Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Zverka iz serije Seks i Grad - šta kada ga upoznate i 4 stvari koje ga odbijaju 

Nismo sproveli tačna istraživanja koji je procenat devojaka zaljubljen u gospodina Zverku (Mr. Big) iz popularne njujorške serije „Seks i grad“, ali nam intuicija (koja retko greši) govori da je taj procenat veoma visok.

Ko je Zverka?

Mr. Big je čovek sa njujorške scene koji ima sve u životu, osim, naravno, srećne veze/braka. Nadimak je dobio jer je impozantan čovek, kako visinom, tako i svojim likom i delom. Izuzetno uspešan, popularan, bogat i šta sve ne. Iako je lik Zverke baziran na istinitom liku i delu jednog Njujorčanina, kroz seriju se lik razvija i poprima neke atribute zbog kojih smo se zapitali – koliko je lik Gdina Zverke realan i kako se treba ponašati kada ga sretnete?

Mr. Big je uspešan i može imati bilo koju damu koju poželi. Keri (protagonistkinja serije) je imala tu (ne)sreću da se zaljubi u njega i da se bori za njegovu pažnju. Muškarac poput Zverke dominira vremenom, prostorom i ljudima i njega je teško zainteresovati osim ako niste zaista nešto izuzetno što će ga šokirati ili naterati da se zamisli na par minuta.

On je galantan, vodi vas na večere u najbolje restorane, priređuje vam basnoslovne sastanke, ali kada ga trebate, on jednostavno nestane.

Zašto? Odgovora postoji koliko i stvarnih Mr. Big-ova.

1. Niste ga dovoljno zaintrigirali

Muškarac poput Zverke koji može imati sve u životu, traži nešto što mu se neće pružiti na srebrnom poslužavniku, nešto oko čega će morati makar malo da se potrudi. Zato je bitno da ne budete uvek slobodne i na „stand-by“. Iako znamo da željno čekate pored telefona njegovu poruku, nemojte mu to nikad staviti do znanja jer ćete time smanjiti šanse da vas sledeći put pozove.

2. Niste njegov nivo

Zver traži pravu damu, Lepoticu sa manirima princeze, sa seksualnim apetitom Afrodite i sa samouverenošću jedne amazonke. Da, teško je ispuniti sva očekivanja, ali imajte na umu da je ovo čovek svetske klase koji ne pristaje na nižerazredne opcije. Budite uvek na nivou.

3. Nesigurne ste

U seriji postoji bezbroj situacija u kojima Keri ispada doslovce manijakalna žena zbog svojih nesigurnosti u blizini Zverke. Ona je nervozna i sve što čini, čini sa ciljem da se njemu dopadne. Nemojte tražiti odobravanje, našminkajte se da sebi budete lepe i budite samouverene jer je to jedini put do Zverke. Razmišljajte o njemu kao o životinji (Zver, u pozitivnom smislu) koja je u stanju da namiriše vaš strah i da ga iskoristi protiv vas.

Oni uživaju da budu dominantni, i dopustite im to ali nikada ne dozvolite da ovladaju vama i vašim razumom.

Zašto je rad na sebi bitan ako želite da "ulovite" Zverku

4. Pokušavate da pokažete da ste samostalne

Mr. Big je finansijski nadmoćan u odnosu na Keri, iako je ona poprilično popularna kolumnistkinja koja ima karijeru i izgrađeno ime, ali ona i dalje oseća potrebu da se dokazuje pred njim. Nemojte to raditi, ali se nemojte previše ni opustiti i uljuljkati u komforu koji vam Mr. Big pruža. Pronađite savršenu zlatnu sredinu koja će glasno reći da ste svesne njegove veličine, ali i svojih mogućnosti.

Želite da upoznate svoju Zverku, odnosno svoju Lepoticu? Registrujte se na sajtu za upoznavanje Lepotica i Zver