Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

​Balkanski tip muškarca – 5 stvari koje treba znati o "balkancima"

Ispunili smo vam želju - sajt za upoznavanje Lepotica i Zver je napisao članak posvećen posebnom tipu muškaraca – balkanskom. Ovaj članak će vam pomoći da malo bolje razumete naše momke ali će vam i pomoći da sa njima lakše funkcionišete.

Kakvi su balkanci?

Balkanski tip muškarca je - „mačo“. Oni su izuzetno muževni, „alfa mužjaci“ koji su dominantni gde god da se pojave. Balkanci imaju potrebu da se nameću u društvu, da budu primećeni, glasni i dobro zapaženi. Ovo se objašnjava pozitivnim egoizmom koji naši momci imaju i koji im daje takav šarm (u normalnim količinama naravno). Nema ništa bolje od snažnog muškarca punog samopouzdanja koji zna kako da drži ženu u naručju.

A balkanke?

Generalno to su snažne žene koje se mogu nositi sa istodobnim tipom muškarca. Drže do sebe i do svoje jače polovine. One znaju kako da „barataju“ svojim muževima i partnerima, jer su inteligentne i prepredene...

Ukratko, ovo su 5 stvari koje bi valjalo znati o muškarcima Balkancima

Balkanski tip muškaraca - 5 stvari koje treba znati o

1. Balkanca morate razumeti

Da biste ga voleli, morate ga prihvatiti takvog kakav je, sa svim manama i vrlinama. Jeste on i glasan, i nekad grli malo snažnije ali on je vaš i takav je, kakav je. Neke žene bi „ubile“ da imaju takve mačo momke pored sebe. Balkanci su generalno takvi jer su na našim prostorima istorijske prilike bile takve kakve su bile, a i prirodno okruženje diktira narav pa i fizičku građu. Planinski predeli su naše snažnije polovine primorale da budu dobro razvijeni i sposobni, te se kroz vekove formirao tzv. naš Balkanac bez kog danas teško da bismo preživele. Nemojte se ljutiti što je najglasniji u društvu, ili što pije pivo a ne vino kao svi „fini momci“. Naučite da volite sve aspekte njegove ličnosti.

2. Balkanca morate pripitomiti

Sa njima se mora znati kako. Tipičnog mačo muškarca morate privoleti a za to će biti potrebno vreme i strpljenje. Oni kada polude za nekom devojkom, izgube glavu i postanu lak plen koji možete da vrtite oko malog prsta (ali nemojte... bar ne puno...). Budite prema njemu u početku „toplo-hladne“. Dajte mu dovoljno pažnje da se oseti potrebno ali nedovoljno da mu dosadite. Jednom kada ga "ulovite", pokažite privrženost i ugađajte mu svakodnevno. Jednom kada pripitomite Balkanca, on može biti najdivniji partner na svetu.

5 znakova da niste sa pravim muškarcem

3. Znamo da voli pažnju

Naši momci obožavaju da budu u centru pažnje. Balkanci jednostavno kao da su svi Lavovi u horoskopu, žude da budu centar svake priče. Pustite ih neka budu malo zvezde večeri. Godiće njihovom samopouzdanju. Nemojte se ljutiti na njega kad bude opet u centru pažnje na večeri sa prijateljima. Ako vam nekada zasmeta, kažite mu kad dođete kući da možda ne bi bilo loše da više inicirate dijaloge, a ne monologe.

4... i da je tvrdoglav

Jednostavno, jesu.

5. Pustite ga da vas štiti

Balkancima je urođen (generalno muškom rodu) instinkt da zaštite nežniji pol. Dopustite mu da bude vaš zatitnik, iako vam to možda nije potrebno (možete same odneti kesu do kola, ali hajde...). Prijaće mu da se oseti potrebno i snažno, a ni vama nije na odmet da budete princeza na zrnu graška s vremena na vreme.