Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

​Zašto je tako teško reći „Volim te“ – 2 moguća razloga

Zašto mi nije izjavio ljubav, ili zašto nije odgovorila na moju izjavu ljubavi? Mnogi od nas su ostali bez reči kada dođe do ovog pitanja i teško ko može odmah dati odgovor u koji je 100% siguran. Nekada je teško proceniti da li partner oseća duboku emotivnu povezanost ili je u pitanju samo jaka seksualna privlačnost.

Naravno da je nemoguće odgovoriti na ovo pitanje nakon par sastanaka, ali nakon par meseci viđanja moguće je zapitati se kuda to vodi i da li ima budućnost. Dešifrovanje ponašanja, gestova, signala koje nam partneri šalju nekad ume biti pravi izazov, ali nije nemoguće.

Sajt za upoznavanje www.lepoticaizver.com Vam donosi tekst sa 2 moguća razloga zašto vam nije izjavljena ljubav

1. Veza sa osobom koja ima ožiljke iz prethodne nesrećne veze

Viđate se manje od pola godine i u vezi ste, ne otvorenoj vezi već „ozbiljnoj“, ali opet imate neki osećaj da partner iz nekog razloga ne može da prevali te dve reči preko usana. „Volim te“ kao da je nemoguće reći za njega, jednostavno, ne oseća potrebu ili možda uopšte ni ne oseća ljubav prema vama.

Zapitajte se kakva je prošlost vašeg partnera, da li je on/ona imala tešku prethodnu vezu iz koje je izašla emotivno „hendikepirana“, i sada malim koracima pokušava da se vrati u normalno stanje? Ako je ovo slučaj, potrebno je imati razumevanja za nju/njega i ne treba forsirati verbalno iskazivanje ljubavi ako je to za njih veliki napor. Na vama je da pokažete gestovima da ih volite i da očekujete od njih isto, delima više nego rečima. Ukoliko je ovo problem u vašoj vezi već duže vreme, npr. vi ste izjavili ljubav ali partner ni ne pomišlja na to, otvoreno razgovarajte jer je to najbolji lek za ovakve probleme.

Budite iskreni i tražite iskrenost od partnera. Da li je veza sa vama samo „prelazni stadijum“ u kom pokušava da preboli bivšeg partnera, da li možda „ubija dosadu“ ili zaista pokušava da nastavi dalje sa vama i da izgradi budućnost u dvoje. Bilo kakav odgovor da dobijete, nemojte očajavati jer je najbitnije da budete na čistini.

2. „Volim te“ jednostavno nije u njegovom/njenom rečniku

Postoje osobe koje ne traže dublju emotivno povezanost već samo intimnu, seksualnu. I to je ok, sve dok ne stupe u odnos sa osobom koja traži privrženost i emotivnu vezu sa partnerom. U tom slučaju nije u redu što se oba partnera zavaravaju da veza ima budućnost. Dobro „proučite“ osobu sa kojom stupate u odnose. Da li je on/ona to što tražite, i da li oni mogu da vam pruže sreću u životu?

4 razloga zašto je teško voleti ljude koji ne vole sami sebe

Suludo je očekivati od jednog alfa mužjaka, od jedne uspešne Zveri koja voli provod, luksuz i mlade dame da vam kaže „Volim te“ nakon dva sastanka, pa možda i par meseci. Možda neće to nikada ni reći jer jednostavno ne ume da zavoli na način na koji vi to očekujete od njega. S druge strane, uvek postoji mogućnost da je novi partner taj koji će preobratiti prirodu partnera koji nema potrebu za emotivnom povezanošću svojim delima, pažnjom, nežnošću i na neki način diskretnim oblikovanjem ponašanja partnera. Isto tako ne treba očekivati preteranu privrženost devojaka koje vole avanture, luksuzan život i koje su sklone da menjaju partnere u zavisnosti od njihovog statusa i materijalnog stanja. Uvek postoje izuzeci, s tim se svi slažemo, ali postoji i određeni tip ljudi koji se ne uklapa u sliku o „srećno do kraja života”, bar ne sa jednom osobom.