stalno samo „drug“ devojkama, znajte da udara na sažaljenje, što je veoma ljigavo i ni u kom slučaju ne treba da mu date šansu. To što ga svaka devojka odbija znači da je problem u njemu samom, a ne u tim devojkama. Još jedan veliki problem je što je velik broj devojaka koje bi pre odabrale ovakvog „divnog, jadnog i finog“ dečka nego „lošeg“ momka. One ne znaju da je ovo još gora opcija jer je reč o manipulativnom lažovu koji će ih ostaviti povređene na kraju, tako da je definitivno biti bolje sam nego sa ovim tipom muškarca.

Kako pretvoriti prijateljstvo u vezu ili ljubav?

4. Takve kao ja ne nalaziš često

Ma hajde? Kolika je doza narcisoizma potrebna da bi muškarac ovo rekao dami? Ovaj tip momka će vas ubeđivati kako nema sličnog njemu na celom svetu (logično, svi smo unikati) i ponavljaće to kao papagaj u svakoj mogućoj situaciji. Muškarac koji vas poštuje vas neće požurivati da odlučite u vezi sa njim, ili bilo čim, dok „fini“ momci pokušavaju izlizanim frazama da vas odvedu u krevet.

Ovaj tip lažljivca pokušava da vas ubedi kako je on vredniji od vas, i kako ćete samim tim što ste sa njim, i sama postati nešto bolja, jer će malo njegovog zvezdanog praha pasti i na vaš dlan. Što dalje od ovakvih, jer ćete imati problema sa samopouzdanjem pored ovih momaka koji će uvek naglašavati da su oni sa vama, a ne vi sa njima, i da su se oni spustili na vaš nivo.

7 razloga zašto su ženama privlačniji loši momci

5. Pristojan sam, znači da sam fin

Samo zato što sam otvorio vrata, znači da sam ja veoma fin i pošten momak sa kojim treba da izlaziš..

Ovakvi momci ne samo što lažu već su i veoma pronicljivi i proračunati, te „kupuju“ naklonost dama sitnicama za koje znaju da puno znače u ženskim očima. Imajte na umu da ovaj tip muškaraca ne zna da stane kada mu kažete da je dosta i da ne želite da idete dalje (u svakom smislu), jer ne znaju gde su granice pristojnosti. Oni znaju samo prividnu pristojnost kojom se koriste da bi zavarali ženska srca i mozak.

Zašto dobri momci ne prolaze najbolje kod atraktivnih žena?

6. Ne možeš da se družiš sa muškarcima jer ti se nabacuju

Da li muško-ženska prijateljstva postoje je druga tema i ovde nije reč o tome, već o činjenici da ako npr. imate dugogodišnjeg prijatelja ili prijatelja iz detinjstva, muškarac brani da se družite jer smatra da vam se ta osoba nabacuje i da to ugrožava vašu vezu. Ovo je znak velike nesigurnosti, manjka poverenja i sklonosti ka spletkarenju jer se lako može dogoditi da počne da „rije“ vaše prijateljstvo, da vam govori protiv bliskih ljudi i obrnuto, može njima da govori kako ste im okrenuli leđa. Posesivnost je užasna osobina koja može da uništi vezu ali i ostavi trag na ženi. Žena može postati nesigurna i bojažljiva, ranjiva i može se povući u sebe.

7. Nemam nikog osim tebe

Ponovo tip koji moli za milost i traži da se sažalite na njega, budeći u vama majčinski instinkt da zaštitite nejake. Nemojte nasedati na ovu laž, pogotovo ne na početku veze jer je ovo očajnički potez da se zadrži osoba u životu, što znači da veza nije romantična već je to odnos majka-sin, a to vam definitivno ne treba u životu.

9 znakova da ste u vezi sa muškarcem a ne dečakom

8. Treba da me tretiraš drugačije jer sam bolji od drugih

Čak i ako niste u vezi sa ovim tipom muškarca, on će očekivati poseban tretman. Očekivaće da ste uvek zainteresovani za dešavanja u njegovom životu, da ste uvek tu kad vas zove, da mu pomognete u gluvo doba noći... Ovo je teret na vašim plećima, i pored svega što i same doživljavate najmanje od svega vam je potreban egoista kom morate da se pravdate.