Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

10 stvari koje se događaju sa muškarcem kada veza postane ozbiljna

Šta je ozbiljna veza i šta je ljubav su dva subjektivna pitanja na koje svako od nas ima drugačiji odgovor. Možda se definicija ljubavi menja od osobe do osobe, ali jedno je sigurno: svi se menjamo kada veza preraste iz viđanja u „u vezi smo“. Teško je reći kada se ovo događa, mnogi od nas ni ne primećuju velike promene, ali promene su prisutne kako kod muškaraca tako i kod žena. Šta žene žele i šta muškarci žele se sada sjedinjuju u „šta mi želimo“ i veza prelazi na viši nivo, na nivo dublje povezanosti, planiranja budućnosti, otvorenosti i ranjivost. Šta se to dešava sa muškarcem, i koji su to znaci koji govore da on počinje da vas shvata kao partnera u ozbiljnoj vezi?

ozbiljna veza


1. Predstavljaće vas svima do kojih mu je stalo

Postajete centar njegovog života i prirodno mu je da vas predstavi svima do čijeg mu je mišljenja stalo, on želi da budete deo njegovog kruga i kruga njegovih najbližih jer ste mu bitni. Bliski prijatelji, zatim možda sestra ili brat, potom roditelji, šira familija... On želi da vas svima pokaže, ponosan je na vas, na vaš izgled, inteligenciju, na sve što vi predstavljate. Srećan je što je sa vama i želi da i drugi vide razlog njegove sreće.

2. Zanimaju ga vaši planovi

Interesuje ga kako vi vidite sebe u budućnosti i da li tu ima mesta za njega. On ne želi da se u silu „gura“ u vaše planove ako vi to ne želite sami, zato se intersuje šta planirate i koji su vam životni ciljevi, i nada se da ćete i njega smestiti u tu sliku. Planiranje budućnosti zna da unese razdor u vezu ako nisu oba partnera dovoljno spremna. Ukoliko vidite da je vaš muškarac taj koji inicira razgovore o budućnosti, znajte da je spreman da se skrasi pored vas.

10 stvari koje ljudi u srećnim vezama čine

3. Otvoreno pokazuje da brine za vas

Pažljiviji je nego ikada pre. Ne stidi se da iskaže svoja osećanja, ne glumi „muškarčinu“ i ne pravi se da je hladan i da ga ne interesuje ništa. On je fizički i emotivno vaš. Muškarac koji uplovljava u ozbiljnu vezu svim srcem će vas držati za ruku, paziti na vas kad ste bolesni, doneće vam omiljeni kolač da vas oraspoloži posle lošeg dana. Čak će raditi i najgluplje sitnice samo da vam pokaže da mu je stalo i neće razmišljati da li ga neko osuđuje ili ismeva zbog toga, da li ga nazivaju „papučar“ ili drugim smešnim i besmislenim imenima. On zna zašto to čini, ostalo nije bitno.

9 znakova da ste u vezi sa muškarcem, a ne dečakom

4. Trudi se da sazna više o vašoj porodici

Muškarac u vezi razume da je porodica bitna, a muškarac u ozbiljnoj vezi će se potruditi da tu porodicu i upozna, ako ne direktno, makar kroz priču. On će vas ispitivati i interesovaće se za vaše roditelje i braću/sestre jer zna koliko su vam bitni. Takođe će nastojati da im se dopadne jer mu je bitno da naiđe na odobravanje vaših roditelja i najbližih. Odobravanje je znak da je dovoljno dobar za vas, i to mu je dodatna motivacija koja mu daje snagu da bude još bolji. Takođe ćete se i vi osećati sjajno kada vidite da roditelji odobravaju vaš izbor (iako ovo nije uvek slučaj, nažalost).

5. Pokazuje da je ranjiv

Muškarci umeju da budu veoma „hladni“ i da se pretvaraju kako ih ništa ne dotiče. Muški ego ume da bude veliki problem za ostvarivanje veze, jer muškarci koji pate od velikog ega često ne primećuju tuđe potrebe, ne obraćaju pažnju kako njihovo ponašanje utiče na druge niti su sposobni da stave voljenu osobu na prvo mesto. Da li je vaš dečko psihički spreman za ozbiljnu vezu prepoznaćete po njegovoj otvorenosti. Ako vam otvoreno govori o onome što ga muči, želi vaš savet, pomoć ili mišljenje znajte da je spreman da bude sa vama u zreloj vezi. To je znak da se ne plaši odbijanja, osuđivanja ili raskida jer vam veruje da ga nećete povrediti, već da će naići na razumevanje.

5 navika koje morate usvojiti ako želite blisku povezanost sa partnerom

6. Želi da idete na putovanje zajedno

Zajednička putovanja su velika stvar za „mlade“ parove jer je to znak da su oba partnera sigurna u svoju ljubav, žele da budu viđeni zajedno, žele da dožive avanturu zajedno i veruju jedno drugom dovoljno da odu u nepoznato. Zajednička putovanja su takođe test koji će pokazati kako se dvoje slažu i da li znaju da se prilagođavaju dovoljno kako bi oba partnera bila srećna.

7. Otvoreniji je za razgovore o budućnosti

Nisu svi opušteni kada se povede reč o planovima. Najobičnije „gde ćemo na more“ može biti veoma neprijatno ako ne vidite sebe s nekim u budućnosti. Muškarac koji se ne preznojava kada povedete reč o planovima za sledeći mesec, ili godinu, spreman je za ozbiljnu vezu i želi da zajedničku budućnost.

8. Finansijski je obazriviji

Štaviše trudi se da uštedi, racionalnije troši i pravi finansijske planove jer je svestan da ako želite zajedničku budućnost, morate se osećati sigurno pored njega. Takav muškarac shvata da nije na odmet imati malu ušteđevinu za svaki slučaj, ko zna, možda za koji mesec odlučite da se uzmete.

Kada, zašto i koliko troše bogati muškarci

9. Poverava vam svoje vreme, osećanja i misli

Bez predrasuda, bez strahova da ćete ga osuđivati. Muškarac koji je zreo za ozbiljnu vezu razume da je njegova partnerka njegova najveća podrška i prijatelj i neće se ustručavati da joj se otvori. Takav muškarac posvećuje svoje vreme dami znajući da je ona vredna svakog minuta provedenog s njom i ni u kom slučaju s neće pokajati što je umesto društva ili neke utakmice odabrao da ostane i provede značajan datum sa njom.

7 stvari koje muškarac Zver želi od Lepotice

10. Pravi kompromise

Zrelost u vezi se ogleda u našoj spremnosti i sposobnosti da pravimo kompromise, da se odričemo stvari koje su nama bitne zarad tuđe sreće. Muškarac koji vas shvata ozbiljno će uvek dobro razmisliti pre nego što nešto uradi: da li vam to škodi na bilo koji način, da li ćete biti povređene ili se osećati ugroženo? Kada pronađe odgovor na ova pitanja, džentlmen će napraviti kompromis i odreći se te stvari koja bi vas učinila nesrećnom.


Ako ste spremni za ozbijnu vezu, registrujte se na sajtu za upoznavanje Lepotica i Zver, gde vas očekuje na stotine ljudi, isključivo koji znaju šta žele.