Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Kako se ponaša muškarac kada mu se sviđa žena? 18 stvari koje radi

Neke žene misle da jedino što muškarci žele od njih je da ih odvuku u krevet, ali to nije uvek istina. Muškarci, kao i žene, takođe imaju osećanja, mogu da se zaljube i naravno, da vole. Takođe mogu da iskuse i osete tugu, sreću i bol, koje ljubav može da donese. A kako se ponaša muškarac kada mu se sviđa žena i šta je to što jedan muškarac tada radi? Ovaj tekst daće vam neke odgovore na to pitanje.

kako se ponasa muskarac kada mu se svidja zena

Kako se ponaša muškarac kada mu se žena sviđa?

Proverava kako si

Kada se muškarcu sviđa žena, on će se brinuti i pitati kako je ona, ukoliko ona nije blizu njega. Telefonski poziv je najjednostavniji način. Na primer, osim što zna da si bila na intervju za posao, bila na kontroli kod lekara ili zna da si imala loš dan, on će te nazvati da proveri kako si, kako je sve prošlo i kako se osećaš.

On odgovara na pozive i poruke

Muškarci znaju da se žena može uznemiriti kada muškarac ne odgovara na pozive ili kada ne odgovara na poruke. Ukoliko on odgovara na poruke i uzvraća poziv kada ima propušten poziv od tebe, to je znak da mu se sviđaš.

On ti pomaže

Muškarci ne investiraju mnogo vremena, truda i energije u ženu sa kojom ne žele da imaju obaveze ili samo sa ženom sa kojom žele da imaju seks. Na primer, ukoliko se ponudi da te odveze na neko mesto van grada ili se ponudi da uradi nešto ili popravi u kući, to je definitivno znak da mu se sviđaš.

On pronalazi vreme za tebe

Kako se ponaša muškarac kada mu se sviđa žena i šta tada radi? Postoji mnogo načina na koji muškarac stavlja ženi do znanja da mu se ona dopada a jedan od njih je da on uvek, kada je u mogućnosti, pronalazi vreme za tebe. Ukoliko otkaže neki sastanak ili dešavanje, samo da bi proveo vreme sa tobom, to definitivno znači da si mu prioritet.

On te podržava

Zar nije lepo kada te on podržava u tvojim ciljevima i snovima koje želiš da ostvariš? Muškarac koji izvlači najbolje iz tebe je muškarac koji je vredan da provedeš ostatak života sa njim.

On je ponosan na tebe

Da mu se sviđaš i da mu je stalo do tebe, govori to kada se on hvali i kada je ponosan na tebe. Kada želi da te upozna sa svojim prijateljima i roditeljima i kaže im koliko je ponosan na tebe, tvoje uspehe i kvalitete, to znači da sebe smatra srećnim čovekom, zato što te ima.

On te gleda i posmatra

Tajni pogledi, koje ti uputi s vremena na vreme, a da ti možda ne primetiš (iako verovatno možeš da osetiš), znači da mu se baš sviđaš. Iako su oko vas druge, lepe i zgodne žene, njegove oči su samo uprte ka tebi.

On te gleda u oči

Muškarci su poznati po tome da teško pokazuju svoje emocije prema drugima. Ako te gleda u oči i dugo zadržava taj pogled, to znači da se oseća komforno i sigurno kada je sa tobom.

Kupuje ti omijenu hranu

Ako ti kupi omiljeni slatkiš ili nešto drugo što voliš da jedeš svaki put kada ode u prodavnicu, a da mu to nisi rekla, to znači da mu se sviđaš i da misli na tebe. To znači da si za njega, posebna osoba u njegovom životu.

U redu je da ostaviš stvari u njegovom stanu

Kako se ponaša muškarac kada mu se sviđa žena i šta joj onda dopušta? Ovo je jedan dobar primer. Ukoliko ostaviš neke svoje stvari u njegovom stanu ili kući, i to mu je OK, ili ti dopušta da “podesiš” stan tako da se vidi da je žena prisutna, to znači da veruje da si ti - ona prava.

Planira te u budućnosti

Ukoliko te planira u njegovim planovima za budućnost, bez sumnje znači da mu se sviđaš i da mu je stalo do tebe. Na primer, ukoliko planira da se seli u drugu državu ili grad, ili želi da ide negde na odmor na neku egzotičnu destinaciju i tebe pita da li želiš da ideš i ti, to je definitivno znak da mu je stalo do tebe.

On nosi majicu ili košulju koju si mu kupila

Muškarci nisu toliko izbirljivi kada je u pitanju garderoba, kao što su to žene, ali je u njihovoj prirodi da žele da imaju kontrolu nad svojim identitetom. Ali, ako ti dopusti da mu pomogneš u odabiru nove majice ili košuje ili jednostavno nosi ono što si mu kupila, to znači da mu se sviđaš.

Dopušta ti da se javiš, kada zvoni njegov mobilni telefon

Kada je u pitanju njihov život, većina muškaraca vole da drže određenu dozu privatnosti, a to podrazumeva i njegov mobilni telefon. Ako ti dozvoli da pristup njegovom telefonu, to znači da nema ništa da krije od tebe i da je u potpunosti iskren prema tebi.

Tvoj orgazam mu je bitan

Zrelom muškarcu, seks nije nešto o čemu previše priča kako bi pokazao svoju muškost među drugarima. Umesto toga, on shvata da je to obostrana požuda i želja između vas dvoje i zna da će se on postarati da oboje uživate u tome. Takođe, redovno istražuje nove tačke na tvom telu, koje mogu da zagolicaju tvoju maštu.

Zbog tebe, trudi se da bude još bolja osoba

Zbog tebe, on će učiniti sve da postane najbolja verzija sebe. Njegov stan biće čistiji, garderoba će biti urednija, imaće ili će raditi na tome da ima još bolji posao ili biznis. Sve ovo, on će činiti i mnogo više, kada mu se svidiš i kada bude želeo da ima nešto više sa tobom. Isto kao što se i ti spremaš da izgledaš najbolje moguće kada ideš da se vidiš sa muškarcem koji ti se sviđa, i on će uraditi isto.

Ne plaši se da upozna tvoje roditelje

Ukoliko se samo ponekad viđaš sa njim i vaša veza je bez obaveza, on neće želeti da upozna tvoje roditelje. Za njega, to bi bilo mučenje i tortura. On će očekivati da će ga tvoji roditelji procenjivati i da će ga tvoj otac ispitivati o njegovom poslu, finansijama i svemu ostalom, kako bi tvoj otac bio siguran da je njegova kćerka u dobrim rukama i da će moći da se brine o tebi. Ali, ukoliko je muškarac sa kojim se viđaš, sasvim u redu da upozna tvoje roditelje, celu tvoju familiji i najbliže prijatelje, znaj da je ozbiljan i da tvoju familiju, posmatra skoro kao svoju.

Za njega, ti si njegova i jedina Lepotca

Jednostavno - on će ti uvek govoriti kako i koliko si lepa. Njemu, reč lepota je prava reč koja te opisuje, zato što drugi pridevi kao što su “seksi”, nisu dovoljni da bi te opisali.

Njega ne plaši tvoj uspeh

Kako se ponaša muškarac kada mu se sviđa žena koja je uspešna? Za razliku od slabih muškaraca koji još nisu zreli, jakom i stabilnom muškarcu neće smetati tvoj uspeh. Šta više, on će biti srećan zbog tebe i podržavati te na tvom putu uspeha.