Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Želim muškarca koji će juriti za mnom, čak i kada budem njegova

Imam dosta neuspelih veza iza sebe kao i dovoljno iskustva sa modernim upoznavanjem. Evo i šta imam da kažem o svemu tome.

Muka mi je od tvojih detinjastih i nezrelih igara. Dosadilo mi je da me juriš. Dosadilo mi je da radiš sve što je u tvojoj moći samo kako bi me smuvao, zarobio me u vezi i onda, potpuno me zapostavio. Muka mi je da me juriš, samo zbog toga.

Dosadile su mi kratke faze u vezi, kada sve izgleda kao medeni mesec, samo na početku.

trazim muskarca koji ce juriti za mnom i kada budem njegova

Ne želim da budem tvoja trofej devojka. Ne želim da me prihvatiš kao zdravo za gotovo. Ne želim da budem u dugoj vezi u kojoj ne mogu da rastem i da napredujem. Želim da juriš za mnom i kada budemo dugo u vezi. Jer samo tad, naša ljubav će biti prava i iskrena.

Potrebno mi je da znam da sam ti potrebna. Da me zaista želiš. Jer znam da se lako opustiti, kada dobiješ ono što želiš. I iskreno, većina muškaraca je takva danas. Ali, nastaviti da se trudiš nakon što si dobio ono što si želeo? To je retkost. To pokazuje osobi sa kojom si, da ti je stvarno stalo.

Želim pravog muškarca

Želim da budem sa nekim pored koga ću se osećati željenom. Ne treba mi muškarac koji će se truditi samo dok me ne osvoji i dok ne postanem njegova trofej žena. Želim da budem ta koju ćeš izabrati svaki dan, iznova i iznova. Želim da se osećam voljenom.

Želim da budem u vezi koja nikada neće prestati da cveta. Želim da budem u naručju muškarca koji će uživati u tome da mi govori koliko me voli. Želim da budem sa nekim kome neće dosaditi moja konstantna pažnja. Zato što sam takva. Kada volim, volim svim srcem i ne plašim se da to kažem. Glasno!

Želim vezu koja će trajati, nikako šeme i kombinacije. Vidi, nisam idealista. Svesna sam da ljubavni vatromet na početku, ne može trajati zauvek. Ali, moje mišljenje je da smo mi ti koji su odgovorni da iskrica između nas tinja. Zbog toga, mi smo jedini koji su odgovorni da vatra u nama plamti.

I, ako nisi takav muškarac, molim te, nemoj da traćiš moje vreme. Ako nisi zainteresovan da budeš sa mnom u vezi koja će trajati i ako ne možeš da zamisliš zajedničku budućnost sa mnom, nemoj da me juriš. Nemoj da mi daješ lažne znakove. Nemoj da mi obećavaš kule i gradove i da ćeš mi skinuti zvezde sa neba, kada to nisi u stanju da uradiš.

Ne želim da me uzimaš zdravo za gotovo. Ne želim da budem deo udobne veze, gde uvek možeš da mi se vratiš, kada ti to želiš. Ne želim da budem tvoja igračka, sa kojom ćeš se igrati, samo kada ti je dosadno.

Ja ću ti dati zauzvrat, koliko i sama dobijem od tebe. Ako ne budeš hteo da podeliš svoje emocije sa mnom, čak i onda kada budem tvoja, izlazim iz igre. Prosto i jednostavno.

Nisam ona žena koju konstatna jurnjava muškaraca uzbuđuje. Ja sam žena koja žudi za iskrenom ljubavlju. Neko ko želi da bude voljen. Neko ko bi učino sve, da se ta iskrica nikad ne ugasi.

Završila sam sa igranjem igara.

Želim muškarca koji će me juriti, čak i nakon što me uhvati….