Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Kakav muškarac mora da bude da bi osvojio srce samohrane majke?

Biti samohrana majka, nije nimalo lak posao. Ona mora da izdržava dete, da ga zaštiti i učini srećnim, i da uvek stigne kući na vreme. Sa svim tim obavezama, jedva ima vremena i da diše a ne da razmišlja o vezi sa muškarcem.

Sasvim razumljivo, potreban je poseban muškarac koji može da osvoji njeno srce i pruži joj vezu kakvu joj je potrebna. Samo jak i saosećajan muškarac, može osvojiti srce samohrane majke.

samohrana majka

Samohrana majka i kakav muškarac mora da bude da bi osvojio njeno srce?

Takav muškarac, mora da razume da je njeno dete, njen prvi prioritet i da bez obzira na sve, ona ima obaveze prema tom detetu. Jer, pre svega ona je - samohrana majka.

Kada je potrebna detetu, ona će biti tu, iako se to podrazumeva. Ona je ta koja je odgovorna za svoje dete i ništa je ne može sprečiti da to dete odgaja.

Zbog toga, samo dovoljno jak muškarac može prihvatiti tu činjenicu da je njeno dete uvek na prvom mestu i da je ono vredno njene ljubavi. Takav, muškarac mora da razume da ona neće uvek biti tu za njega. Ništa manje, potrebno je da ceni takvu neverovatnu ženu koja je roditelj, a ne da joj zamera zato što ne provodi dovoljno vremena sa njim.

Takav muškarac, mora da zna da žena, koja je samohrana majka, se ne plaši ljubavi.

Veoma često, muškarci imaju pogrešno shvatanje da sve samohrane majke žele da ostanu same, ali to i nije baš uvek tačno. Jer, to što samohrana majka ne može uvek da provede mnogo vremena šminkajući se, ne znači da je odustala od romantike i ljubavi.

Samo zato što ne može pronaći previše vremena da bi se muškarac zainteresovao za nju, to ne znači da ona nije zainteresovana za njega. Istina je malo drugačija - ona je previše zauzeta da bi mogla da traži muškarca za ljubav, jer ima toliko toga što ona mora da uradi, da nema dovoljno vremena ni za sebe.

Međutim, to nikako ne znači da je odustala od ideje traženja ljubavi. Ukoliko je muškarac voljan da uloži trud i napor koji je potreban da bi bio sa takvom ženom i njenim gustim rasporedom, ona ga neće odbiti ako joj se on stvarno sviđa. On samo treba da prihvati tu činjenicu da će morati da uloži malo više truda i napora, nego što je to inače potrebno. Ali, ukoliko mu je stvarno stalo do nje, to neće biti teško, zato što će vredeti.

Takav muškarac, mora i da razume da ona traži nešto ozbiljno. I nije ni tajna da su ovo dvoje ljudi, dosta različiti. Dok on živi momačkim životom, njen život je sa detetom. Dopustiti nekom novom da uđe u njen odnosno njihov život, nije lak korak i to je nešto što ona ne čini često, tako da će to dopustiti samo ako je ozbiljna u vezi njega.

Ukoliko je on tu samo kako bi se malo “poigrao”, onda ne bi trebao da troši njeno vreme. On može biti pravi za nju, samo ako i on ima ozbiljne namere. Eventualno, ona se nada da će on ostvariti dobru vezu i sa njenim detetom i iskreno se nada da će on postati pravi primer za njeno dete. A ukoliko muškarac nije spreman na to, onda nije ni spreman za nju.

Biti u vezi sa samohranom majkom ne znači samo viđanje sa njom.

To znači postati deo njenog sveta, koji je i ovako, previše bukiran. Njen stil života nije za muškarce koje imaju slabo srce i svesna je da ne može svaki muškarac da budem spreman na tako nešto. Za to je potrebno da muškarac bude dovoljno jak da se potrudi oko nje, kako bi osvojio njeno srce.