Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Zašto većinu muškaraca plaše atraktivne žene? Brutalna istina

Skoro da nepostoji muškarac koji ne voli da "baci oko" na atraktivne žene i devojke, i da se neće okrenuti za njom, kada jedna atraktivna žena prođe pored njih. Ponekad, mogu i da se “izgube” na trenutak, kada se nađu u društvu takve žene.

Ipak, većina će ih samo pogledati i diviti se njenoj lepoti, ali ogroman procenat njih, ne bi bio u vezi sa jednom atraktivnom ženom.

Zašto mnogi muškarci gledaju na atraktivne žene kao na nešto dragoceno i nedostižno?

Verovatno ste se zapitali zašto većinu muškaraca plaše atraktivne žene ako im se dive. Ispod možete pronaći 5 mogućih razloga, zašto je to tako.

atraktivne zene

Zato što su ti muškarci nesigurni u sebe

Atraktivne, lepe i inteligente žene mogu učiniti da se većina muškaraca oseti nesigurnim, kada je u pitanju njihov izgled i inteligencija. Muškarac može da pomisli da nije dovoljno dobar za takvu ženu i to im je sasvim dovoljan razlog da se zaustave.

Zato što se plaše odbijanja

I u ovom slučaju, u pitanju je njihova nesigurnost. Neki muškarci ne prilaze lepim i atraktivnim ženama jer imaju visoko mišljenje o njima i veruju da nisu dovoljno dobri za njih i da će zbog toga, oni biti odbijeni. Strah od odbijanja i ponižavanja je toliko jak, da će zbog toga, odustati od žene koja im se sviđa.

Ne osećaju se dobro u svojoj koži

Ovo je uobičajen slučaj, kako za muškarce, tako i za žene. Svakodnevno smo bombardovani sa fotografijama šta je lepo i atraktivno, da smo izgubili sopstvenu percepciju. Zbog toga, mnogi muškarci se ne osećaju udobno u svojoj koži zbog svog izgleda, a i kada priđu jednoj atraktivnoj ženi, nastane blokada i postaju ono što nisu u suštini.

Plaše se konkurencije drugih muškaraca

Neki muškarci mogu da budu sa ženom koja je kompletan “paket” - lepa, atraktivna, pametna, zavodljiva, ljubazna i ambiciozna žena; da postoji hemija sa njima, da uživaju u njihovom društu i da postoji obostrano razumevanje i poverenje. Ali, problem je što tu vezu, ne mogu da podignu na viši nivo i u potpunosti se obavežu.

Oni podižu gard prema njoj zato što se plaše konkurencije. Većina muškaraca će pomisliti da atraktivne žene imaju mnogo udvarača i da će na kraju, ona izabrati nekog drugog a tom muškarcu, da će biti slomiti srce. Zbog toga će pre izabrati da budu sami, nego da se vežu i zaljube u nju, da bi na kraju kada ih ostave, iskusili bol.

Atraktivne žene ih jednostavne - plaše

Atraktivne žene mogu da budu zapanjujuće i da zrače jakim samopouzdanjem. Muškarci koji nemaju dovoljno samopouzdanja, jednostavno - biće uplašeni.