Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Žena koja je dugo sama i 8 razloga zašto je ogroman izazov voleti takvu ženu

Žena koja je dugo sama, se razlikuje od većine drugih žena. Ona je jaka i nezavisna žena, a njen zid kojim je sebe ogradila i zaštitila je, itekako visok.

Ona je stvorila svoj svet sama, od početka, činila je i čini sve kako bi on bio siguran i zaštićen. Ona je provela dobar deo života brinući sama o sebi. Kada niko nije bio tu da joj pomogne i da je podrži, ona je bila podrška sama sebi.

Žena koja je dugo bila sama

Ukoliko se nađete u situaciji da upoznate ženu koja je dugo bila sama, znajte da će biti veliki izazov ukoliko budete želeli da imate nešto više sa njom. Do njenog srca i duše, nećete moći olako da stignete.

Ženi koja je dugo sama, je izuzetno teško da pusti nekoga novog u svoj život i boriće se da pusti nekoga, u svoju dušu.

Žena koja je dugo sama biće veliki izazov zato što :

zena koja je dugo sama

Ona zna šta želi i svesna je sebe

Ona je radila naporno u svom životu, da bi stekla to što je stekla, i imala to što ima. Zbog toga, ona je svesna sebe kao i kakva druga osoba mora da bude, da bi bila kompatibilna sa njom. Ona traži nekoga ko zna kako treba sa njom i ko bi je dopunjavao, u svakom smislu te reči.

Razumem zašto više nismo zajedno ali mi ipak nedostaješ

Ona se ne zadovoljava sa prosečnom ljubavi

Često, dešavalo joj se da upozna ljude koji traže nešto drugačije u životu, od nje. Zato je svesna da sledeći put kada upozna emotivno nezrelu osobu, ta osoba neće biti dobrodošla u njen život. Ona će pre biti sama, dok ta prava osoba ne naiđe.

Ona ne igra igrice

Žena koja je dugo bila sama, nema vremena za glupe, manipulativne i dečije igrice. Ona traži njega, nekoga ko je stvaran i ko će biti otvoren sa njom. Muškarca koji se neće plašiti da se prikaže i pokaže, u onakvom svetlu, kakvim zaista jeste.

Ona ima visoke kriterijume

Zašto je ona sama, je isključivo njen i svestan izbor. Ona je izabrala da bude sama, sve dok ne naiđe neko, ko je vredan njenog vremena, emocija i ljubavi. Neko ko će joj uzvratiti ljubav, istom merom. Neko ko ima otvoreno srce kao i um.

Ona ceni sebe i svoje vreme, i zato je izabrala da se ne smiri, sve dok gospodin pravi se ne pojavi. Ona ima visoke kriterijume, samo zbog toga što su je pređašna iskustva, tako naučila.

Ona ima problem sa poverenjem

Žena koja dugo nije bila u vezi, ima izazov sa poverenjem. Da bi dobio njeno poverenje, trebaće joj vremena, da vidi da si vredan toga.

Neće biti potrebe da joj dokazuješ da joj nećeš uraditi ništa loše. Samo, računaj na to da će ti trebati strpljenje i pokušaj da je razumeš.

Ona se oseća sigurnijom kada je sama

Kada nije bilo nikoga, ona je bila tu, za sebe. Zbog toga, ona se oseća sigurnijom kada je sama, i na svome. Ona želi udobnost i mir. I zbog toga, potrebno je mnogo toga, da bi bio njen mir i deo njega.

Ona te neće pustiti u svoj život lako

Ona je navikla na svoju samoću, svoje mesto i lični prostor koji je stvorila za sebe i zato, nemoj ni da pomišljaš da će te lako pustiti u svoj život. Sve što je stekla u životu, stekla je sama. I zato, ukoliko dobiješ šansu da te pusti u svoj život i svoje srce, računaj sebe kao srećnim čovekom.

Ona je jaka žena

Ona je jaka žena jer drugu opciju, nije imala. A kada ste dugo sami, kada nema nikoga da vas podrži i motiviše, onda morate da to radite sami. I zbog toga, ona je postala svoj heroj.