Upoznavanje za uspešne muškarce i lepe devojke - Lepotica i Zver

Ako se odlučim da odem od tebe, molim te, znaj ovo…

Ja sam jedna od onih osoba koje se lako vezuju za druge ljude. Sebe smatram osobom mekog srca. Ja sam ljubavnik i nežni borac.

Imam probleme sa raskidima veza. Imam problem da izbacim ljude iz svog života.

Zbog toga, umem često da previše razmišljam i da previše analiziram svaku situaciju, da je pogledam iz svakog mogućeg ugla. Uvek dajem sve od sebe kako bih razumela koji je razlog zašto ljudi rade stvari koje rade i zašto prave greške koje prave. Zbog toga često dajem ljudima drugu šansu. Neretko i treću.

Verovatno me je zbog toga, moja dobrota mnogo puta skupo koštala.

Sve u svemu, nisam osoba koja brzo i lako odustaje. Ovo naročito važi za one ljude, bez kojih teško mogu da zamislim svoj život.

Za moje veze i ljude do kojih mi je stalo, borim se do kraja. I naravno, kada nešto ne ide onako kako bi trebalo da ide, dajem sve od sebe da to popravim, da to funkcioniše. Pa čak i ako vidim da druga osoba ne daje sve od sebe.

ako se odlucim da odem

Kada odlučim da odem...

I zbog toga, želim da znaš ovo - ako odlučim da te odstranim iz svog života, to je zato što si uradio nešto što je neoprostivo. Nešto užasno i nešto što boli toliko, da ne mogu sebi da dođem.

Jer u suprotnom, uradila bih sve što je u mojoj moći da rešimo to. Da pronađemo rešenje. Da se sretnemo na pola puta. Da sačuvamo ono što imamo. Zbog naših starih vremena. Veruj mi kada ti kažem da bih možda i uradila stvari koje inače ne bih, samo kako bi pronašli kompromis.

I molim te, želim da znaš i ovo - ako odlučim da odem, obećavam ti da me više nikada u životu nećeš videti.

Da, možda je moje srce ogromno i moja duša lako oprašta, ali poznajem sebe i znam koliko vredim. Znam koje su mi granice i njih, poštujem.

Molim te, nemoj da se osuđuješ da mi prebacuješ krivicu i tako još više otežavaš. Nemoj ni da me moliš da ostanem kada si svestan da si ti jedini odgovoran za ovu situaciju. Ti si ipak taj koji me je naterao da ovo uradim.

Upamti, ja nikada nisam želela to. Nikad nisam želala da ti kažem zbogom, da odem od tebe. I sve ovo, mi se nimalo ne sviđa.

Ali, ti si me ostavio bez izbora.

Poznaješ me dovoljno da znaš da sam voljna da učinim mnogo za one do kojih mi je stalo, ali… Nikada nikome neću dozvoliti da me iskoriste. To što sam takva osoba da dajem drugu šansu, ne znači da neko može da gazi preko mene i čeka da mu oprostim.

Ja sam samo ipak žena, ljudsko biće i zaslužujem da budem voljena. Zaslužujem poštovanje. Zaslužujem da budem okružena odanim ljudima koji istinski žele da budu deo mog života.

Ne mogu i ne želim da dozvolim da neko gazi preke mene i da to naziva prijateljstvom.

Ono poslednje što želim da uradim je da ostavim nekoga do koga mi je stalo, ali ako primetim da taj neko ne ceni moje iskrene napore i trud, bez oklevanja ću otići.

Ako me neko natera da plačem, ako mi neko donosi nepotreban stres, bol u srcu, spremna sam da uzvratim udarac.

Biću izbirljiva kome dajem svoje srce. Biću oprezna. Ali nikada neću dozvoliti nikome da me tretirao kao opciju, a ne izbor.

Nisam osoba koja lako odustaje, ali ako me povrediš, neću se ustručavati da odem.

A jednom kada odem iz tvog života, smatraj da je to - zauvek.