Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Da li veza na daljinu može biti priča sa srećnim krajem?

Mladi ste, volite se, možda ste se upoznali zahvaljujući sajtu za online upoznavanje ili na moru, slažete se lepo, i sve deluje idilično osim jedne stvari: on/ona živi daleko. Daleko može biti drugi grad, druga pokrajina, druga država, može biti čak i susedno mesto ali je vama isto kao da je u Americi jer nemaš prevozno sredstvo ili načina da se relativno često posećujete. Da li veze na daljinu uspevaju je pitanje na koje ne postoji tačan odgovor, ali postoje uslovi koji moraju biti ispunjeni da bi veza na daljinu opstala.

veza na daljinu


1. Da li veza ima budućnost?

Ok, upoznala si ga na moru i sve je bilo tako bajkovito, ali da li se vi slažete u bitnim životnim pitanjima? Devojka traži momka, ili ako ima iskrenu nameru da bude u vezi „na duge staze“, ili ako njene namere nisu toliko ozbiljne prirode i traži razonodu (što se danas dešava više nego što mislimo). Ukoliko je reč o „šemi“ nemojte gubiti vreme i ti i on i mučiti se da održite „vezu“ jer svejedno ne vidite sebe zajedno u budućnosti. Ukoliko i taj muškarac traži ženu sa kojom bi mogao da izgradi stabilnu vezu, dajte sebi šansu.

2. Koliko ćete se češto moći viđati?

Da li je on 5h putovanja od tebe ili će putovanje iziskivati ozbiljno planiranje, uzimanje slobodnih dana i sl.? Budite oboje realni i nemojte uletati u nešto ako znate da će biti veoma teško da se viđate jer oboje radite, teško dobijate slobodne dane i svako viđanje bi vas koštalo bogatstvo... Koliko često bi trebalo da se viđate? Koliko osećate potrebu? Ako viđanje bude jednom mesečno, biće vam potrebne godine da se upoznate i izgubićete mnogo vremena, da biste se jednog dana probudili i shvatili da vam on/ona ipak ne odgovara...

3 koraka koja treba preduzeti ako nista sigurni u svoju vezu

3. Da li ste verni?

Nema poente započinjati vezu na daljinu ako ste svesni da ste skloni flertu i čestom menjanju partnera, prevari ili ako jednostavno ne umete da kažete „ne“ iskušenjima. Nemojte zavaravati ni sebe, a nije lepo ni njemu/njoj da oduzimate vreme i dajete lažne nade. Niko ne voli kada se poigravaju njima, zato nemojte igrati igrice već budite iskreni prema sebi i drugoj osobi.

15 stvari o prevarama koje niste znali

4. Da li ste skloni ljubomorisanju?

Ukoliko niste u stanju da se suzdržite od pravljenja scena jer je druga osoba izašla, a o tome vas nije obavestila ili pitala za „dozvolu“, veze na daljinu nisu za vas i biće samo mučenje jer ćete neprestano misliti šta li sad on/ona radi, s kim je, itd. Ovakav način razmišljanja će vas samo dovesti u stresnu situaciju iz koje će jedini spas biti raskid.

12 stvari koje škode vašoj vezi više od prevare

Ova ključna pitanja daju odgovor da li treba da se upuštaš u vezu na daljinu ili ne. Ako ipak odlučiš da probaš, rizikuješ da budeš povređen/povređena ali isto tako rizikuješ i da nekome pokloniš svoje srce i ostatak svog života, zato ne odbacuj olako ovu mogućnost ako postoji osnova da veza uspe jer ćete jednog dana, ukoliko je ljubav dovoljno snažna, najzad živeti u istom mestu ili pod istim krovom.