Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

12 stvari koje nezavisna žena radi drugačije od drugih žena

Pre neki dan, sedela sam u jednom cafe baru i odjednom, veoma prijatna žena koja je sedela za stolom pored, započela je konverzaciju sa mnom. Obe smo sedele same, ali je bilo očigledno da je to njoj bilo mnogo opuštenije, nego što je bilo meni. Moglo se primetiti da je imala jače samopouzdanje, nego bilo ko drugi u istoj prostoriji gde smo sedeli.

nezavisna zena

Šta je to što nezavisna žena radi drugačije od drugih žena?

Nakon našeg razgovora koji je potrajao 30-40 minuta, ona se vratila svojoj knjizi i nastavila je da pije svoj produženi espresso sa mlekom. Bila sa veoma iznenađenja kako se ta žena izdvajala iz mase, iako ništa nije posebno uradila. Zbog toga, počela sam da se preispitujem šta je to kod te žene što je čini toliko intrigantnom. Izgleda da je sve do ovih 12 stvari koje, ta jaka i nezavisna žena, radi drugačije od drugih žena. Evo i šta sam naučila od nje, posle našeg kratkog razgovora, koji je ostavio snažan utisak na mene i inspirisao me da napišem ovaj tekst.

Ona kaže ono što misli

To što je imala da kaže, bilo je važno i ona je potpuno svesna toga. Zbog toga, ta nezavisna žena se neće stideti da podeli svoje misli sa drugima. A kada dođe do toga, ona će reći onako kako jeste, čak i ako zna da se to možda drugima neće dopasti.

Nezavisna žena se ne žali

Za kukanje, prenemaganje i žaljenje, ona nema vremena u svom životu. Ukoliko nije zadovoljna sa nečim, ona će to promeniti umesto da je to uzrujava. U onim retkim situacijama kada neke stvari ne može da promeni, naći će način kako da se lakše nosi sa tim stvarima.

Ona nema problem da radi sama neke stvari

Vreme koje provodi sama, primetila sam da je veoma dragoceno za nju. Ona vodi sama svoj biznis, ide sama u bioskop i pozorište, i nema problem da provede sama ceo dan, radeći stvari koje voli.

Nezavisna žena, motiviše samu sebe

Da se razumemo, lepo je kada imate osobu pored sebe koja može da vas oraspoloži i motiviše da nastavite dalje. Međutim, ova žena, zna kako i ume da oraspoloži samu sebe. Za razliku od mnogih drugih žena koje poznajem, njoj nije potreban neko drugi da je motiviše, zato što je ona i više nego sposobna da to i sama uradi.

Nezavisna žena ne izigrava žrtvu

Ona grabi ka vrhu, i zna da do tamo ne može doći, ako bude sebe gurala ka dnu. Ako je neko povredi, ona će se boriti za sebe. Ali takođe, ako je ona ta koja je povredila nekog drugog, ona će umeti da izgladi i reši situaciju.

Ona je žena koja rizikuje

Jer, šta je život bez rizika? U njenoj glavi, ona zna da mora da rizikuje i da je to jedini način kako bi pretvorila svoje snove u stvarnost. I koliko sam primetila i shvatila, ona preuzima rizik, ukoliko misli da je vredno.

Nezavisna žena ne traži pažnju

Ova žena nije narciosoidna osoba koja konstantno zahteva pažnju i da je drugi primete. Sasvim joj je u redu da se “izgubi” u masi i da ne bude primećena. A i ako bude u centru pažnje, neće imati problem sa tim.

Ona ne traži odobravanje

Kao i što ne traži pažnju, tako i ne traži odobravanje. Jer, samo nezrelim ljudima je potrebno da im se sve vreme govori kako su neverovatni a ona, nije dete. Ona je jedna hraba, zrela i nezavisna žena.

Ona završava sve što mora da završi

Žena poput nje, nije neko ko sanjari po ceo dan, o stvarima koje bi želela da uradi. Umesto toga, ona jednostavno, radi stvari koje želi da radi. Ako želi da nauči nešto novo, ona će uzeti privatne časove, ako želi da napreduje u svom biznisu, angažovaće mentora koji ima više iskustva od nje.

Ona je sigurna u sebe

U razgovoru sa njom, shvatila sam da je život previše kratak da bi trošili vreme sumnjajući u sebe. Ova žena je svesna svoje snage i nije je strah da je i pokaže. Ona je sigurna u sebe, svoje mogućnosti i sposobnosti, da uradi sve što joj je na umu.

Nezavisna žena investira u sebe

Svi bi mi trebali da ulažemo u sebe a ta žena, je veoma svesna toga. Ona će uložiti i novac i vreme kako bi poboljšala svoje veštine, kako bi naučila više i jednostavno, postala bolja osoba.

Ona je ta koja donosi odluke

Nezavisna i jaka žena, ne čeka da neko umesto nje donosi odluke. Uprkos svim preprekama koje ima, ona je ta koja postavlja planove za svoj život i ne oslanja se na nekoga drugog, niti joj je potreban neko da je vodi kroz život.

Biti nezavisna žena ne znači samo biti samostalna žena. To su upravo ove stvari koje su iznad navedene, koje ovu ženu čine takvom kakva jeste. Te stvari svakako jesu drugačije, ali i svakako, ona živi svoj život, na najbolji mogućći način.

Da li poznajete žene koje su poput ove koju sam upoznala? Podelite ovaj članak sa njima i recite im koliko im se divite.