Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Zavirite u Zverkine odaje - soba. Drugi deo

Mlada ste, atraktivna i inteligentna žena koja zna šta želi – uspešnog, sposobnog i situiranog muškarca koji je na vrhuncu svoje karijere ili ambicioznog muškarca koji naporno radi da to toga dođe.

Ako se niste susretali sa takvim muškarcima, onda možda niste sigurne kako izgleda njegov život i svakodnevica?

U našem prethodnom tekstu Zavirite u Zverkine odaje – Psiha pokušali smo da vas stavimo u cipele jednog moćnog muškarca i dočarali vam kako oni razmišlja i o čemu. Sledeći na redu je ovaj tekst – njegova soba a poslednji tekst govori o njegovom mobilnom telefonu.

Postoji nekoliko „tipova“ uspešnih muškarac i njihovih soba. U zavisnosti od karijere, pozicije i godina razlikuje se i njihov način života.

1. Stariji muškarac karijerista

On je posvetio ceo svoj život karijeri i sada je najzad na vrhuncu, iako je još uvek gladan uspeha, verovatno je zadovoljan svojim dostignućima. Ovakav muškarac, sposoban i veoma uticajan, staložen je jer zna da uvek drži sve konce u svojim rukama. Njegova spavaća soba je elegantna i uređena sa stilom. Bez previše detalja koji odvlače pažnju. Galantni gospodin sa pokojom sedom ima iskustva kako u poslu tako i u drugim stvarima i zna da bude romantičan i iznenadi svoju Lepoticu svećama i šampanjcem u krevetu. Aromatična ulja i masaže uvek su opcija. On zna kako da očara mladu damu i da je zavede. U njegovoj sobi osećaćete se kao u ljubavnoj pećini iz koje ne želite da izađete jer vas tretira kao Kraljicu.

10 stvari koje sam naučila izlazeći sa starijim i bogatijim muškarcima

2. Mlađi muškarac u usponu

Sposoban i vredan mlađi muškarac koji se bori za svoju karijeru i u tome je veoma dobar najverovatnije je temperamentan i otresit jer zna da se jedino tako može probiti do samog vrha. Ovaj tip Zveri u usponu je najverovatnije pretrpan obavezama, stalno je u žurbi, non-stop mu zvoni telefon i ne provodi mnogo vremena u kući. Njegovu sobu je lako zamisliti kao privremeni smeštaj u kom on puni svoje baterije. Ljubavne odaje mlađeg, ambicioznog muškarca odišu seksualnom energijom i eksplozivnom strašću i žudnjom. Pun snage, on želi da izdominira u svakom polju života. Umesto romantičnih sveća, verovatno bi vam pre kupio sexy donji veš u kom želi da vas vidi. Ako očekujete lud provod i besanu noć, pored njega ćete je definitivno pronaći.

Zašto starije dame sve češće biraju mlađe muškarce

Soba je ogledalo nečije ličnosti. Pri tom ne mislimo na to da li je krevet namešten ili ne, već na uređenost samog prostora: ima li previše detalja, u kom je stilu nameštena, da li ima slika na zidovima i sl. U zavisnosti od tipa vašeg uspešnog muškarca možete videti da li on posvećuje vreme uređenju svog životnog prostora, tj. da li on provodi dosta vremena u kući ili je često na putu, da li voli toplinu doma ili više preferira hladnu eleganciju hotelskog enterijera.

Bilo kako bilo, nemojte previše razgledati sobu kad se nađete u njoj već se prepustite a analiziranje ostavite za drugi put.